Recomandati- mi si mie un film horror gore sau scârbos în afară de The human centipede, Faces of death, Traces of death sau The cannibal holocaust să fie un film care să prezinte experimente umane...? (mai mult)
Imi spuneti va rog un film cu o poveste reala din al doilea razboi mondial?
Stiti vreun site de filme si seriale care sa aiba subtitrari in franceza? Nu conteaza ce limba se vorbeste in acele filme/seriale.
Unde pot gasi si eu melodia dinsania albastra? Va rog frumos doresc un link dau funda.
Era un film (desen animat) cu un băiat care isi cumpara un robotel si prinde viata si il duce il alta dimensiune si acolo sunt numai jucarii. ceva de genul. FUNDA.
Niste filme gen Predestination,Time, LOOPER !
Filme de acțiune?
Hi! 1. Ce seriale sunt foarte bune ce cuprind iubire intre adolescenti, party- uri- din astea cum ar fi skam? 2.Toate serialele de alta categorie (sa nu fie cu vampiri, ca nu- mi plac) care vi s au...? (mai mult)
Buna as avea nevoie de ajutor pentru a gasi un film tot ce stiu este ca este un film horror. Nu stiu exact cum se numeste parca "Varsta Timpului" este vorba despre 2 clanuri care se cearta, care doua ...? (mai mult)
Ceva seriale faine ca si FRIENDS?
Bună, imi spuneți si mie niste seriale cu vampiri sau varcolaci in afara de : The vampire diaries Buffy the vampire slayer The originals Teen wolf True blood Hemlock grove Mulțumesc anticipat,...? (mai mult)
Sa mă uit la animeul S.A.O?
Turnati repede aici filme bune cu arte martiale, toate care v-au placut!
Stiti ceva filme/seriale faine? Gen Riverdale, Harry Potter, Miss Peregrine, TVD, PLL. Ar fi ok daca ar fi de genul fantezie.
Era un film cu un om care a venit pe pamant pentru a ucide o creatura ce i- a omorat sotia si fiul, el spunea ca aceea creatura a locuit inainte ca oamenii sa fi vizitat acea planeta, ca au vanat- o si...? (mai mult)
Buna, caut un desen/serial nici eu nu mai stiu foarte bine perioada 2007- 2011 ( nu mai stiu sigur) era cu niste adolescenti care erau cantareti sau ceva de genul era difuzat pe un canal pentru copii...? (mai mult)
Imi recomandati niste filme de comedie?
Boruto a primit un semn blestemat dupa ce la infrant pe momoshiki? Si daca da acel semn ii va da mai multa putere?
Nu inteleg ceva din boruto the movie.Boruto a spus ca vrea sa devina un shinobi la fel de puternic ca naruto sau ca sasuke? Si uraste titlul de hokage si nu are acelasi vis ca al lui naruto?
Buna as avea o intrebare, acum ca anime-ul Boruto a inceput, sau facut pana acum 20 de episoade ..stie cineva cand urmeaza celalalte episoade? Dau funda
Un serial gen Got, Vikings?
Daca Katherine Price din tvd ar fi trebuit sa se angajeze, ce job credeti ca si ar alege?
Un film psihologic bun? Gen Room (2016) Dau fubda!
Hey. stiti ceva seriale gen "The walking dead", "The vampire diaries" etc.
Ce inseamna 3d Dublat?
Stiti vreun anime gen 91 days sau Gangsta? Cu drame din copilarie, care sa fie eventual in trecut..Cu razbunari, arme, mafie... Ceva cu manipulare, adica, sa nu stii cum o sa se termine. Sper ca ati ...? (mai mult)
Stie cumva cineva cand apar episoade noi din Evermoor(nu stiu fix ce sezon e pentru ca am auzit ca a mai fost unul inainte de Cronicile Evermoor)ala in care este Iggy fratele lui Otto. Imi ziceti...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o lista cu filme de comedie?
Unde pot sa vad filmul Un dedectiv afemeiat cu Jackie Chan?
Buna cand am fost mic era un serial pe animax cu niste roboti dinozauri care se transformau in masinari cred, si nu era transformers.Multumesc
Exista vreun film reusit despre WW2 (al doilea razboi mondial)? dar nu vrajeli, ca am vazut destule.
Salut tuturor, ca toti oamenii stau pe Youtube dar deja m-am plictisit de toate serialele si videurile pe care le privesc de obicei vreau ceva nou, insa nu stiu ce aveti ceva idei
Când apare sezonul doi din cronicile shannara? Multumesc anticipat!
Cine cunoaste daca am dreptul sa subtitrez un serial si sa il public. Am observat ca sunt multe site-uri care se ocupa cu asa ceva. Multumesc anticipat.
Am urmări trei filme cu four flowers şi aş dori să ştiu. Dacă există şi altele?
Hei TPU, acum aproximativ un an am întrebat daca va exista partea a 3- a a filmului "Trei metri de- asupra cerului" am aglat ca Hugo a murit si da nu se va mai face probabil! Am o alta întrebare...? (mai mult)
recent am vazut seria de filme divergent si sunt confuza.stiti daca apare si al patrulea film sau daca a aparut aveti vreun link?
Hei. As vrea sa incep un serial dar habar nu am ce. Am incercat cateva, dar ma plictisesc groaznic. Mi- au placut foarte mult The Vampire Diaries si Pretty Little Liars. Deci mie- mi plac gen mister,...? (mai mult)
Caut și eu un film horror văzut mai demult și nu mai știu cum se numește. In film este vorba despre un grup de studenți care pleacă să facă o petrecere pe o insulă, dar acolo sunt atacați...? (mai mult)
Ce parere aveti de filmul de animatie "Gradina Cuvintelor"?
Acum ceva ani am văzut un film. Un deținut evadează și e pus un gardian care avea un câine lup. Deținutul îl împușcă pe gardian iar după câinele îl urmărește până la aeroport că să- ...? (mai mult)
Stie cineva niste seriale coreene gen,, Boys over flowers" si,, The heirs"?
Filmul indian sau egiptean FEMEIA NECUNOSCUTA SE POATE GASI UNDEVA?
Heyyy Am inceput sa ma uit la Naruto dar nu stiu ordinea exacta. Poate sa ma ajute cineva?
Imi poate recomanda cineva un site cum este cinemarx.ro, adica unde poti sa vezi stiri, sa lasi recenzii etc siteul mentionat de mine este praf pe parte de programare si nu se poate crea cont nou. Daca...? (mai mult)
Era un film cu Jackie Chan si era o secventa cand era pe acoperis daca tine minte si trebuia sa asambleze un pistol sau cam asa ceva era de genu si dupa aceea s- a batut cu unu de ala avea cercel...? (mai mult)
Buna, cine privește serialul Skam? Unde il priviți și a apărut deja episodul 11 din sezonul 4? Voi il priviți cu traducere în română sau în engleză?
Salut.Pe site ma pot uita la Ostwind 3. P.S:e deja august si nu pot gasi filmul online. Urgent
Imi puteti spune si mie daca intr-un final apare sezonul 2 din Mirai Nikki. DAU FUNDA!
Filme bune cu si despre Hackeri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!