Buna, m- a luat nostalgia si tot incerc sa- mi aduc aminte un desene vechi. Era despre o fata blonda care avea o bratara cu o jumatate de inima, care devenea si zgarda pentru cainele ei, bratara aia...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu tito, copilul Rozei după ce s-a terminat serialul regina?
Salut TPU! Este oficial că Sentry va fi villainul în filmul Thunderbolts? Am căutat și Sentry e un supererou, deci îmi e greu să cred.Marvel nu mai știe ce villaini să bage?
Salut, un cod de invitație anime Nexus are cineva va rog?
Are cineva cod sau invitatie sau pentru discord la anime Nexus?
Ce s- ar întâmplat cu vocea acestui youtober? De ce la incepu când făcea clipuri era așa de subțire și tânără https://youtu.be/FmrhIgDMEQQ?si=DBFgSYvG2265Itj3 iar după o avea mai groasă și...? (mai mult)
Buna seara, imi puteti recomanda niste filme in genul a celor a le lui Andrei Tarkovsky?
Buna, de ce nu mai exista site-ul anime kage?
Bună seara! Doresc să găsesc un film și nu mai știu denumirea acestuia, mă puteți ajuta, vă rog? Am căutat pe google filme despre Titanic, însă nu reușesc să găsesc nici o secvență care...? (mai mult)
Seriale nepopulare, dar cu mult suspans stiti?
Cunoaste cineva Filmul spaniol cu o femeie lașă, fricoasă care este data afara de la muncă, parca totul îi merge pe dos, are un soț pictor nepăsator care nu comunică impreună si pana la urmă...? (mai mult)
Îmi recomandati remake-uri ale unor filme care sunt mai bune decât filmele actuale?
Salut, câteva filme bune de pe Netflix vă rog. Dacă se poate de aventură.
Stie cineva de unde pot sa iau subtitrari pentru filme? In dead buried exemplu
Stiti filme cu zombi anii 70 unde arata bine zombii? In afara de zombi 2
Buna, acum multi ani de zile am vazut un film din care imi amintesc atat: un lup fioros si ceva despre o carte a secretelor. In rest black out, are idee cineva? Era pe tvr parca
Buna! Am văzut acum 2- 3 ani un film cu vânători de zane, el brunet inalt, ea roscata, păr creț, făceau parte dintr- un fel de grup de vânători de zane, apoi are loc un fel de luptă si zanele...? (mai mult)
Salutare. A recomandat Catalin Oprisan un film intr- un podcast (daca nu ma insel la Maruta). E vorba de un film strain, istoric. E vorba de tineri ce se indragostesc, el pleaca in razboi si isi omoara...? (mai mult)
Salut, sunt foarte curios sa știu dacă voi știți din seria de anime CAUTIOUS HERO la final se folosește o abilitate care m- a șocat efectiv. The valhala gate anather. Ce vreau sa știu este, ...? (mai mult)
Alte site-uri de anime traduse în română știe careva? Anime Kage sa închis și altul cu traduceri în română nu știu
Buna, am o întrebare, am văzut mai de mult la tv in film cu o fata ce avea un frate micuț, gen bebe și fata îi tot spunea la bebe sa te ia moartea și a venit moartea după bebe și l- a luat și...? (mai mult)
De ce în unele filme turcești schimbă cam des actorii? În trecut parcă nu îi schimbau așa des... Exemplu în trecut: sezonul 1 si 2 (actorul (Y)cu episoadele 1- 150) sezonul 3 și 4 actorul (Z)...? (mai mult)
Buna, caut un film in care un om ia cu mașina o fetita și o răpește, după care o duce pe camp într- o ascunzătoare sub pământ unde o tine. Ii da sa bea dintr- o sticlă de cola, mai apoi fata...? (mai mult)
Salutare, Sunt nou pe aici, știu ca trebuie sa oferi ceva pentru unele răspunsuri, dar mă voi acomoda, sper... Îmi poate recomanda cineva filme SF în genul Atlas sau legat de AI și tehnologie...? (mai mult)
Mă poate ajuta careva cu un cod de invitatie pe anime nesux
Ce părere aveți despre Leonardo DiCaprio și filmul total eclipse din 95? Eu unul nu sunt dezgustat de acest actor
Am vazut un serial cu o politista intr- un muzeu unde in timpul disputei i se prinde o arma magica de mana si- i da puteri, nu mai stiu numele serialului. Serialul era in italiana ceva cu arma...? (mai mult)
Am văzut un film, mai demult, a cărui denumire am uitat- o si pe care as vrea să il revăd. Îmi aduc aminte doar de o fată crescută de bunicul ei, care adăpostea un cal. Erau pe timpul războiului...? (mai mult)
Salut TPU! Ce se aude despre G6 din My Little Pony este adevărat? Și dacă da unde se va putea viziona?
