Cum se numeste filmul? https://www.youtube.com/watch?v=5pNmfMWmCPo
Ce alte filme artistice axate pe veganism (preferabil din perspectiva vegană) asemănătoare cu "Carnage: Swallowing the Past" (2017) lui Simon Amstell http://youtu.be/QnLJN5vZ03s (îl recomand tuturor,...? (mai mult)
Hei, am dat peste un film rusesc mai vechi si nu am apucat sa aflu numele. Era despre un baietel cu astm, numele lui era Vasily/Vasili, avea si probleme cu dictia, locuia cu bunica si tatal lui, parintii...? (mai mult)
Stie cineva cum il cheama pe tipul care il joaca pe Calin Moldovan din Lectii de viata sez. 3 ep. 80, cel cu transplantul de inima?
Doresc sa- mi spuneti cateva filme, cele mai bune si pe care le- ati vazut si sa se incadreze in cerintele mele, acestea fiind cat mai sangeroase, cu mult macel, batai, violenta, suferinta precum...? (mai mult)
Stie cineva de unde sa iau si eu, unde pot gasi toate volumele (10) ale "Jurnalele Vampirilor" + cele 6 carti " Jurnalele lui Stefan " la un pret bun? Multumesc anticipat! :)
Hei, acum cativa ani am vazut un serial chinezesc, dar am uitat cum se numeste. Era vorba despre doua printese gemene, dar acolo era o lege care zicea ca daca se naste doua/doi gemene/gemeni una/unul...? (mai mult)
Care e primul sezon fullmetal alchemist sau fullmetal alchemist brotherhood?
Buna! Imi puteti spune cateva seriale gen : Teen Wolf sau sa fie cu vampiri. In afara de True Blood. As vrea sa fie gen un adolescent intra in padure este muscat etc. Si daca puteti si putina descriere....? (mai mult)
Imi puteti spune daca a fost facut si un film dupa cartea Mare Tranquillitatis de Katja Millay?
Stiti niste seriale asemanatoare cu Sherlock? Dau funda :)
Vi s- a întâmplat să vreţi să găsiţi filme pe o anumită temă cu un scenariu anume şi să nu există nicăieri ceva măcar vag asemănător? Mie în ultimul timp aproape că- mi vine să mă apuc...? (mai mult)
Pentru fanii Mr. Robot! https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk
Va rog! Dati-mi exemple de seriale animate gen South Park, Family guy etc, pentru adulti!
Sall TPU, stie cineva daca va aparea sezonul 5 din The 100? Si daca da, cand?
O idee de film/serial SF sau comedie?
E vorba de un film cu droguri, unui elev sunt date niste droguri sa le tine, sau ceva de genul. Imi puteti spune numele filmului?
Imi poate spune cineva unde pot vedea Saving hope cu sau fara subtitrare? Multumesc anticipat.
Salutate tuturor! Am vazut acum ceva ani un film in genul primelor fast and furious dar nu mai stiu cum se cheama, actori sau ceva. Poate aveti voi vreo idee? Tot ce imi amintesc era ca incepea cu personajul...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste seriale de adolescenti misto? Am vazut deja gossip girl, pretty little liars, teen wolf, the flash.
spuneti- - mi careva cum o gasesc pe Tiffany din Sunset Beach e o tipa blonda care arata cam asa : https://s- media- cache- ak0.pinimg.com/236x/51/95/83/51958354b2713b0bff1f30eb9783d0e1- - sunset-...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie un serial in romana pe Youtube care sa fie complet, plus o mica descriere va rog.
Heyyy Intrebarea asta e mai mult pentru fanii anime dar a apărut acum ceva timp filmul Dragon cry (Fairy tail) stie cineva un stie pe care il pot vedea? P.S.: Daca stiti unul cu sub. In romana...? (mai mult)
Era un film cu o fata care a fost rapita de un barbat si dusa parca in subsol. Ea se ridica dar nu mai era totul la fel. Fata se plimba prin lumi paralele prin mai multe portale, la sfarsitul filmului...? (mai mult)
Stiti filme cu fete care au slabit? Ofer
Filme depresive, de dragoste cu adolescentii si de-astea?
