Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Stiti filme/seriale/animeuri care sa includa Mafia?
Ce anime faine imi recomandati?
Hei, voi ăștia cu twailight lămuriți mă și pe mine. Care este diferența dintre twailight Saga și Twilight normal? Deci m- am uita la două episoade în care Ea rămâne singură părăsită de ...? (mai mult)
Doresc sa ma uit la Harry Potter (momentan nu am cartile cu Harry Potter) dar nu stiu daca este un serial sau sunt mai multe filme si daca sunt filme imi puteti spune in ce ordine sunt iar daca ...? (mai mult)
Ce seriale imi recomandati?
Film gen 13 hour?
Stiti un site Netflix care sa fie gratis?
Stiti vreun film de desene animate ce: -sa fie cam din 2015 in sus; -sa fie de Walt Disney( nu-i obligatoriu); -sa fie pentru copii; -sa NU fie anime Ofer funda la minim 3 astfel de exemple!
Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc un film? Ce- mi amintesc sunt urmatoarele chestii: Era intr- un viitor nu prea indepartat cand mai toata gheata din Antarctica s- a topit si asa oamenii s- au...? (mai mult)
Unde as putea vedea serialul Xena printesa razboinica?
Ma puteti ajuta cu un film, era unul chinezesc depre o fata cu puteri ascunze care afl de ziua ei ca este aparata de niste strajeri, si este vanata de niste tipi ca gen ea este falsa regina(aceasta fii...? (mai mult)
Stiti vreun film de desene animate ce: -sa fie minim din 2015-2016 -sa fie de Walt Disney( nu-i obligatoriu) -sa fie pentru copii? Ofer funda la minim 3 astfel de filme!
Salut cate episoade sau seriale sunt pana acum din game of thrones (sper ca am scris corect) si cate din ele le gasesc pe net link- uri ar fi de mare ajutor, ma intereseaza in special cele aparute recent...? (mai mult)
Hey. Cand eram mai mica gen acum 4- 5 ani era un serial cu un baiat care transforma intr- o soparla era gen un adolescent si ii placea de o fata dar noaptea transforma si asa. Va rog. Daca stiti răspundeți....? (mai mult)
Îmi poate sugera cineva seriale precum Riverdale sau 13 reasons why? Chiar mi-au plăcut!
Heii, as dori si eu filmul acela de la disney care seamana cu pocahontas.Numai stiu multe despre el dar stiu ca avea un personaj baiat cu ochelari gen harry potter si o fata care avea un fel de tatuaje...? (mai mult)
Salut, ce seriale imi recomandati? Vreau ceva gen 13 reasons why/riverdale. Nu veniti cu seriale gen got cand eu va cer cu totul altceva. As vrea si ceva gen pll cu mister, adica sa imi dau eu seama ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei care au văzut Anatomia lui Grey. Ce sa întâmplat cu Izzie! Eu știu ca a murit dar alți spun ca și- a revenit și sa despărțit de Alex. Care e varianta corecta?...? (mai mult)
Ofer Funda! Hei prieteni, voua cum vi s-a parut filmul Mr. Nobody (2009)? Mie mi-a placut foarte mult! Superb!
Ce Anime in genul Tokyo ghoul, Attack on titan imi recomandati? Dau funda
Cum a fost filmat filmul ANACONDA adica nu au pus o anaconda adevarata sa manince oameni.Carei secretul cum au fost puse anacondele in film
Hey,ce seriale îmi recomandați în afara de Riverdale, The originasl si 13 reson why(le-am văzut deja )?
În Jurnalele Vampirilor, va deveni Bonnie vampir pentru Enzo?
Cunoaste cineva un anime care are personaje asemanatoare cu cele din "lamento", stiu ca odata am vazut ceva asemanator pe un site dar acum nu imi amintesc unde, m-ati putea ajuta va rog.
Stie cineva cand incepe sezonul 2 din Soy Luna?
