Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva cate sezoane are 13 reasons why?
Stiti acel desen numit Holly Hobbie? Unde pot gasi un episod intreg cu exceptia celui numit "Aventuri Secrete". Multumesc mult!
Cum vi se par filmele:Cel bun, cel rău, cel urât (1966) si Zbor deasupra unui cuib de cuci (1975)? Pe al doilea film l-am vazut putin dar nu prea am inteles ce se intampla.
Care au fost desenele animate care v-au placut cel mai mult pe parcursul copilariei?
Cum imi pot crea un cont pe CinemaRx.ro? Am incercat de câteva ori dar primesc răspunsuri cum ar fi...se foloseste deja adresa de email...etc
Va rog sa-mi dati exemple de seriale foarte bune (în afara de Game of thrones).
Știe cineva ceva seriale western sau cu actiunea într- un univers medieval, antic etc. care să fie SF? (Fac o paranteză, Science Fiction nu fantesy, adică nu cu magie (cv gen Lord of...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine este un film animatie dar este si joc stiu ca l- am vazut in limba engleza era ceva cu razboi, cu magie. Se numea parca finalul razboiului sau ceva. Am nevoie de un link. Dau ...? (mai mult)
Salut, am vzt un film si nu ii mai tin minte numele. Era vorba despre o carte a destinului in care era scris destinul fiecarui om, iar acea carte era pazita de niste oameni ce aveau diferite abilitati...? (mai mult)
Unde gasesc toate emisiunile "Te vreau langa mine"?
Va rog sa-mi dati exemple de filme extrem de similare cu filmul The Revenant!
Ce seriale superbe știți nedifuzate încă în România? Indiene, turcești sau altele?
A cumparat cineva bilete la cinema de pe cinemagia? Sunt de incredere? Thx
Salut,TPU! Din ce film face parte secventa Pe mine ma pot vinde, dar pe ei niciodata?
Niste filme de actiune cu masini? gen fast and furios, nfs?
Buna TPU vreau sa va intreb ati vizional filmul A cure for Wellness? Este psihologic ce parere aveti, Lockhart era nebun de ce la sfarsitul filmului avea un zambet mai nebunesc? Si ce credeti ca s- a ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul cu Linsday Lohan in care ea participă la o olimpiada de matematică cu colegii de clasă si castiga?
Niste serii de filme? Repet : -> Serii < - Gen : Transformers; 2004 -2017 Terminator Etc.
Salut. cine stie când apare dragon ball super ep 98 in romana?
Heii...Loveless are si sezonul 2?
Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns. Cum caut filmul SKAM toate 4sezoane traduse in romana.
Unde pot vedea gratis serialul M.A.S.H. 4077. VA MULTUMESC
Ce este acela un film western, despre ce este vorba in el?
Stiti ceva seriale americane care au 7 episoade per sezon?
Vreau sa gasesc în serial care sa imi placa. Pana acum am vazut Breaking Bad, Teen Wolf, Pretty Little Liars si acum sunt la Game of Thrones la sezonul 2. Din toate astea Teen Wolf mi- a placut mai...? (mai mult)
A apărut cred că acum două zile un film pe pro tv. Și era o scena in care un tip fusese răpită de teroriști și băgat într- un sicriu de lemn(evident) și îngropat de viu iar eu încerca...? (mai mult)
Stie cineva filme gen fallen pls?
Salut cum se numeste acel film de groaza in care doi tineri se muta intr- o casa iar fantoma vrea sa il omoare pe baiat etc etc si la sfarsit zice ca el a fost gasit mort si ea nu a mai fost vazuta niciodata ...? (mai mult)
Cand apare ep 14 din the 100 sez 4 si bineinteles daca exista, intreb deoarece ep 13 s-a terminat cumva neasteptat
Hei! Nu stiu cati stiu despre serialul Nini...este un serial mai vechi facut de Disney. Am inceput sa ma uit si ma apropii de sfarsit. Vreau sa va intreb daca ştiţi vreun serial asemanator. Sa fie subtitrat...? (mai mult)
Cum se numeste filmul urmator? O tanara studenta merge impreuna cu ceilalti colegi la un fel de inchisoare pentru a studia pentru un proiect. Chiar atunci cand merg pe hol este mutat un criminal periculos...? (mai mult)
Stie cineva din ce desen era melodia asta: "o iubim pe fiica noastra pentru noi ea e-un parfum si-o rugam din inimioara sa cante ceva acum"?
Ce seriale imi recomandati? :) Mi-a placut foarte mult the handmaid's tale 2017.
Hello :) Unde pot vedea toate episoadele din "In puii mei " cu Roby Roberto?
Când apare 3 parte din filmul 3 metri deasupra cerului?
eu sunt un fel de obsedat de filme cu zombi am vazut aproape toate filmele de pe cinemagia cu zombi si de pe alte siteuri as vrea sa ma ajutati cu o lista de filme cu zombi dar nu de alae din...? (mai mult)
Va afla chloe in sezonul 2 ca Lucifer e diavolul?
Pe 9 iunie ar fi trebuit sa apara World War Z 2, nu exista niciun trailer oficial si nu gasesc informatii clare despre a doua parte a filmului. Ce stiti despre acest sequel, mai apare?
Era un film cu 2 dragoni insa unul era fara aripi si trebuia sa omoare 2 oameni, a reusit insa intr-o viata urmatoare nu reuseste sa-i omoare cum se numeste filmul
unde pot urmari online sezonul 2 din Bungou Stray Dogs?(in romana)
Era un film cu niste oameni pe vapor, la un moment dat se desprinde ceva (o funie, nu mai stiu) si- i taie pe toti de la jumatate. In timpul acela o fata de pe vapor dansa cu un baiat. Doar fata nu a...? (mai mult)
Era un film cu o invazie zombi de fapt era o boala si un doctor a rams singur in oras cu un caine lup. zombi erau senibili la lumina stie careva cum se numea filmul?
Vreau si eu cate un top la fiecare gen de seriale! Noi si vechi....tot ce conteaza e sa fie foarte bune!
vreau un film gen the thinning(2016) cu adolesceniti...de actiune..cu suspans..sa nu fie horror si sa nu fie de dragoste. Va roog!
Știe careva câte sezoane are serialul " Anatomia lui Grey "?
Stie cineva filme sau seriale sci- fi, fantastic? Ma refer la chesti din astea cu vrajitori, magie, vampiri... Gen "Liceenii: Prima iubire" sau "Watch Miror.". Si o scurta descriere...dau...? (mai mult)
Despre ce e vorba in filmul "Unfriended"?
Am o intrebare legata de naruto? Ce este un pseudo jinchuriki? Nu am inteles din anime ce este am vazut episodul acela cu sora care este un pseudo jinchuriki al lui kurama dar nu inteleg este ...? (mai mult)
Erau pe vremuri niste desene, insa nu din serie, ci episodele alea speciale mai lungi, un fel de filmulete de o ora doua pe cine cred. era un episod cu scobby doo, dar cred ca ma insel, nu stiu sigur,...? (mai mult)
Hei TPU, am văzut un film cu un copil care avea o mama singura (făcut fara tata) și copilul ăsta era genial și afla ca donatorul îi este profesor și se cunosc și împrietenesc etc va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului