Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Buna Seara! As dori sa stiu numele real al tipei care o joaca pe Anca. V- am lasat mai jos un link unde puteti vedea cum arata tipa. http://lectiideviata.protv.ro/video/un- barbat- e- prins- intre- sotie-...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme Horror, gore, va rog. Mersi, funda :)
Un film despre viata de dupa.gen greselile ce le facem in viata de zi cu zi reflecta destinul nostru
Hei, unde as putea sa vad Riverdale live? ( ma refer pe 11 octombrie cand incepe sezonul doi)
acum 1 luna sau 2 eram pe sport.ro si am vazut o comedie cu 2 politstiti nu mai stiu cum se numea poate stie cineva de aici
Pe ce canal din Romania pot vedea serialul Riverdale?
Unde as putea gasi serialu "spune-mi ca esti a mea" tradus in romana sau engleza?
Ce filme/seriale îmi recomandați?
Ce parere aveti despre Games of Thrones? Imi puteti spune despre ce e vorba? :D
Ce părere aveți de Tokyo Ghoul? Ca as vrea sa ma apuc de un anime și nu știu dacă de asta sau de Naruto
Piratii din caraibe a aparut pe net acum 3 luni si nu este hd cand o sa apra acel hd la iarna sau la vara viitoare cum ce=redeti
Îmi poate spune cineva daca mai exista și alte filme Gallen după cele 5 cărți in afara de cel din 2016, cu aceiași actori? Ofer funda, mersi!
M-am uitat la Prison Break si Dexter. Acum ma gândeam sa ma uit la Breaking Bad. E ce va de el? Imi puteti recomanda alte seriale asemănătoare ca Dexter si Prison Break?
Seriale asemanatoare cu True blood? Dau funda
am o dilema, cand apare si l_a noi filmul "my cousin Rachel"
Vreau si eu sa ma uit maine live la premiera unui serial din state, cum as putea sa ma uit? Stiti vre un site sau aplicatie?
Buna, as vrea si eu sa stiu cate filme Mortal Kombat sunt si cum se numesc in ordinea aparitiei
Hei imi puteti spune niste canale tv cu documentare despre operatii sau chestii de genul.
Buna, niste filme frumoase de dragoste? Sau erotice. ( vreau film nu siteuri po*no ) Dau funda multumesc!
Buna TPU am vazut mai de mult un film cu un tip care a pus un pariu de 100 de zile ca nu se va masturba dar intalneste o fata in acest timp si nu pot face sex din cauza ca a pus acest pariu stie cineva...? (mai mult)
Hei! As vrea o lista cu filme ronantice care sa te tina mereu in suspans sau filme cu o morala de viata destul de puternica.Multumesc!
Caut numele unui film de magie in care o familie de magicieni are un baiat el va merge cu un bus la o scoala di cer magica acolo toti au puteri pls cine stie
Hei TPU cand apare nunții sezon 3 in romana daca stie cineva, sau funda!
Stie cineva filme similare cu '5 to 7'? Sau cu ' the brand new testament'? Sau filme cu o poveste mai interesanta? :D
Știe cineva pe ce site pot vedea filmul #selfie 69 (2016)
Știe cineva ce episod va fi azi la 22 din the mentalist pe sport.ro?
vreau si eu filme de groaza gen masacru fugariti prin paduri nu cu fantome sau cu sperieturi gen teroare adolescenti terorizati!
Hei! Stie cineva daca va aparea al doilea sezon din 13 reasons why? Si daca da, cand? O prietena mi-a spus ca s-ar putea ca Hannah sa fie doar in coma. (A citit undeva) Dau funda!
Ce filme imi recomandati? As vrea documentare daca se poate. Despe Titanic- vaporul+ toate cele legate de el (nu vreau nimic legat de film- nu ca mu imi place dar ma intereseaza mai mult despre vapor). ...? (mai mult)
Hei! Am cam terminat toate serialele și nu prea știu la ce să mă mai uit. Aș vrea câteva filme mișto, dar nici seriale noi nu refuz. Sunt genul care apreciază chestii gen "The Vampire Diaries",...? (mai mult)
Salut puteți să- mi recomandați nişte filme cu oameni urmariți prin paduri şi mâncați de animale sau monştrii(fara fantome).Am vazut 2 filme de genul: primul se numea "The Grey" şi era cu nişte...? (mai mult)
Buna! Erau niste desene animate, mi- asdori tare mult sa le revad, inceputul era ceva de genu :doua fete erau pe un dig si una a cazut in apa, atunci ceva ciudat s- a intamplat, nu- mi amintesc prea...? (mai mult)
Hei! Stie cineva ce capitol din manga corespunde episodului 26 (final) din anime-ul Ouran High School Host club? Arigatoo! Dau funda! P.S:Stiti daca va aparea un al doilea sezon al anime-ului?
Salutare, Mă poate ajuta cineva cu niste seriale asemănătoare cu "The Last Ship"?
Stie cineva ce ep este pe sport.ro din the mentalist?
Ce filme gen "Fallen", adica filme cu adolescenți, vampiri recomandați?
Salutari. Am vazut pe Prima tv acum ceva timp niste secvente di tr- un film. Pe o insula plina de femei era un singur barbat, parca sa spun ca era popa. Din lipsa barbatilor, femeile s- au indragostit...? (mai mult)
Cum se numeste filmul din imagine? Pls dau funda https://postimg.org/image/cjiyqtt2h/
Hey TPU! O manga buna?
Animeuri gen Robot on the road, doar ca mai sexuale va rog?
Buna TPU cei care sunteti fani Naruto vreau sa va intreb care sunt parintii lui Shisui Uchiha.Stiu tatal, Kagami care Shisui ca zic ca e mai puternic ca el, dar mama lui a murit tot in razboiul ninja?...? (mai mult)
Salut caut si eu un film psihologic un pic horror l- am vazut la protv despre o tanara blonda scriitoare care tocma ce se mutase intr- un oras nou si cauta o camera sa inchirieze un obsedat tocmai o aude...? (mai mult)
stiti cumva pe ce site as putea vedea serialul Game of Thrones in engleza sau cu subtritrari in romana gratis?
Guys... M am apucat de un serial coreean, Shut up the flower boy band si de la episodul 10 nu mai gasesc niciun site cu subtitrare in romana. Ajutati-ma
Caut un film. Tot ce îmi amintesc despre el e că personajul principal era o fata care canta la vioara. 2 frati se îndrăgostesc de ea. Cel mai mic dintre frați și fata au o "afacere" unde primesc ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie filme care sa contina soli militare sau de coretie pentru fete inagara de cadet nu stiu cum si wild chaild?
Stiti cateva seriale gen The 100 sau The Walking Dead? Ceva in genu lor, chiar daca nu vor mai exista seriale la fel de bune. Multumesc
Hei, imi puteti da niste exemple de filme asemanatoare cu Fifty Shades of Grey sau Divergent?
Am vazut mai demult un film si nu mai stiu mare lucru despre el. Stiu doar actiunea in mare. Filmul incepe cu 4 insi care iau masa : un negru un alb, o blonda care e iubita albului si o prietena...? (mai mult)
Stiti filme/seriale/animeuri care sa includa Mafia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!