Kara sevda (dragoste infinita va mai avea un alt sezon 3 dupa ce se va termina bahar viata furata?
Salut as dori si eu niste anime-uri gen mirai nikki.tot in acel gen cu fete psihopate dupa baieti si cu finaluri neasteptate.MS dau funda.
M- am abonat de ceva timp la Antena Play, insa nu inteleg de ce nu pot viziona canalele exclusive: Antena Monden, Comedy Play si Cook & Play, de pe Antena Play, avand in vedere ca in prima zi cand ...? (mai mult)
Era un film vechi de pe Disney cu un tip caruia mi se pare ca ii murise sotia si se indragostise de o fata care lucra la un magazin de parfumuri. Mai stiu ca el avea un baiat si ca in film era perioada...? (mai mult)
Un site unde pot vedea GAME OF THRONES de la inceput! Am incercat mai multe .....niente! Un sfat avizat! mersi
Buna TPU mie îmi plac serialele koreene și vreau sa știu ce serial este asemănător cu boys over flowers
Cum pot vedea canale romanesti tinand cont ca sunt in Germania si nu am un recevier romanesc la mine. Ma intereseaza mai mult programele de sport, acum c- a inceput campionatul si UCL, UEL. Voyo ...? (mai mult)
Cine sunt leul si lupul din Game of Thrones? Urgent!
Cine a vazut Cyberbully din 2015? as vrea sa comentam putin despre film, daca se poate
Buna TPU Am vazut acum cativa ani un anime pe animax dar nu imi amintesc cum sa numea... Tin minte ca era vorba de niste tipi care cautau pietrele unui colier magic sa il invinga pe tipul rau al ...? (mai mult)
Hei! AM si eu o mica INTREBARE: stie careva filme asemănătoare cu povestea jocului : beyond two souls, heavy rain, life is strange sau until down?
Stiti ceva film/e cu un om mai deplasat/psihopat/sociopat/criminal/hacker etc care are treaba unei tipe, insa nu vrea sa o omoare? Nu stiu daca m- am explrimat bine... daca nu intelegeti, intrebati...? (mai mult)
Salut tuturor! Văzusem odată un film și nu- mi aduc aminte titlul, nici actorii. Țin minte doar începutul, cum o femeie polițist vine într- un mic oraș și la intrarea în oraș este oprită ...? (mai mult)
Cum se numeste chestia aia reprezentativa care apare in filmele Westwood si e ca o adunătură de fan ușoară in forma de minge și zboară pe câmp
Cate episoade Twilight sunt? enumerati mi le, va rog! Funda
Hei, imi poate spune cineva cum se numeste filmul in care actrita principala este o adolsecenta prizoniera in propia camera, deoarece un anonim ii controleaza calculatorul si detine poze cu ea. L- am...? (mai mult)
Buna TPU Am vazut acum cativa ani un anime pe animax dar nu imi amintesc cum sa numea... Tin minte ca era vorba de niste tipi care cautau pietrele unui colier magic sa il invinga pe tipul rau al carui...? (mai mult)
Salut, am o intrebare despre serialul bahar viata furata stie cineva cate ep mai are pana se termina am cautat pe net si nu am gasit va rog ajutati-ma
Salutare. Asi dori si eu un film psihologic care sa aiba ca subiect intamplare din videoclipul piesei"Doc si Smiley - Pierdut Buletin. Va multumesc anticipat, dau funda!
Vreau si eu o lista cu filme/seriale care merita vazute.Dau funda
Cine imi poate zice un film anime fain gen:,,Hotaru No Mori E,, sau,, 5 centimeter on sec.,,,, You Name,, si "The Silence Voice" pls. Dau fundita
Heeei,vreau sa ma uit la filme pe hbo go si îmi cere sa ma autentific, dar eu nu am cont si nici butonul de "utilizator nou" nu îmi apare.Ce fac?
Filme de comedie cu copii gen : Sunt plecat in oras?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!