Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce e naruto gaiden am auzit ca e un fel de continuare de la manga.O sa apara si un film cu naruto gaiden? Am auzit ca e cu sasuke sarada si sakura.Sau naruto gaiden sunt doar benzi desenate? Si...? (mai mult)
Stie cineva când se va difuza sezonul 3 din dragoste infinita?
Când se va difuza sezonul 3 din dragoste infinita?
Filme comedie 2016-2017?
Buna am citit undeva ca in data de 11 iulie apare Power Rangers Zeo dublat in romana dar nu am gasit nimic pe net puteti sa imi spuneti ceva mai precis?
Cum se numea filmul acela, are trei parti, cu ceva extraterestru care se da drept God si de fapt arata ca diavolul, care auce pace in lume si vorbea doar cu un barbat care il aducea pe nava isi facea...? (mai mult)
Buna vreau si eu un link pe care as putea sa vad Fallen 2006 cu Paul Wesley? am cautat pe google dar nu imi da filmul doar trillere! Mulțumesc
Ce episod a fost acela in care Emir are halucinatii si ii cere lui Nihan un ultim sarut?
Salut, niste seriale foarte misto. Poate si SF, paranormal etc.
Stie cineva cand apar episoadele 15 si 16 sezonul 2 din serialul Shadowhunters?
Am și eu nevoie de ajutor. Acum câteva săptămâni o prietenă care se uită la anime- uri și mi- a recomandat unul. Acum problema e că nu mai știu cum se cheamă. Mai știu doar că mi-...? (mai mult)
Când apare sezonul 6b din Teen Wolf?
Sal am dat de un anime pe nume (God Eater). Super anime dar habar n- am daca apare sau exista si sezonul 2. Daca stiti ceva sau un site unde se afla daca se afla lasati- mi in comentari. Mersi pentru...? (mai mult)
Imi spuneti niste filme bune Horror? Dar horror de alea urate, sa nu ma pot uita sigur.
Ati vazut filmul Wonder Woman? Daca da, imi spuneti ce v a placut si ce nu!? NU VREAU POVESTIREA! Si v ati mai duce inca o data? Cate stele din 5 I ati da?
Hei,TPU! In serialul Game of thrones, sezonul 3, episodul 6 nu am inteles sfarsitul. De ce plangea Sansa Stark uitandu-se la o corabie ce plutea pe mare? Cumva a plecat Lord Petyr Baelish fara ea?
Aceasta intrebare este pentru iubitorii anime =)) Deci am vazut mai de mult un anime, in care erau 1 baiat si 1 fata care se plimbau prin padure, si a venit o ploaie, ei s- au adapostit ...? (mai mult)
Salut.Puteti sa imi dati cateva filme de la marvel si dc?
Eu am 14 ani si urmaresc seriale. M- am uitat la mai multe : Pretty Little Liers, The 100, Prison Break, Teen Wolf, Riverdale, 13 RW etc. Acum nu mai am la ce serial sa ma uit si tot caut...? (mai mult)
V-a placut noul film Spider-Man corelat cu Avengers?
am vazut un film acum 5- 6 ani si am uitat cum se numea era vorba de niste reptile uriase pe o insula care mancau o echipa de naufragiati sau excursionisti nu mai stiu exact cum era as ...? (mai mult)
Au disparut toate episoadele de dragon ball? dragon ball, dragon ball z.
Ce filme bune psihologie, mister sau actiune imi puteti recomanda?
Lasati-mi va rog mult niste filme foarte frumoase care v-au impresionat! (Drama, Dragoste, Mister) -Fara Actiune, sau cu eroi, fara horror. Mersi anticipat
Salut,stie cineva un film bun cu vampiri?
Din cei care ati urmarit serialul The Vampire Diaries stie cineva in ce sezon afla Elena ca fratele ei i-a citit jurnalul? sunt doar curioasa.
Pot vedea serialul Supernatural pe telefon? Daca da cu ce aplicatie?
Imi puteti da sugestii de seriale cu si despre adolescenti? Vreau ca actiunea sa predomine la scoala, ceva gen Glee
Hei, imi puteti spune cateva filme si seriale asemanatoare cu Harry Potter?
Ajutor! unde pot gasi anime-ul Mirai Nikki rosub. Plss
Niște filme horror cu adolescenți?
Am vazut un film, dar nu mai imi amintesc numele. Este cu o anaconda, doi evadati de la inchsoara fugind prin padure, si o tipa pe care o suge anaconda pe la dus. FUNDA!
Stiti unde pot gasi Souten Kouro(Beyond the Heavens) rosub?
cum as putea sa ma uit la anime ROSUB pe telefon?
Ce post de televiziune a difuzat filmul THE MIRACLE WORKER?
Cand apare deadpool 2?
Ce filme care sa contina si dragoste si actiune sau dragoste si aventuri stiti?
Niste filme cu răpire... ceva gen un băiat/om răpește fata deoarece o place sau ceva genu(nu ca s-o omoare sau altceva)
Unde ma pot uita la the simpson online in romana?
Sunt un fan al anime urilor. Caut niste anime uri GENIALE pe care sa le vad. Pana acum am vazut : Naruto/Naruto Shippuden, Death Note, Death Parade, Bleach, Attack on Titan, Fairy Tail, Tokyo...? (mai mult)
Nu este cineva care stie unde as putea gasi manga in limba romana a serialului,, Magi,,?
Era un film cu niște prizonieri care au evadat din închisoare neaptea când era furtună și au luat ostatica familia unui polițist care patrula zona după ei, îi leagă dar un prizonier se îndrăgostește...? (mai mult)
Hey, ce filme horror cu jump-scares-uri stiti? De preferat, cu cat de multe jump-scares :D
Stiti filme care au legatura cu Harry Potter? Si niste filme/seriale la fel de superbe ca HP?
Vreau si eu niste seriale bune. Ma puteti ajuta?
Am nevoie de ajutor cu numele unui film.O sa ii fac un scurt rezumat: O profesoara(destul de tanara) e maritata, cred, cu un fost soldat si decide sa faca o excursie cu cortul in ceva padure din apropiere.Cu...? (mai mult)
Cine îmi dă și mie filme horror cu adolescenți la care să nu mă plictisesc?
Seriale bune, gen Riverdale?
Funda! Hei prieteni, voua cum vi s-a parut filmul Mr. Nobody (2009)? Mie mi-a placut foarte mult! Superb!
Episodul special scooby doo arbian nights, vreau sa stiu prin ce ani a inceput sa se dea la tv in Romania pe cartoon network si se dadea destul de des? sunt curios, oare era undeva prin 2000- 2001 sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?