Despre anime azu mai știe cineva ceva? De ce a dispărut?
Ma poate ajuta cineva cu un cod de invitatie la anime Nexus, va rog
Recomandari de seriale scrise si ilustrate in mod similar cu serialul Arcane: League of Legends?
Îmi recomanda cineva niște filme și seriale în care se arata dezumanizarea societății?
De ce mai era Jean Valjean urmărit și pasibil de a fi trimis din nou la ocnă? Doar nu era un evadat, era un om liber; își ispășise pedeapsa. De ce îl mai urmărea Javert?
Știe cineva ceva de anime azu
În ce episod nou din Las fierbinți joacă Ștefan Iancu? Nu mă refer la sezonul 12 la 25 sau 26.
Salut! Am nevoie de ajutor. Am vazut cateva drame coreene, seriale asiatice, dar chiar nu mai stiu la ce sa ma uit. Aveti ceva idei? Ceva care sa te tina cu sufletul acolo pana la final, care sa te...? (mai mult)
Salutare. Caut un film anume, este un film de dragoste, nu mai știu exact cum se numea, dar stiu ca este vorba despre 2 cupluri, unul de tineri iar celălalt de vârstnici, iar unul dintre bărbați...? (mai mult)
În ce episod din Las fierbinți nou apare Ștefan Iancu? P.S.:Nu mă refer la sezonul 12 episodul 25 sau 26.
Salutare Caut un film de dragoste nu mai știu cum se nu numește și nu îl găsesc nici cum Este vorba despre 2 cupluri, un cuplu eșarfe format din 2 tineri iar celălat din doi vârstnici, unul...? (mai mult)
Bună. Am auzit o melodie la KissFM la radio acasă, după am auzit și în mașină la radio, era ceva de genu ai noștri părinți ne- au zis, nu îmi aduc aminte doar am ceva abstract ce rețin ...? (mai mult)
Așa cum sunt SuperMan și SuperGirl nu pot fi SpiderMan și SpiderGirl?
Știe cineva cum se numește animeul care :un băiat cu părul alb care este pe o insulă în căutarea elixirului tinereții sau nemuririi, i se spune cel gol.
Buna! Care este numele actorului lui Dragos din lectii de viata, sez 9 ep 59? Mersi!
Salutare. Tot caut un film de ceva timp si nu il pot gasi.L- am vazut undeva prin 2015 dar el cred ca era aparut mai demult.Era un general roman care prin luptele lui a castigat increderea unui viking ...? (mai mult)
Îmi poate spune ceva niste filme kdrama cu băieți obsedați de fete? Răzbunare, trădare?
Salut, caut un film vazut acum ceva timp si nu mai stiu cum sa l gasesc, era o gasca de 3 baieti si o fata, care se strangeau intr o casa sa lucreze la un proiect, ceva aplicatie pentru parcari, si...? (mai mult)
Seriale horror bune? Dar nepopulare
Salut TPU! Doctor Strange este mort în MCU? În Deadpool și Wolverine Casandra Nova spune că l-a omorât pe Dr.Strange,dar este posibil să fi omorât un alt Dr.Strange și nu pe cel din MCU?
Pe ce site-uri pot să mă uit la animeuri subtitrate in română acum că Animekage sa închis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!