Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Daca ti s-ar cere parerea cu privire la un nou film horror, thriller, suspans sau mister, care ar fi scenariul/ideea/subiectul? precizati si genul in care l-ati incadra
Stie careava serialul BEAUTY AND THE BEAST? Imi poate da cineva un link cu episodul 3 din al doilea sezon dar care sa mearga? Pe multe site-uri nu il pot vede.
Hei, stie cineva daca mai apare Vampire Academy 2?
Care monstru/chestie/entitate/creatura din filmele horror crezi ca e cea mai mortala? nu va fortez sa alegeti doar unul. daca sunt mai multi la egalitate, vorbiti de fiecare + numele filmului daca...? (mai mult)
Cine se mai uita la Game of Thrones?
Când apare filmul Absolut Tot pe internet?
Hei, stiu ca Divergent 4 a avut premierea pe 9 iunie, dar nu gasesc filmul pe nici un site. Stiti vreun site unde a aparut?
Imi poate da cineva niste episoade similare cu acesta: Lectii de viata sez 2ep 27
Funda! Pentru cei ce au vazut superbul film Mr. Nobody (2009), ce se intampla practic la final, este clar ca adevarata viata a lui Nemo a fost alaturi de Anna, dar nu inteleg cum, deoarece ne arata...? (mai mult)
Salut,cine imi poate da o lista completa cu toate bataliile din Naruto,nu am nevoie de Naruto shippuden,doar cand e colil, dau funda!
Ce film/e nu suporti sa vezi? Poti da numele unor astfel de filme pe care nu le suporti, cam la asta ma refer
Buna tuturor, as vrea sa stiu cum se numeste un film. In acest film este vorba despre un tanar chipes si bogat.care este blestemat sa devina urat, cu niste vene ciudate negre, poate sa scape de blestem...? (mai mult)
Am vazut cateva trailere din "Keeping Up With The Kardashians" si mi s-a parut interesant. Stie cineva vreun site (dar un site sigur, nu un site inselator) unde as putea sa vad emisiunea?
Buna! As vrea sa va întreb niște lucruri in legătură cu anime- uri: 1.Imi puteți spune niște anime- uri asemănătoare cu Strike the Blood? 2.Imi puteți recomanda 5 anime- uri?(orice gen)...? (mai mult)
Ce film/e nu suporti sa vezi?
Am văzut mai demult un film foarte emoționant cu un băiat de vreo 10 ani bolnav de SIDA. Filmul prezintă viața lui din momentul in care a aflat ca e bolnav și pana a murit. Știe cineva cum...? (mai mult)
cand eram mai mic eu undeva prin 2002 era un film cu un calugar care a crescut un dragon in beciul unei manastiri iar spre final dragonul i- a dat inima celui care la crescut ca sa il salveze,...? (mai mult)
Bună TPU vreau niște drame coreene cu triunghiuri amoroase. Dau fundiță!
Acum cativa ani pe animax parca nu mai stiu sigur era o emisiunea cu o echipa care se ocupa de lucruri paranormale punea microfoane si altele prin casele in care se credeau ca sunt fantome. Funda...? (mai mult)
Buna TPU cei care va uitati la Naruto, credeti totusi ca in adancul sufletului sasuke la iertat de tot pe Itachi? Serios eu ucis parinti, lo chinuit stiu ca pentru sat, dar totusi e prea crud.Eu cred...? (mai mult)
Care e filmul/filmele horror preferat/e? De ce?
Pentru cine a vazut filmul I'm Number Four imi puteti spune daca a iesit partea a doua si un link va rog am cautat pe net dar nu am gasi. Dau funda mersi.
Imi puteti spune un film similar cu "Get the Girl" si/sau "Green Room"?
Ce filme gen comedie stiti? filme de comedie fara vulgaritati, pentru ca vulgaritatile mi se par oricum, numai amuzante nu :|
Buna TPU va rog dati-mi niste drame coreene cu,, doi baieti plac asceasi fata,, ceva de genu va rog frumos dau fundita.
Din anime-ul Jojo's Bizarre Adventure care credeți că este msi puternic? Jonathan Joestar sau Joseph Joestar?
De ce se blocheaza filmele online de pe toate paginile de pe internet dupa 20 de secunde de vizionare, dupa care iar dupa 20 de secunde si tot asa?
Buna TPU. Cine imi poate spune cum se numeste un episod din seria fenomene stranii? Se intampla in mexic parca, cu un cântăreț la chitară, mama lui se ocupa cu fenomene paranormale, scotea demonii...? (mai mult)
de curand am terminat seria de anime D.Gray Man si acum vreau sa vad sezonul 2...infine vreau sa stiu de ce a durat atat timp pana a aparut sezonul 2?
Hei imi poate spune cineva care a vizionat telenovela Bahar viata furat sezonul 2 in ce episod ii spune Efsun adevarul lui Bahar ca fetita ei traieste si ca ia furato ea de la nastere... Dau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un serial bun cu intamplari realiste? Fara impuscaturi si chestii de genul. Ceva realist, despre viata unui om sau ceva.
Mai exista alte site-uri asemanatoare TvBlog? Astept raspuns cineva si FUNDA!;)
Ce seriale horror cu adolescenti stiti? Gen : Bates motel, The vampire diares
Buna TPU va rog dati-mi niste drame coreene cu,, doi baieti plac asceasi fata,, ceva de genu va rog dau fundita.
Ce sirial îmi recomandați sa vad? Eu am câteva pe care as vrea sa le vad dar nu știu cu care sa incep :)) - Riverdale - IZombie -Lucifer Cu care ziceți sa incep? Și de ce? Dau funda :)
Top 5 filme psihologice?
Am vrut sa va intreb in ce episod din O noua viata Andrei o iarta pe Ioana dupa ce Filip i- a pus ceva in pahar. Stiu ca in acel episod Ioana ii explicase lui Andrei ca nu ea a fost devina ci Filip...? (mai mult)
Pe ce site aș putea să mă uit la serialul Six Feet Under? E mai vechi și nu l-am găsit nicăieri.
Cum vi-se pare serialul : Bates Motel?
Ce parere aveti despre xSega :)
Cine imi poate recomanda niste seriale de genul,, American Horror Story,,? Mai precis, in genul sezonului 2-3?
Am o intrebare stie careva in site pe care ma pot uita la game of thrones subtritrat in romana? nu vreau a domwloada videoclipul vreau doar in site pe care ma pot uita direct la game of thrones cu subtitrare...? (mai mult)
Bună îmi puteți spune va rog ce episod și ce sezon este din lecții de viata când "Fiica unei profesoare sa îndrăgostit de băiatul rău al scolii" și acel băiat sau altul ii distruge mașina....? (mai mult)
Stiti cumva daca mai apare The Originals?
Care imi poate spune niste seriale /filme anime dragute? (Ramance/aventura)
Bună îmi puteți spune va rog ce episod și ce sezon este din "lecții de viata" atunci când "Antonio "vandalizeaza" mașina unei profesoare? Va rog Fără comentarii aiurea va rog.
Buna, stiti filme ca (500) days of summer?
Buna TPU as vrea sa vizionez un anime asemanator cu MAGI, am adorat anime-ul acela.
Stiti cumva un site unde sa pot viziona filmele fara intrerupere dar sa fie si filme noi? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.