Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva daca se poate vedea gratis pe net meciul de UFC dintre McGregor si Mayweather? Daca da unde? Multumesc.
Salut, ce filme imi recomandati? As vrea ceva gen "I Love You, Beth Cooper", adica romantic/comedie cu adoescenti. Daca doar imi dati filme cu adolescenti ce nu respecta cerintele de mai sus, nu primiti...? (mai mult)
am vazut un film dar nu stiu cum se numeste era vorba de o fata care se angajeaza ca bona la un tip acasa dar el are cancer si trebuie sa aiba grija de el.El si Ea merg in alt oras si sw indragostesc.Stiti...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi episoade din BEN 10 ULTIMATE ALIEN dublate in romana?
Seriale cu adolescenti comedie daca se poate Multumesc
De unde pot sa descarc episoade ale unor desene precum Curaj, Viata cu Louie, Andy...
Cum se cheamă filmul afla cu o femeie care era îmbrăcată în haine gri strălucitoare și mergea pe o motocicletă și era ceva gen Batman. Filmul este destul de vechi cred că că a fost publicat ...? (mai mult)
am vazut candva un film in care unu s-a culcat cu o anumita tipa si sta cu ia ca sa o convinga sa ia pastila de a doua zi.multumesc anticipat
Imi puteti recomanda un serial unde cineva prinde puteri supranaturale, dar restul lumii e normala? Ceva gen Lucifer
Ştie cineva un site unde pot vedea toate episoadele din Naruto?(cele 220) Daca se poate si Naruto shippuden va rog. Am cautat tot felul de site- uri si sunt vechi si nu mai functioneaza...? (mai mult)
Exista vreun site, comunitate ceva unde se fac dezbateri pe baza unui film/ serial?
Dacă vreau sa fiu actrita iar eu trebuie sa îmi aleg un profil de liceu cum ar fi Mate info sau Bio Chimie nu stiu... dar la ce profil ar trebui sa mă duc
A vazut cineva serialuol medical General Hospital? e serial vechi din 1963-prezent
Intrebari pentru fanii serialului Anatomia lui Grey. Credeti ca sezonul 14 va fi ultimul sezon?( eu nu cred ca e ultimul pentru ca am aflat ca vor veni alti actori in film ce vor primi roluri importante). ...? (mai mult)
De ce desenele de pe Cartoon Network sunt pe engleza? Adică totul e setat pe romana si doar cartoon network e pe engleza. Miau mai spus alții ca e la fel. Cum pot rezolva?
nu am mai vazut un film bun gen Conan sau Lord of the rings, as vrea si eu cateva filme gen la fel mai medievale dar bune. cu o poveste si sa nu fie un bullshit cum sunt facute astea "fast...? (mai mult)
Cum se numesc creatorii autobotilor?
Fanii naruto stiti de ce nu a putut naruto sa foloseasca puterea celor 6 cai pe care i- a dat- o eremitul celor 6 cai? Adica sasuke are inca rinnenganul dar in filmul naruto the last naruto nu...? (mai mult)
Imi amintesc de o serie de filme de pe AXN. Insqa nu imi amintesc cum se cheama. Stiu ca era un blestem, in care o baba iti taia degetul mic de la mana, iar un "monstru" aparea si omora pe toti...? (mai mult)
Salutare. Acum ceva timp am vazut un film online. Personajul principal lucra intr- o fabrica de prelucrat metal. Tipul era foarte slab si nedormit de un an de zile din cauza unui accident. Apare un tip...? (mai mult)
De la ce episod din naruto shippuden ar trebui sa vad filmul the last? Adica de la ce episod trebuie sa vad ultimul film din naruto?
Hei, stiti cateva filme asemanatoare cu Charlie and the Chocolate Factory?
Filme cu adolescenti cu probleme gen antisociali etc.
Bună seara! Eu cam am o problemă cu vizionatul de filme, în sensul că trebuie să tot dau înapoi fiindcă nu am citit subtitrarea total sau nu am înțeles scena. Am încercat azi să mă uit la...? (mai mult)
Hei, TPU! Imi puteti spune si mie niste seriale(pentru adolescenti), dar sa nu fie prea multe episoade si prea multe sezoane?
