Pe ce limba sunt vrajile din Harry Potter?
Care este cel mai horror film de groaza...cv in afara de annabelle sau chucky sau it ca le-am vazut. Unul mai lung va rog si mai interesant si palpitant incat sa iti sara popcornul din mana
Caut un film. de când am fost mai mică puțin. dar era de dragoste. pot spune. este vorba despre o fata bogata și era blonda si cred ca sa îndrăgostit de un băiat rău. seamănă cu Lucas Till și...? (mai mult)
Salutare, as vrea si eu un film despre un grup de persoane care contruiesc masini sau ceva similar cu constructia de masini, va rog.
Un film mind twisting bun? am vazut Shutter Island,Identity,The others,Predestination, The Prestige.
Mai de mult pe protv a fost difuzat un film cu adolescenți dar l- am vazut pe bucati. Ce îmi amintesc era cu o fată care era impreună cu un băiat si au facut dragoste si dupa parinții ...? (mai mult)
Îmi poate face cineva un rezumat la primul sezon din Vikings? Multumeesc
Vreau si eu un serial cu adolescenti,liceu,gelozii, părinți care nu sunt de acord..etc Înafara de Gissip girls, 90210 și The Cărțile Diaries ..si sa nu fie horror
Pe ce site pot gasi Itazura na kiss sez 2 rosub si sezonul 2 din Hiiro no kakera rosub? Am cautat dar mi.a dat doar 2 site pe care nu puteam sa intru
care e diferenta dintre cartile Game of thrones si serial? De care merita sa ma apuc?
Buna, imi puteti recomanda niste filme/seriale care descriu viata unei vedete care se indragosteste de o persoana de rand... Ceva gen Starstruck. Multumesc!
Http://tutorialecstrike.ro/tutorial-instalare-server-dedicat-counter-strike-16.html
Vreau si eu un serial cu adolescenti, în liceu- facultate, cu gelozii, parinti care nu sunt de acord cu relatiile dintre ei ..etc Înafara de Gissip girl, 90210, The Carrie diaries. Ps:sa...? (mai mult)
Kara Sevda(Dragoste infinita)va avea vreo continuare, sezon 3? Cand?
Salutari! Stie cineva vreun site unde pot vedea War for the Planet of the Apes ( 2017 ) la o rezolutie decenta ( minimum 480p )?
Pentru cei care s-au uitat/se uita la American Horror Story, care vi se pare cel/cele mai bun/e sezon/e?
Unde pot gasi serialul " Hit The Floor " cu subtitrari in engleza?
Era o serie de desene animate pe minimax parcă cu un bătrân care avea o pisică, grafica era cartoonish, desenele erau ceva gen prin 2008-2010, știe cineva cum se numeau?
Am vazut un film horror, dar nu stiu cum se numeste. Era cu un batranel fantoma in casa caruia s- a mutat o familie, si el tot bantuia copii mai ales so le spune ca e casa lui, si ca acestia nu...? (mai mult)
Imi sugerati va rog niste seriale bune? Genul ala care sa te sina in suspans si sa te surprinda mereu.
Unde pot vedea reluare emisiunea prietenii de la 11
Salutare lume am si eu o intrebare pentru fanii filmelor cu supereroi deci ce se intampla ca de la film la film inloc sa devina mai frumoase devin tot mai plictisitoare incepand cu captain america civil...? (mai mult)
Cine stie cum se termina sezonul 4 din Skins? am incercat sa ma uit pana la capat, dar nu mai avea subtitrare :
Un film horror bun sa te sperie rau?
Îmi poate recomanda cineva un serial sf non horror? Dau funda
Cum pot vedea al saptelea manuscris
Salut vreau si eu niste filme gen Underworld. Dar fara Twilight
Buna Stie cineva filme despre: Egipt ( in genu filmului Celopatra ) Imperiul Otoman de genu serialelor Kosem sau Suleyman doar sa fie film nu serial Si China despre viata unui imparat
Aduceti- mi aminte cum se numeste filmul asta (e recent): in trailer arata o tipa tanara intr- o naveta spatiala, care parca trebuia sa se intorca pe Pamant, din cauza unei defectiuni ceva... parintii...? (mai mult)
In ce sezon si ce episod din game of thrones se intalneste jon snow cu regele ghetii si armata mortilor?
Buna, stie cineva ce se v-a intampla in sezonul 5 din The Originals, orice, va rog!
Stie cineva de ce au fost schimbati baietii din serialul Nowhere Boys?
Am vazut un trailer al unui desen animat in care niste animale ramaneau singure acasa. Cum se numeste?
Seara, spuneti- mi si mie filme de actiune in care actiunea se petrece intr- un spatiu- timp realist dar in in care se petrece ceva neobisnuit sau unui personaj i se intampla ceva neobisnuit sau se diferentiaza...? (mai mult)
Aduceti- mi aminte cum se numeste filmul asta (e recent): in trailer arata o tipa tanara intr- o naveta spatiala, care parca trebuia sa se intorca pe Pamant, din cauza unei defectiuni ceva...? (mai mult)
As dori si eu o lista cu filme niste filme super jmechere.
Care e cel mai tare film pe care mi l recomandati?
Salut, vreau si eu niste comedii bune, la care sa rad bine, sper ca ma puteti ajuta cu cateva filme.
Un film super horror? Pana acum am vazut si mi s- au parut bune: Martyrs, Stigmata, The grudge, Constantine, Jeepers Creepers, Case 39, The uninvited, The unborn... Filme precum Wrong Turn, Hostel...? (mai mult)
Hei, voua cum vi se pare actrita Phoebe Tonkin? :)
Unde pot urmari live, gratuit si fara probleme canalul Boomerang?
Salut.Si voua ve merg foarte prost serverele de la Kissanime.IO sau are netul meu ceva?
Vreau niste filme faine. Orice. SF-gen harry potter sau piratii din caraibe Drama/Dragoste-ceva sa pot plange Chiar si horror daca stiti ceva la care sa ma pot uita si singura.
Unde pot gasi episoadele din "Saptamana Marilor Dinozauri" din desenul T-rex Express, dublate in romana, ma tot bate la cap fratemiu mai mic -_-
Cum pot lua seria 7 din game of throne ma refer la revistele care vin impreuna cu figurinele
Seriale gen DareDevil, fara the flash Multumesc
Stiie cineva un site unde pot vede Ben 10 Omniverse toate sezoanele sau este doar un sezon?
Stiti filme cu razboaie vietnameze?
Imi spuneți si mie niste seriale cu vampiri sau varcolaci in afara de : The vampire diaries The originals Hemlock grove Teen wolf Mulțumesc anticipat, dau funda!
Stie cineva spaniola ca sa imi traduca si mie un videoclip pe care il vad de foarte multi ani? Este un fel de YouTube pup, nu stiu precis. Nu trebuie sa imi traduceti ce spun personajele ci doar sa imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!