Ce credeți despre filmul Lista Lui Schindler? Eu zic că are un impac puternic de fiecare dată când este difuzat.
Deci ma uit la Ancheta militarea pe Axn. Sunt curioasa cum a murit sotia lui Leon (parca asa il cheama) care este director sau ce este el, negrul acela simpatic cu mustacioara lui.
Buna, cine stie cum se numeste serialul in care o adolescenta pe nume Liolea este in rolul principal, se incepe cum ea isi termina studiile. Prierenul ei pleaca sa munceasca si o inseala, iar ea pleaca...? (mai mult)
Stie cineva concrect de ce serialul "Grimm" a fost anulat? Ca ma mir ca s-a terminat asa de stupid.
Salut, urmaresc online din strainatate serialul Bahar viata furată si am o intrebare: de ce in serial Nuran si Sakine isi duc unghia de la degetul cel mare sub dinti din fata cand vorbesc despre ceva...? (mai mult)
Stie cineva un film serial, ceva psihologic, nu stiu, ceva ce ar merita sa vizionez? Sa aiba cat mai multe sezoane daca se poate. Sa nu imi dati seriale de dragoste cu futareala si chestii copilaroase,...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste seriale? Vreau ceva asemanator cu Pretty Little Liars sau cu Lucifer. Aș vrea sa fie ceva mai noi apărute.
Cand apare sezonul 4 din,, Atletico Textila"?
Stie cineva cum se numeste filmul in care un copil moare intr- un accident de masina iar parintii incearca sa aduca pe lume acelasi copil, reusesc, iar copilul se naste posedat? Dau funda.Multumesc...? (mai mult)
Încerc sa găsesc un film similar cu We Happy Few... Și știu ca exista ca l-am mai văzut Asta-i frustrant
puteti sa-mi ziceti cum se numeste audi-ul condus de jason statham in filmul curierul 3?
Hey! Stiti filme gen Saw adica cu un om tortureaza pe altii si acestia trebuie sa scapa cu viata? Puteti sa mi spuneti si alte filme horror gen conjuring, ring
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon 2 din shounen maid.
Va mai fi si un sezon 8 sau asta a fost sfarsitul Game of Thrones?! Doar ce-am vazut episodul 7 si nu pare sa fie sfarsitul.
stie cineva seriale gen Teen Wolf sau Shadowhunters?
Sugerati-mi va rog niste filme! Ex ( Hobbitul, Sub aceiași stea, Ostrov)
Cum se numea actorul creț care intr- unul din filme putea sa vorbeasca cu animalele si se comporta ca ele, imi amintesc un scenariu in care facea pe animalele fara sa se poata abtina intr- o baie dintr-...? (mai mult)
Un Film gen Cronicele din Narnia sau filme mindfuk gen SE7EN Inception etc. !
Mă poate ajuta cineva cu unu sau mai multe filme erotice gen "50 de umbre ale lui Grey"? Aș vrea filme mai noi, dupa 2014 și cu cât mai multe scene pentru adulți. Mulțumesc!
Heii.exista vre.o aplicatie care daca incarci o imagine dintr.un film sa iti arate filmul din care facee parte? ajutor va rog
Imi puteti spune si mie va rog niste filme cu accidente feroviare? Multumesc!
Am urmărit filmele:Itazura na Kiss,Love in Tokyo, Playlul Kiss,Starded with a Kiss, They kiss again.Şi aş dori să ştiu dacă există şi altele?
Se vorbea in trecut despre un poster aparut intr- un film, ce indica un eveniment care s- a petrecut la cativa ani distanta.Stiti cumva despre cum se numeste filmul? Era unul de groaza cu un baietel...? (mai mult)
S-a terminat sezonul 7 din game of thrones? Sau o sa apara si ep 8?
TPU vreua niste recomandari de filme de actiune gen DEADPOOL, filme cu oameni cu super- puteri, vreau sa fie destul de violente, nu horror. care sa le pot gasi pe net in romana; ) multumesc anticipat...? (mai mult)
De ce va place asa de mult Game of Thrones? O descriere fara spoilere va rog.
Stiti vreun serial in limba suedeza, care sa nu fie thriller?
Are cineva idee cand e reluarea de la Bahar-Viata Furata?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 2 din hagure yuusha no estetica.
Stiti cumva cand o sa inceapa 1 ) sezonu 8 din Game of Thrones 2 ) sezonu 3 din Lucifer
La Cinemacity, la AFI, la intrarea in sala la Annabelle 2, iti mai cere cineva buletinul? Sau doar la casa de bilete si gata?
Imi puteti da si mie niste filme cu rapitori? Dar nu gen cele cu jason statham. Stiti la ce ma refer. Ceva mai realist. Inspirat din viata reala gen cum sunt rapiti copiii din mexic pentru a...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste comedii mai. porcoase sa zicem asa gen. Ted, Dictatorul, Baywatch, chips politisti de belea, seria placinta americana? Multumesc frumos, dau funda celui ce-...? (mai mult)
Salut, as dori sa imi recomandati niste seriale faine. Tin sa mentionez ca am vazut: - Prison Break - Supernatural - Riverdale{daca il stiti, daca nu recomand sa va uitati} - The Vampire Diaries. ...? (mai mult)
Am vazut intr- o noapte acum cativa ani un film la televizor si i- am uitat numele. Era animat, cu doua fete gemene (nu stiau una despre cealalta) care au mers in aceeasi tabara si acolo au descoperit...? (mai mult)
Caut ceva filme în genul 'Fast&Furious'. Sau filme cu adolescenți și mafii. Multă acțiune de genul. Ceva idei?
Buna, am vazut odata un film cu o fata normala care ajuta un baiat faimos sa se ascunda de fanii sa-i, iar intr-un final se indragostesc, as dori sa stiu cum se numeste
Am vazut mai demult un film, dar nu mai stiu cum se numeste filmul. As dori sa ma ajutati daca puteti. In film era prezentat inca de la inceput un barbat destul de in varsta, timid, restras,...? (mai mult)
Am vazut acum ceva timp un film, in care oameni din toate timpurile sunt intr- o lume in care ei trebuie sa supravietuiasca. Primeau fiecare cate o portie de mancare dintr- o capsula, iar la...? (mai mult)
Buna,TPU! Ceva filme care le recomandati?
Ce filme horror foarte bune ştiţi?
Hei...Salutări! Dacă mă poate ajuta cineva, aș fi recunoscătoare. Mă tot chinui de ceva vreme să găsesc un film din care nu îmi amintesc nume de actori sau numele filmului, dar pot să spun ...? (mai mult)
Salut lume și neața bună! Am și eu o întrebare! Sunt persoane pe aici care s- au uitat de la început până la sfârșitul filmului petale de singurătate de pe acasă? Dacă da va rog frumos îmi...? (mai mult)
Există vreun film în stilul " 8 Miles "? Dau fundă *v*
Stiți cumva niște filme gen ca The longest ride?
De ce toată lumea e obsedată de Game Of Thrones?
Pentru fanii Game of Thrones daca ati vazut si ultimul episod din acest sezon: de ce se uita Tyrion ingrijorat spre camera lui Danny si Jon? Clar stie ce fac ei acolo, dar de ce expresia fetei lui nu ...? (mai mult)
Film horror romanesc nou aparut? Ce parere aveti de Anabel 2?
Cand apare sezonul trei din Lucifer?
Care serial este mai fain? Care merita mai mult văzut? - Gossip Girl sau Pretty Little liars? Sau dacă mai știți altele pune- ți sa le scrieți! ( fără the vampire diaries l- am văzut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!