Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 Februarie 2025 sunt:
E cineva aici care urmareste serialul "Ingeri pazitori"(Corazon Valiente)? Puteti sa- mi spuneti ce conflict era intre "Calaul" si Jesus Matamoros? De ce a ajuns Calaul sa incerce sa- l omoare si care...? (mai mult)
Pe Acasa dadeau acum vreo 3 ani(mai mult sau mai putin) un serial, cu doua fete, era din viata lor reala si era in engleza, aveau iubiti, in fine, care era serialul?
As vrea sugestii de seriale DC comics, ma puteti ajuta?
Am un televizor Watson Led Slim si nu pot sa-i aflu codul pin, si nu-i 0000 ca am incercat, Funda pentru raspunsul bun
Ştie cineva dacă există film cu Legendele Olimpului: Zeii şi Eroii? Dacă da, dați-mi un link, vă rog. ! URGENT: DAU FUNDĂ CUI REUŞEŞTE SĂ MĂ AJUTE!
Stiti ceva de world trigger daca mai apar episoade sau nu? Dau funda
Care stie daca se va mai face sezonul 6 la "Chicago fire"?
Buna, imi poate spune cineva niste filme BUNE cu psihopati sau obsedati pe internet? Stiti, pericolele online... Gen Cyberbully sau Unfriended... Va rog frumos Multumesc!
Ce seriale pot sa urmaresc pana apare game of thrones? as vrea niste sugestii de seriale bune. Daca se poate as vrea sa aleg 10 seriale & 10 filme
La ce filme gen 2012 sfârșitul lumi imi recomandati sa ma uit?
Unde pot vedea toate episoadele din lacrimi de iubire?
Ma puteti ajuta era acum 6- 7 ani prin 2010 cam asa un serial pe disneychannel sau cartoon network nu- mi mai aduc aminte era vorba despre doi frati gemeni care sau pierdut pe mare unu devine o vedeta...? (mai mult)
Care este povestea serialului : " Game of Thrones "? Explicata de voi, daca puteti nu de pe net. As vrea sa ma apuc de el.
Filme in care se fenteaza moartea precum in "Final Destination"?
Cateva filme frumoase cum ar fi calatoriile in spatiu?
Hei, TPU! Am gasit azi un site pe care scrie scenariul la toate episoadele din sez 8 din "Game of Thrones", dar in spaniola si ma intreb daca este real sau nu.Totusi, nu prea cred ca este real.Voi ce ...? (mai mult)
Când se mai difuzează Selfie 69 pe PRO TV? A fost în seara asta dar nu l-am putut viziona
Ce parere aveti despre filmul "Requiem for a dream" (2000)?
Va rog spuneti-mi top 5 cele mai bune canale de televiziune DIN LUME(NU DIN ROMANIA DĂĂ)!
Care sunt cei mai carismatici actori pe care i-ati vazut in filme?
Ce seriale urmăriți în prezent? Eu urmăresc Black Mirror, The Walking Dead (aștept noul sezon), Modern Family, House M.D., Game of Thrones, Sherlock, American Horror Story, Stranger Things...? (mai mult)
Spuneti-mi ce anime-uri stiti in genul Vampire Knight si Diabolik Lovers...
puteți să îmi spuneți câte serii de Power Rangers există în română?
as vrea si eu niste filme de groaza bune.
Cum se numeste telenovela aia cu copii obraznici, de merg in alta familie sa ii educe?:))
Ce filme asemanatoare cu The 5th Wave, Paper Towns etc. imi recomandati?
Top 3 seriale? Ce seriale le considerați capodopere?
Ce seriale imi recomandati? Vreau ceva gen Riverdale/pll. Adica mister, sa te tina mereu in suspans si sa se tot schimbe parerea despre cine e criminalul.
Poate o persoana de 13 ani sa mearga la cinema la un film 15+ insotit de o persoana de 16 sau este obligatoriu de un adult? La filmele 18+ este interzis minorilor, dar la filmele 15+ zice doar nerecomandat....? (mai mult)
Actor preferat?
Spuneti-mi si mie va rog cum se numea filmul cu un grup de medici legisti ce omorau fiecare o persoana pe rand iar ceilalti trebuiau sa ghiceasca modul in care a fost ucisa victima! Funda!
imi poate explica si mie finalul de la Bahar : Viața furată? adica am rămas cam șocat..., funda.
Stie cineva un serial despre un om sărac care ajunge bogat sau ceva de genu? Multumesc.
Când eram mic, înainte de anul 2003, era un serial cu 2 băieți care călătoreau într-un OZN care devenea invizibil când călătorea și apoi se împacheta sub formă de inel.
Stiti vreun serial gen 11 22 63? adica sa fie scurt (sa il pot termina intr- o zi) storyline continuu, adica sa se intample ceva nou in fiecare episod, nu sa fie aceeasi chestie din nou si din nou...? (mai mult)
Top 3 filme horror? Topul vostru. Care sunt cele mai de groază filme ever pentru voi? Poate dau de unul pe care nu l- am văzut încă. P.S.: Dau cărțile din care s- a inspirat Game of Thrones în ...? (mai mult)
Vreau filme ca si Inception, cat mai multe. Filme captivante, interesante, cu actiune si asa mai departe.
Imi poate recomanda cineva un site cum este cinemarx.ro, adica unde poti sa vezi stiri, sa lasi recenzii etc siteul mentionat de mine este praf pe parte de programare si nu se poate crea cont nou. ...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut un film, dar nu imi amintesc exact titlul sau. Stiu ca actiunea se petrecea intr- o scoala, iar o noua profesoara trebuia sa predea unei clase de elevi slabi, cu probleme....? (mai mult)
A mai dat cineva teste ca traducător la Netflix? În cât timp ați primit link- ul? Eu am mai mult de o săptămână în care n- am primit link prin sms. P.S.: Cine știe care- i treaba cu link- ul...? (mai mult)
Hei pe unde gasesc in Bucuresti magazine cu chestii gen postere, insigne, cesti, figurine etc cu personaje din Supernatural in afara de Carturesti deoarece la ei am vazut numai obiecte din Harry Potter,...? (mai mult)
Heiii! Stie cineva seriale ca tower prep?
Hey! Poate cineva sa imi spuna va rog in care episod din bella si buldogii canta shawn mendes? Multumesc.
Pe ce program sau unde apare serialul Lucifer in Romania?
Filme in gen cu filmul:It's-a Mad Mad Mad Mad World (1963)?
Știți ceva filme? Sa nu fie acțiune și comedie! Pot fii de dragoste sau de groaza.
Salut, vreau lista de filme de groaza bune sa nu aud de annabelle, the grudge si prostii din astea, vreau ceva horror cu adolescenti in vacante sa fie torturati, vanati, etc, in genul lui hatchet, wronf...? (mai mult)
Salut, in Las Fierbinti este un episod in care branzoi este batut de Nicu Rata pentru ca se contraziceau din ceva. Nu este episodul cu dulapul aspirinei. Cine imi poate spune ce episod si din ce sezon ...? (mai mult)
Stie cineva episodul in care Khaleesi intra in orasul acela de aur?(parca) Ea fiind in desert cu dragonii si cativa oameni.
Tocmai ce am terminat V for Vendetta și mi s- a părut un film genial. As vrea cat mai multe filme in genul acesta. Sau filme cu multa actiune, batai faine, asasini, thriller chiar, adica un film...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!