Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
În 'Jurnalele Vampirilor', Klaus va fi cu Caroline? Si dacă da, în ce sezon?
Vreau si eu sa stiu din ce film/ serial este videoclipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=TBh0oLmJRTM Dau funda primului care-mi raspunde!
Hei, la filmul Fallen este si partea a doua? Si daca da imi puteti da link?
Salut baieti..caut si eu un desen animat vechi..nu stiu cum se numeste...inceputul era intr-o padure intunecoasa pe furtuna ..cu un vrajitor care isi imapcheteaza casa in bagaje..si pleaca
In serialul: CSI: Crime Scene Investigation mereu cand gasesc o victima la care nu-i afla identitatea ii pun numele john doe. sau ceva de genu, care-i faza, stie careva?
Hey all! Aș aprecia enorm dacă mi- ar putea recomanda și mie cineva unul sau mai multe (filme, seriale sau chiar și anime) cât mai sumbre, sinistre și misterioase, dar în același timp și...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un anime gen Highschool DxD? Mersi.
Hei guys, imi spuneti va rog un film asemanator cu Twilight?
La ce episod este Supernatural pe sport.ro?
Cui îi place serialul-Satana pe pământ?
În 'Jurnalele Vampirilor' cu cine va rămâne Elena? Cu Stefan sau cu Damon.
Salut tuturor! Aveti idee sau stiti filme de genu "filme cu oameni saraci care devin bogati", nu de alta dar sunt cele mai placute de vizionat dupa parerea mea si chiar nu prea am gasit. Multumesc frumos!...? (mai mult)
Ceva seriale mai ok asa? Adica sa nu fie nici prea romantice, nici prea dramatice, ceva intre, sa fie amuzante, etc
Era un film in care America urma sa fie lovita de un asteroid/o cometa pentru a putea salva Pamantul, dupa ce presedintele hotarase in urma insistentelor unui cercetator sa nu atace nuclear ...? (mai mult)
Vreau seriale foarte bune care sa aiba nota mare la imdb si care sa merite sa fie vazute! Funda
Un site BUN unde sa ma uit si eu la seriale fara virusi si tot felul de reclame? Multumesc
sunt urmaritori de Supernatural pe aici? Daca da, voua de cine va place ( Ca personaj )... Dean, Sam sau Castiel?
Se va mai continua Death note? Stiu ca e un anime vechi, dar de abia acum am inceput sa ma uit la anime-uri. iar asta e chiar reusit!
Salutare TPU stie cineva numele unui anime ce se reda cândva pe animax. Era un vânător de vampiri ce era mai mult pe urmele liderului lor deoarece o muscase pe mama lui in timp ce era insarcinata ...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti seriale horror foarte foarte bune, care chiar merita vazute!
Era un film in care America urma sa fie lovita de un asteroid/o cometa pentru a putea salva Pamantul, dupa ce presedintele hotarase in urma insistentelor unui cercetator sa nu atace nuclear respectivul...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum se poate downloada o emisiune de pe voyo.com. Un prieten de- al meu a reusit dar nu vrea sa zica cum. Nu a inregistrat- o, filmat- o cu vreo app, ci pur si simplu a descarcat-...? (mai mult)
Salut :D. Vreau sa revizionz un film, dar nu mai stiu cum se numeste.Ce mai tin minte din el este ca erau 2 frati, unul mai mare, trecut prin viatacu multe probleme si unul mai mic, care inocent, care,...? (mai mult)
Hei guys, stiti niste seriale SF ( gen The Vampire Diaries )?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un nou sezon din Magic kyun renaissance.
Un film de actiune cu CGI bun si efecte bune?
Cum se numeste filmul.Un pod se rupe si citiva copii care se duceau au supravetuit.dar unii au murit si care au ramas fiecare pe rind moare
Salut pe tvr 1 sau tvr 2 se difuza un desen animate cu sirene stiu doar ca una dintre ele se numea geoba mai era si un vrajitor care avea putere de la un cristal, nu era mica sirena. imi poate spune...? (mai mult)
Repede! Cum se numește sau unde găsesc episodul din Uimitoarea lume a lui Gumball in care Gumball de întâlnește cu imitația sa din China?
Buna :) Deci am inceput de ceva timp Arrow si sunt la sezonul 3 si stiu ca este si serialul asta The Flash care se leaga de Arrow... si acum ma cam prins The Flash, are ceva daca nu le vad in paralel?...? (mai mult)
cum pot sa ma uit la canalele de televiziune din Romania si din strainatate pe laptop? Nu conteaza daca e online sau e pe o platforma gen Kodi, dar as vrea sa vad de exemplu canale din strainate...? (mai mult)
imi puteti da si mie nume de seriale sau filme triste? Multumesc
Unde pot gasi episodul 1 din cronicile evermoor sezonul 2?
Salut, stie cineva cand apare Atack On Titan Sezonul 3?
Unde pot gasi Cronicile Evermoor sezonul 2?(ala cu Iggi si oglinda aia)
Stie cineva deune pot vedea filmul Aliens (1986) cu clitate HD?
Nu stiu ce serial sa incep, am inceput Person of Interest, am auzit ca e misto, nu zic nu, insa am impresia ca e pe cazuri, un episod un caz.cei care l- au urmarit..este adevarat, nu? :)) ...? (mai mult)
Am văzut mai de mult un film.Și nu mai știu cum să numește, să vă spun niște detalii despre el.Era cu un ren micuț care trăia intr- o turmă de renii.Și erau urmăriți de niște lupii.Și ...? (mai mult)
Salutare TPU îmi puteti dă un site unde sa vizionez wolverine in romana va rog? Dai funda!
Imi puteti recomanda niste filme mai noi si mai bune? Vreau sa fie cu actiune dar cu o poveste cat de cat buna sau Sci- fi nu conteaza dar sa fie filme bune! Dupa vizionarea acestora voi acorda...? (mai mult)
era cândva pe animal un anime cu vampiri in care un vanator de vampiri ajutat de o fata făcea înconjurul lumii după vampiri. Parca aparea li wolverine pe unde printr- un daca tin bine...? (mai mult)
Am fost la noul film Transformers last knight si n am inteles o chestie. Din vechiul film eu stiu ca megatron(galvatron ii ziceau aia) era facut dintr un material de se putea face aschii ferindu se de...? (mai mult)
Bună TPU aş vrea să ştiu dacă o sa apara sezonul 3 din MAGI.
Cum se numeste melodia din reclama transformers 3 de pe pro tv?
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un cont de HBO GO va rog frumos (https://www.hbogo.ro)? Astept un raspuns pe adresa de email: serbancorcova@gmail.com. Va multumesc din suflet!
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un cont de HBO GO (https://www.hbogo.ro/group/offers) pentru TV / Smartphone va rog?
Din ce film este aceasta scena? ( daca exista ) https://68.media.tumblr.com/5b19d59784bc05a671a2e3ac4b168f9b/tumblr_ooayfq7AB31qmi47qo3_540.gif. Care fim, 2011, 2014 sau 2017? ( pe celalalte le-...? (mai mult)
Salutn TPU! Stie cineva niste animeuri romantice si de comedie dar va rog fara drama sau niste animeuri yaoi.Multumesc!
Telenovele frumoase Romanesti in afara de ingeri perieduti o noua viata si pariu cu viata
Ce e naruto gaiden am auzit ca e un fel de continuare de la manga.O sa apara si un film cu naruto gaiden? Am auzit ca e cu sasuke sarada si sakura.Sau naruto gaiden sunt doar benzi desenate? Si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!