Exista vreo programa in care sa privesti orice videoclip tradus chiar si pe Youtube
Ce seriale noi stiti? Nu conteaza genu'
Salut, ce filme imi recomandati? Vreau niste filme fantasy, cam cum e Harty Potter. Vreau fantasy/aventura cu taramuri magice, gen Harry Potter/The Magicians.
imi puteti recomanda niste animeuri de dragoste gen Nana sau Kaichou wa maid si niste filme de dragoste gen Notebook, cel mai bun raspuns primeste funda
Odata am vazut un film horror despre niste tipi care filmau un documentar in casa unui om mai batran despre nevasta lui care murise dar era posedata si tinuta in subsol.Stie cineva numele filmului?
as vrea sa stiu daca este un sezon 2 din kaichou wa maid sama.
Saluuuuut! As dori și eu niște propuneri de seriale gen: Scream, 13 Reasons why. asa mai depresive si cu o actiune ce implica viata unor tineri. Poate fi si mister sau horror ( cum a fost scream) ...? (mai mult)
imi puteti recomanda si mie niste filme horror rau cu case bantuite? Gen Amytwille, Insidious, etc
Imi puteti da niste filme despre razboi? Gen, Atacuri la casa alba, atac de coreeni etc
In ultimul timp am fost cam plictisita pentru ca e vara si...da. Trebuie si eu sa ma relaxez cumva. As vrea si eu niste sugestii de seriale politiste gen Riverdale, iZombie sau Pretty Little...? (mai mult)
Salut, caut un film de ceva timp și nu știu cum de numește. Este un film indian foarte frumos, in care este vorba de un băiat și o fata care s- au cunoscut prin intermediul telefonului ( prieten...? (mai mult)
Ce filme bune de drama stiti? Drama adevarata.
Unde pot gasi desenele,, Micul meu ponei,, varianta veche?
Ce parere aveti de seria Transformers? O ADOR! Filmele au fost interesante, dar mi se pare stupid cum mor asa usori atat Decepticonii, atat cat si Autobotii, si de ce autobotii nu mai sunt cu Sam? Bumblebee...? (mai mult)
Niște anime-uri tristuțe?
Salut, cine imi poate spune niste filme de comedie destul de bune si aparute mai recent?
Fani Game of Thrones? Ce parere aveti de noul razboi al regilor /reginelor: Jon Snow(King in the North), Cersei( Queen of the Andals and the First Men), Daenerys( Queen...) si Euron Greyjoy(King of the...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un top la aceste seriale? • Gotham • Westworld • Sherlock • The Blacklist • 13 Reasons Why • Taboo • The Wire • iZombie • Wolfblood • Mr. Robot
Care este top 5 anime vazute de voi si de ce?
In ce serial a fost cantata melodia babi-astazi soarele apune? ( si in ce episod daca stiti) stiu sigur ca nu in regina sau state de Romania
dupa parerea voastra care este cel mai popular anime?
Vreau sa vad filmul Justice League Dark, dar doresc sa stiu daca merita.Pe Rotten Tomatoes e doar 25%. Asadar, merita vazut?
Un film gen 50 shades of grey? e urgent, va rog.
TPU! Cum se numeste acel serial cu o fata fantoa si doi baieti? NU mai stiu exact cum era, tot ce imi amintesc era ca erau 3 personaje principsle - o fantoma si doi baieti. Va rog sa ma ajutati!
Un film gen 50 shades of grey? urgent pls
Un site pe care pot vedea filmul "Jurnalul unui baschetbalist", in care sursa sa meargă. Multumesc frumos!
Acum cativa ani m- am uitat la un film de comedie super mistor.Imi aduc aminte ca era ceva gen actiune si comedie, protagonistii fiind doi soti divortati care s- au intalnit dupa ani. Filmul se ...? (mai mult)
Buna TPU recent m- am uitat la serialul Cilek Kokusu la toate cele 23 de episoade, mi- a placut foarte mult si chiar imi pare rau ca nu s- au facut mai multe episoade. As vrea sa- mi da- ti niste detalii...? (mai mult)
Ce seriale romantice cu adolescenti imi recomandati? As prefera sa fie terminate.
Ce film horror...la modul extrem de tot îmi recomandați? ( Un film atât de horror încât să nu poți să reziști )
Salut,ce filme imi recomandati? Vreau ceva gen American Pie/Van Wilder/Grown Ups etc. Comedii cu petreceri.
cum pot vedea episoadele in rămână din generator rex ( un site sau ceva ca rog)? Funda!
Filme faine, daca se poate cine raspunde sa faca un top 15 filme preferate, multumesc
Salutare frățiilor vreau sa îmi spuneți și mie niște seriale dacă stiti dar sa nu te plictisești, eu pana acum m- am uitat la Prison Breake nota 10 Braking Bad nota 10 Vikings nota 10 și recent...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum se numeste melodia din Kim SooRo, cand se lupta cu fratele lui vitreg? Si apoi daruieste sabia Cerurilor.
Salutare, tipilor de pe TPU. Am o intrebare: Voua vi se pare ca Rick & Morty este un ripoff a seriei de filme Back To The Future(1, 2,3)? Mie mi se pare ca da...
Sall lumee As vrea si eu cateva filme fantasy Ceva gen. Fallen, Pulbere de stele. daca stiti.dar sa fie faine Mersi^^
Hey. Între 1-10, ce notă i-ați da filmului FAST AND FURIOUS 8?
Caut un film gen horror cu o familie care pleacă in vacanța dar ei greșesc drumul și ajung intr-un oraș mai mic gen singuri și acolo sunt urmăriți de cineva. Ma puteți ajuta
Tocmai ce am terminat de vazut sezonul 2 al serialului Lucifer. Am o intrebare, in episodul 18, de ce Lucifer si- a luat aripile atat de brusc? De ce s- a intamplat acea scena, de ce a fost...? (mai mult)
Stie cineva daca exista sezonul 2 din Re:zero sau daca o sa mai apara unu? Multumesc anticipat.
Vreau un film horror foarte bun si brutal, cel mai de groaza si interzis in multe tari in afara de "the grudge" si alte porcarii, va rog frumos.
Recent m- am uitat la filmul de animație Brave, si pot spune ca m- am îndrăgostit de acel personaj. De aceea as vrea sa va cer ajutorul! Imi puteți spune niste filme similare acestuia? ...? (mai mult)
Da da iar ie cu opsesile mele de animeuri n- am ce- i face imi plac as doriu unu gen tokyo ghoul mersi si va rog daca puneti un anime nu il puneti doar sa fie puneti si putina descriere exemplu="xhvja"=super...? (mai mult)
știți cumva filme despre sau cu persoane criogenate? Și mai vreau și cu călătorii în timp? Multumes...dau funda...
Hei...as vrea sieu o lista cu cateva comedi romantice dragute. Va rog,
Funda! Cum vi s-a parut filmul 'The Beach' (2000) cu Leo DiCaprio? :)
Buna tuturor, sunt genul de om care nu se prea uita la seriale dar am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la a incepe sa ma uit.Problema este ca nu prea le cunosc nu stiu mai numic de aceea vreau...? (mai mult)
Va mai fi in puii mei?
Stiti cumva un site (fara virusi) de unde pot descarca sau vedea filmul Transformers 5:The last Knight.Vr sa fie hd si cu subtitrare. Daca nu spuneti- va si voi parerea despre acest film.Sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!