Seară bună. Aș vrea să văd un film bun, să nu fie horror, nu mă pasionează. Am văzut multe filme, așa că ați putea lăsa chiar 2- 3 într- un comentariu. Dacă- mi va plăcea, vă dau ...? (mai mult)
TPU am vazut un film de mult cu unu care intra intr- un magazin rapeste o fata ii pune un baton de ciocolata in spate si ii urmareste politia cam tot filmu fata se indragosteste de el si la sfarsit cand...? (mai mult)
Va mai da desenele vechi pe Cartoon Network?
De ce în serialele turcești se blureaza marcile, nu sunt nici scene mai nude, dacă e cineva rănit nu arată sângele. De ce se blureaza cam tot?
Bunaaaa. Am nevoie de niste seriale/filme in genul serialului Binny si Fantoma (gen cu ceasuri, cu timpul etc) Multumesc^^
Vreau sa vad un film cu o prietena, de la distanta, cum pot sa fac sa il vedem in acelasi timp, o sa vorbim vocal, dar nu cred ca putem da play in acelasi timp sa fie filmul la aceleasi secunde si milisecunde....? (mai mult)
Cine stie cum se numea filmul ala... Era la inceput un grup de baieti cu niste fete, care erau cei mai tari din scoala, si se intalnisera cu un baiat si unul l- a pus sa sara cu el in piscina si s- a...? (mai mult)
Spune- ti niste filme pe care le- ati vazut sau care ati auzit ca sunt tari. Sa fie cu tag- ul actiune, comedie, aventura, dragoste sau sf. ceva din astea sau chiar toate. Mi- au placut filmele Deadpool,...? (mai mult)
A fost aseara un film pe protv. Cum se numea?
Hei TPU. Stie cineva daca e si sezonul 3 din Mr. Pickles? P.s : pentru cei care il stiu am urmarit si sezonul 1 si 2- ul dar nu stiu faca este si 3. Cei care nu stiu e un desene animat cu catelus posedat...? (mai mult)
Salut, stiti cumva cand incepe sezonul 7 din serialul rookie blue?
Cum se numea filmul horror ala cu o casa "mecanica" si ceva fantome ce poseda pe toti ce au murit acolo... Stiu ca era o fata cu capul intr-o cutie de sticla.
Filme de comedie bune?
Un film bun de actiune imi recomandati si mie? Multumesc Frumos o seara placuta!
Am vazut acum ceva timp un film care nu mai stiu cum se numeste si vreau sa il vad iar, era vorba de 3 fete plecate intr- o excursie sau ceva cu un ford mustang iar pe drum au dat de un maniac...? (mai mult)
spuneti-mi si mie un anime cu harem bun...dar sa nu aiba super power sau ceva sa fie normal.
Ce filme ati mai vazut in ultimul timp? care il rcomandati?
Stiu ca erau niste desene cu o pasara pe animax... Era in forma de ou si nu mai stiu cum se numeau... Plz help me :)
Vreau si eu niste anime care merita vazute.Dau funda
Ce părere aveți despre serialul "Hannibal"? Ce scenă din el vi s-a părut cea mai interesantă?
Buna! Cine stie ceva filme gen hightschool in America?
Heiii,vreau filme nu de groaza si fara oameni de afaceri din ani mai apropiati 2014-2017
Știe cineva ceva filme/seriale lgbt? Dar cu subtitrare in română? M-ar interesa din 2013 încoace.
Stiti filme horror cu adolescenți care pleaca intr-o excursie si acolo incepe cosmarul si chestii de genul, dar ceva nou din 2015 in colo, oricum sa fie 100% groaza. Fundaaaaaa
Buna ..in anime- ul Boruto am aflat ca in fiecare joi apare cate un episo.mie cel putin mi se pare prea putin adica cum eu fana Naruto, Boruto care ma uitam la vreo 50 de episoade pe zi sa ma uit la un...? (mai mult)
Am vazut un film in 2013 si nu stiu cum se numeste. Mai tin minte doar o intamplare. 2 sau 3 baieti spioneaza cateva fete ce se antrenau dintr- o cladire in care se afla si dusul fetelor. Fetele se duc...? (mai mult)
Mi- am adus aminte de un film pe care l- am vazut acum mult timp, dar i- am uitat numele. Din film mai tin minte doar finalul, care se petrecea intr- o padure unde caracterul principal afla ceva...? (mai mult)
Sunt nascuta în '99 dar mereu m- a fascinat trecutul, cartile, filmele din 1950 sau chiar mai vechi. Imi place stilul care era pe atunci, rochiile lungi si politetea. Intrebarea mea este: imi puteti...? (mai mult)
Finalul la Tom si Jerry ce s-a intamplat am inteles ca s-au sinucis dar de ce?
Salutare. :) Vreau să mă uit de ceva zile la un film sf/fantasy, dar nunam găsit. Am impresia că le- am văzut pe toate. Dacă se poate, dați o listă cu genul de film precizat mai sus, de unde...? (mai mult)
Cum fac sa vad mai devreme how to become popular summer edition season 3 episode 6?
Cine imi poate recomanda niste filme bune gen : i'm number 4, Copoi pentru strigoi, ucenicul vrajitor, Now you see me, The last witch hunter, Warcraft, focus? Ceva gen fantastic sau comedie ori...? (mai mult)
Daca ar fi sa recomandați un serial care vi-a plăcut cel mai mult ce mi-ati recomanda sa vizionez?
Am vazut The flash si Arrow. Pana sa trec la Legends of Tomorrow sa ma uit si la Supergirl?
Pentru cei care s-au uitat la Darker than black sezonul 2 la final, planul lui Shion era acela de creea o lume noua fara contractanti?
Vreau sa vad un film de speriat horror, cine stie un film?
Filme gen split on your grave?
Știe cineva unde pot vedea filmul "El Petro" (1976) cu subtitrare sau fără?
vreau repede cele Mai tari filme de comedies ci multe scene de sex.
Vreau sa merg impreuna cu niste prieteni la un film zilele astea, este vorba de Annabelle 2, pe site scrie ca e IM18 adica interzis minorilor, unii prieteni din grup sunt minori. Vor avea sanse sa ...? (mai mult)
Vreau si eu filme gen Honey.
Filme foarte scarboase si care tortureaza oameni? Gen the human centipede.
Pe Cartoon Network era un film de animatie cu Scooby Doo cand merg pe o insula renumita pentru ardei iuti si stau in casa a 2 femei varcolac si era un capitan fantoma ce incerca sa ii ajute. Ma ...? (mai mult)
Cine știe numele unei telenovele foarte vechi difuzate de Tvr1. Imi amintesc doar o scena în care o femeie era pe un deal și avea un cărucior cu un copil pe care l- a împins sau l- a scăpat și căruciorul...? (mai mult)
1)Puteti sa imi spuneti niste animeuri HD cu personajul principal baiat dragut/hot si puternic (cred ca cer putin cam mult...
Am vazut de curand filmul cars 3 si as vrea sa stiu ce s-a intamplat cu fabulosul doc hudson?
Câte episoade va avea ultimul sezon din Teen wolf? Și încă o întrebare, o să apară și Jackson în el?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa fie un film complet din In a Heartbeat?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa mai apara Little witch academia season 3 pe Netflix?
Puteți imi spuneți cum pot sau daca exista un film cu Jacob și Renesmee din Twilight? Dau vot și funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!