Cum îi cheamă pe actorii din Lecții de viață sezonul 4 episodul 28?
Recent am vizionat un film care cuprinde genul fantezie și dramă; se numește Fallen. Mi-a plăcut enorm și dacă știți alte filme de acest gen, puteți să le lăsați aici? Mulțumesc!
Imi puteti sugera niste filme ca Riverdale care sa fie pe tvhub.ro
Ajutor! Niște seriale coreene bune? Gen "Regina pentru 7 zile"... Am terminat serialul ăsta și simt ca nu mai am rost dacă nu mă mai uit la unul =))) dau funda pls =))
Cine îmi zice cele mai multe melodii din Violetta 1, 2,3 declar câștigător.
Salut, Caut un film care are și animație inclusă. Am să spun cam ce îmi amintesc din el, deoarece este vechi, iar eu doar imi aduc aminte secvențe, dar nu l- am găsit pe nicăieri, poate...? (mai mult)
E greu să fii actor in Romania?
SALUT TPU! Vreau sa imi spuneti si mie o aplicatie pentru a ma putea uita la filme online, fara a le downloada, de pe un telefon Android. Va rog, sa mearga 100 % si sa nu trebuiasca sa downloadez...? (mai mult)
Am nevoie de niste kdrame(seriale coreene) urgeeeeent. Pot fi si seriale chinezesti, dar traduse in romana. Serialele sa fie cu adolescenti. Mersiiii^^
Stie cineva filme noi dar cu tema anii 80? Preferabil de dragoste. Dau funda!
Hei, este Need for Speed 2 film?
Salut, as dori sa stiu si eu la Naruto care sunt episoadele de umplutura,
Vreau si eu un site unde sa ma pot uita la seriale cu calitate a videoului ridicata pentru ca am vizionat The Flash pe un site cu calitate 720 p si e oribil sa vezi si sa poti numara toti pixelii....? (mai mult)
Îmi zice careva niște filme pentru copii de 5-12 ani dublate, recomandate?
Un film horror bun 2016/2017?
Ştiți vreun serial fain? Acțiune, SF sau ceva? În afară de Lucifer, The Vampire Diaries, The Originals și Teen Wolf Și în afară de Game of Thrones, urăsc acel serial.
Azi am terminat un anime, Highschool DxD si pur si simplu m- am indrogostit de el (de Rias). As vrea daca se poate sa imi recomandati anime asemanatoare sau care sa fie de genul: ecchi, ...? (mai mult)
Este adevarat ca se intorc tinerii titani cei vechi?
Îmi poate da cineva o lista cu toate melodiile din Violetta 1, 2,3? Mulțumesc!
Apelez la ajutorul vostru! Stiti unde as putea gasi si eu toate sezoanele de la serialul "Mediumul"? Cel mai bun raspuns primeste
Am si eu o intrebare! Stiti cu toti Ford- ul Mustang 2013 motor v8 din filmul need for speed 2014! Am o intrebare legata despre el! Am observat in film ca masina are 3 pedale, ceva normal la...? (mai mult)
BUNA. Vreau si eu sa imi recomande cineva cateva filme noi 2017. NU conteaza genul. Sau orice..numai sa fie bune.
Ce părere aveți despre danmachi s2?
Salut am si eu o intrebare: Cine imi poate recomanda cateva animeuri gen High School DxD? Am vazut destul de multe animeuri asa ca lasati cat mai multe sugestii, nu am nevoie de link sau descriere. ...? (mai mult)
imi puteti spune si mie un serial gen iubiri secrete? Cel mai bun raspuns primeste funda
Caut un desen animat care se difuza pe la inceputul anilor 2000 ori pe ProTV(de dimineata, sau in weekenduri) ori pe Cartoon Network. Tot ce imi amintesc despre el este ca actiunea se intampla ...? (mai mult)
am vazut un film acum mult timp era vorba de un cuplu care merge in vacanta intr-un loc pustiu acolo sunt rapiti de politisti care avea un frate foarte urat.Cum se numeste filmul dau funda?
Ce filme, seriale imi recomandati? acum cateva zile am intrebat asta si eram curios sa vad ce raspunsuri am primit cand sa vad nu gasesc intrebarea deloc am gasit- o https://www.tpu.ro/filme/daca-...? (mai mult)
Ce seriale va plac? Ce seriale mi-ati recomanda? Sa fie si ceva legat de psihologie. Ce parere aveti despre 13 reasons why?
Salut prieteni. Imi plac foarte mult filmele/serialele despre mister, arheologie gen "The Da Vinci code", "The Da Vinci demons". Recent am vazut reclama unui film cred sau serial numit "Codul Bibliei...? (mai mult)
Care e cel mai bun serial?
Vreau cat mai mult filme ca Tintin unde personajele sa arate ca oamenii reali. http://collider.com/adventures-of-tintin-movie-images-2/ Funda
Un serial mai nou? Vreau detalii
Ciberiada de Stanislaw Lem are film?
Unde sa gasesc serialul cu episoadele noi, in care apare si poof si vecina aia noua, din ciudatii mei parinti? (tradusc in romana )
știți unde pot găsi episoadele din Ben 10 ultimate alien sau Ben 10 și echipa extraterestră dar nu de pe site- ul petreacă.ro pentru că nu am găsit acolo cine știe bine dau funda!...? (mai mult)
Hei! Cine mă poate ajuta cu ep rosub ale anime. ului Special A. Va rog!
Am vazut acum vreo 10 ani pe tvr1 un film era cu o potiune si cand consumai aveai putere si era si un concurs de ridicat haltere si unul a folosit si a fost ridicat mult si a pus si in masina potiune si...? (mai mult)
Spune-ti-mi si mie filme de dragoste cu adolescenti cu o poveste mai putin obisnuita, nu clasicul se intalnesc, se indragostesc si totul bine. Povesti triste, cu traume sau psihologice etc.
Saloot ziceti-mi filme in care personajul principal prima data se bate si pierde iar pe parcurs se antreneaza mult si v-a ajunge cel mai bun
Buna,recent am terminat un serial..Mai exact Narcos. Si as fi vrut sa ma apuc de unul nou, dar nu stiu care. Vreau sa stiu daca e fain Sons of Anarchy?
Vreau si eu videoclipul sau filmul original de aici: https://www.youtube.com/watch?v=QNZW7ybQaIg
Cum se chema filmul ala Disney, despre rap battle-uri. A aparut in 2012 parca.
Va rog sa imi dati sugestii de seriale de actiune sau SF
Ce putere are Bella?
Am vazut un film acum vreo 9, 10 ani pe National TV parca, nu prea mai tin minte multe detalii dar stiu ca era cu o fetita de vreo 10 ani care suferise o trauma sau ceva de genu si mereu cand...? (mai mult)
In filmul~Funeralii fericite~ un om s-a aruncat de pe bloc cu un carton atarnat de gat. Ce scrie pe carton?
Filme, seriale cu jennifer aniston? O ADOR
Salut vreau sa vad episodul 12 din steins gate( anime ). la orice sursa care merge sunetul este pus gresit cu imaginea si subtitrare la fel daca cineva imi da un site in romana care pot sa ma uit fara...? (mai mult)
Hei oameni... Am nevoie de niste kdrame bune.Romantice...etc. Multaaaam
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?