Am vazut in copilarie un film. Este vorba despre o femeie care are 2 fetite. Are o vecina pe care o banuieste ca intra in casa ei (de exemplu, tin minte ca o data nu gasea o rochie, iar a doua...? (mai mult)
Daca vreau sa pun pe Youtube un intr-o de la un desen vechi pot sa iau copyright?
Stie cineva cateva seriale asemanatoare cu Anatomia lui Grey? :D (in afara de Private Practice) Nu sa fie neaparat cu medici, ci cu personaje exceptionale. Ps: nu vreau gen horror, SF.
Aveți recomandări de filme pentru adolescenți noi? Gen The Duff, The Perks of Being a Wallflower.
Vreau si eu filme asemanatoare cu "the edge of seventeen".
Imi puteti recomanda niste filme horror. Dar sa fie foarte de groaza
Pentru fanii serialului American Horror Story. Voi cand preferati sa urmariti serialul? In ce parte a zilei: dimineata, dupa- amiaza, seara. Cu siguranta, seara creeaza cel mai mult suspans,...? (mai mult)
Salut stie cineva daca a aparut #selfie69 si unde pot sa il vad?
Salutare, as vrea si eu un film pe tema "Ultimul om de pe pamant", fara serialul "The Last Man on Earth". Multumesc anticipat!
Hei! Acum destul timp am vazut un anime, era cu 4 sau 5 elevi, unul era fiul directoarei, un baiat super bogat si ocupat si mai stiu fata de care- i placea. El trebuie sa ii paraseasca si sa se mute...? (mai mult)
Hey, salut! am vazut si eu cateva secunde dintr- un film dar nu stiu cum se numeste ..intrun spital erau doua fete.una cu par negru si palarie si alta blonda, , cea cu palarie era bogata si i se pregatea...? (mai mult)
Buna seara TPU, puteti sa ma ajutati spunandu- mi unde pot gasi episodul 14 din sezonul 1 din Riverdale? nu de alta...dar nu il gasesc pe nici un site si am si vazut la un raspuns tot pe tema asta ca ...? (mai mult)
Fani TVD, dacă Katherine Pierce ar fi trebuit să aibă o slujba, ce job credeți că ar alege aceasta?
Imi poate spune cineva ce fil e asta? https://prnt.sc/g40fpa
Saluuuuut imi puteți recomanda un anime depresiv? Gen să fie despre viata persoanei antisociale si triste(de exemplu cum e 13rw)
Niste seriale din care inveti ceva : Ceva gen :the vampire diaries, breaking bad, Numai iubirea, iubire ca in filme, daca se poate ceva cu adolescenti? Multumesc
Un Film Gen Shutter Island, The Sufferig?
Știe cineva unde as putea viziona Fallen 2006 cu Paul Wesley?
Salut aveți idee daca Bleach va mai continua? Tot aud că va începe după ce se termina Manga sau după ce se termina Naruto dar nu mai știu ce să cred!
Vreau si eu niste filme de groaza gen The insidious si The conjuring, ma puteti ajuta?
Cand este reluarea la Bahar viata furata? Si pe ce program? Fundaaaaa ❤
Eu m-am cam plictisit si am chef de un film.Stiti vreun fil care sa fie alcatuit din comedie actiune si niste sex (:)?
Hei TPU, am inceput sa ma uit la Game of Thrones si am terminat ep 1, iar cand am inceput ep 2 am vazut ca subtitrarea nu era sincronizata cu ce se intampla, scria cu totul altceva. Ce site bun de...? (mai mult)
Stiti un serial asemanator cu The Last kingdom, Vikings, game of thrones?
Am vazut acum vreo 3- 4 luni primul sezon din Prison Break si tin minte doar povestea pe scurt, acum vreau sa ma apuc sa termin tot prison break- ul. Se merita sa revad primul sezon si apoi sa incep...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!