V-ati uitat vreodata la serialul Bahar Viata Furata. Spuneti despre ce este vorba, atuncea?
Hei TPU, am vazut acum cativa ani in urma un film pe tvr1 stiu ca era aventrura nu mai stiu exact ce s- a intamplat, tot ce tin minte e ca era o fata si un baiat care aveau un loc secret si aveau o sfoara...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste urmatorul film? ----> https://www.facebook.com/trippymoob/videos/1956244294599119/?hc_ref=ARR6DKNLmAo8n9QZ_BQDvK7AjvCGl4QsAgYSzSSRVjqxCPJcwohkXi2C_eThsRy9Qf4
stie cineva in ce episod din Naruto Shippuden Sasuke foloseste saringan pe sarpele lui orochimarul? Dau funda chiar vreau sa revad episodul. Multumesc la toti.
vreau si eu niste filme de groaza?
Va mai difuza generator rex sezoane noi pe cartoon? Multumesc!
Caut si eu un film. Nu tin minte prea multe. Stiu ca era un barbat care era captiv intr/un joc si pentru nu stiu ce motiv el reuseste sa scape din acest joc. Dar incepe sa il joace el, o femeie si 2 copii....? (mai mult)
A vazut cineva " Eyewitness "? daca da, ce parere aveti?
De ce se pune cate un episod pe saptamana din boruto? In viitor e posibil sa puna 2 episoade pe saptamana? E prea mult sa astepti atat pentru un singur episod pe saptamana plus ca mai pune autorul fillere...? (mai mult)
Salut tuturor. Stie cineva un film cu avocati, gen Avocatul din limuzină sau alt film gen Transfer de identitate, mi-a placut foarte mult acesta. Multumesc.
Salut tuturor. Era un desen animat cam prin 2007 poate mai mult se difuza pe Cartoon Network. Era un băietel care manca tot ce gatea bucatarul, bucatarul avea un ajutor in bucatarie sa ceva de genu' ...? (mai mult)
Cele mai faine filme si seriale cu calatorie in timp? Inafara de filmele din seria Back to the Future ca le-am vazut.
Salut, am cumparat acum cateva zile dintr- o librarie, un DVD cu un film, si cand am vrut sa ma uit, l- am pus in laptop si nu pot sa vad, nu merge. am windows 10 daca ajuta cu ceva. tin sa precizez...? (mai mult)
Hei! Ati vazut desenul animat/filmul de scurt metraj "in a heartbeat"? Ce parere aveti?
Caut un desen care era televizat pe Cartoon Network acum mult mult mult mult mult timp, acum cam 13- 14 ani sau chiar mai bine. Actiunea se desfasura cu mii de ani in urma si era un personaj ...? (mai mult)
Salut, Niste filme bune cu extraterestrii, spatiu? Merci
Cine stie de ce nu se mai posteaza episoadele noi pe voyo.ro dar le gasesc pe Youtube? gen pe voyo.ro ultimul este sezonul 4 episodul 29, iar pe Youtube vad ca apar din ce in ce mai multe dupa 1...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Unde pot gasi episoadele de la 20 in sus din Boruto. Stiu ca nu au aparut, dar ma gandesc ca poate exista un site. Nu vreau neaparat subtitrare, vrrau doar sa le vad. Mersi ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste filme de actiune pe mai multe parti gen Rocky sau Never back down?
Caut un film Disney cu 2 frati si o nava spatiala avetii idee cum se cheama?
Puteti sa imi spuneti seriale care s-au terminat? Adica nu o sa mai apara niciun episod.
Vreau sa te intreb ce filme de dragoste imi recomanzi,unele bune,dar nu gen titanic, poate ceva gen fifty shades sau cu adolescenti...
Imi puteti spune niste filme horror ceva gen Halloween, Friday 14, Nighmar on Elm streed.
Salut TPU,stie cineva filme gen no string attached(fara obligatii)? am mai vazut multe altele la fel nu mai tin minte numele lor, probabil daca le vad imi dau seama
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)