am vazut mai demult un film si nu stiu cum se numeste. Era vorba despre o fata care era virgina si prietenele ei au pus o sa isi faca o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faca pentru a...? (mai mult)
Ce ati alege dintre Lucifer si Jurnalele Vampirilor?
Hello! Știe cineva cum se numește piesa de la mijlocul filmului "Absolut tot"?
sunt mare fan anime dar cand ma uit imi cere inainte sa dau în G+sau sa astept vre o 100 si ceva de secunde Întrebarea este de ce imi cere sa dau acel G+? Funda!
Cand va aparea Undisputed 5? Va ROG FRUMOS.
Cand apare ep 14 din Riverdale?
cine imi poate da un site unde sa vad filmul 2 din Fairy tail subtitrat in romana? Multumesc anticipat
dau funda caruia stie cum se numea filmul acela cand oamenii aveau timp pe mana si daca se scurgea, mureau si cumparau chestii cu acel timp, multumesc.
Filme de actiune sau thriller foarte bune? Sa nu fie vechi! Gen the accountant, sau cele cu Statham.(vazute)
ce parere aveti despre serialu Game of Thrones si daca puteti sa imi faceti si un mic rezumat.
De ce serial imi recomandati sa ma apuc Game of Thrones sau Prison Break?
Cum pot vedea serialul italian onore e rispetto?
Buna stie cineva daca va mai fi In puii mei!?
Buna, am vazut un film mai de mult in care un om intra intr- un conac, castel... si tota lumea era cu masti pe fata, faceau sex, si nu se cunosteau intre ei era o organizatie secreta.La un momendat lau...? (mai mult)
As dori sa gasesc un film, dar nu prea stiu multe despre el. Tot ce imi amintesc este, tot fimul se petrece intru- un tren, tot filmul suna o coloana sonora, parca de pian, are niste...? (mai mult)
Deci a fost un film recent la Tv cu o femeie care a devenit profesoara de matematica desi n-avea diploma sau ceva.Filmul era de comedie /romantic cred. Stie cineva cum se numeste?
Salutare, caut un film, dar nu stiu numele. Am doar un detaliu despre el: un baiat care e in scaun cu rotile, iar fata are grija de el. Cred ca e 2017/2016. Asta e tot ce stiu. Help!
Cine ştie de ce pleacă familia Dursley din casa lor în vol.7 Nu mai am răbdare până ajung la volumul ăla.
mi- a spus cineva cu jumate de an în urmă de un film numai nu mai stiu cum se cheamă... Filmul are gen 10 episoade si e ceva cu acțiunea asupra unui copac (copacul se numea "elicrys" sau...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film si nu mai stiu cum se numeste, era cu o fata care a fost calcata de o masina, a ramas paralizata si mergea doar in carucior si a continuat scoala pana a ajung la o ...? (mai mult)
Cine stie cum ii zice la filmul acela in care sunt niste tineri si unu din ei decide sa faca o lista de provocari cred pentru a impresiona o fata iar una din provocari parca era sa se duca in magazi sa...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon nou din Seiken Tsukai no World Break.
..Cu mai mult timp in urma am vazut un desen animat la televizor dar nu ii cunosc denumirea.Totul a inceput intr- un orfelinat unde era un baiat care dorea sa devina inginer, la el a venit din viitor...? (mai mult)
Cum pot vedea telenovela sortiligio l-am gasit dar nu e tradus
Spuneti-mi si mie niste seriale gen prison break. Adica in genul asta. Stiu ca fiecare serial e unic in felul lui! Mersi!
Recomandati-mi niste seriale romantice, va rog. Ar prefera sa fie terminate.
Am vazut mai demult un film si nu stiu cum se numeste, vreau sa ma uit la el din nou. Era cu un monstru marin si era cu chinezi. Un monstru marin intra intr- un oras de chinezi si printre altele...? (mai mult)
Hei TPU as vreau și eu niște filme. Seriale. Grecește subtitrate în romana.
Au legatura filmele final fantasy intre ele? Si daca da, ce fel de legaturi?
Seriale gen : Supernatural / Dexter / The Walking dead? :)
credeti ca YU YU HAKUSHO o sa continue? Adica s- a terminat acum multi ani si mi- ar parea rau daca nu ar continua, inca sper sa se continue candva 112 episoade e prea...? (mai mult)
Imi puteti da un link pentru serialul Ghost Whisperer, dar un link bun, am mai gasit si eu link-uri dar trebuia sa ma duc la nu stiu ce pagini si da..va rogg,
Este un film indian cu o fată si un baiat care se intalnesc des si de fiecare data cand o fac incepe sa plouă, tatal fetei din cate imi aduc aminte o vinde unui bogat, al carui tata este maestru in...? (mai mult)
Cuma se termina serialul ASK LAFTAN ALMAZ? Bine sau rau?
Poate care sa imi dea link de la Seikon no Qwaser s1 si s2 sub in romana
Sall,cate filme final fantasy exista? Care sunt acestea?(in ordine)
Imi poate scrie cineva un scenariu pentru animatie? https://www.youtube.com/watch?v=wlEwxEh1g_c Nu stiu daca am ales categoria potrivita!
Cand o sa a[para in moldova. Piratii din caraibe 5"HD
Salutare,as vrea un serial, dar sa fie in genul lui 'Riverdale' sau '13 Reasons why'. DAU FUNDA!
SERIALE/FILME BUNE imi recoamnda si mie cineva?
Era luna asta un film la Prima TV din care nu am apucat sa vad prea mult dar mi- a placut ideea si nu stiu care e titlul. E vorba despre niste romani care calatoresc in America intr- un autobuz ...? (mai mult)
Bună, este vorba de anime- ul Naruto.Recent am văzut că Sasuke a ieșit din Konoha și vrea să i de alăture lui Orochimaru.Adica va fi de partea raului.Intrebarea mea este va deveni înapoi cum era...? (mai mult)
Stie cineva ceva legat de filmele Kuroshitsuji:Book of the Atlantic si SAQ ordinal scale? Adica daca le gasesc pe internet in engleza si daca nu, stiti cand o sa apara? Si daca dupa filmul de...? (mai mult)
Pentru cei ce stiu Attack On Titan. De ce Levi este considerat din familia Ackerman? Nu inteleg de ce.
In legatura cu anime boruto in primul episod boruto cand e adult are o cicatrice la ochiul drept si se pare ca detine un ochi cu byakugan.Se poate ca hinata sa- i fi dat ochiul sau stiti voi ce...? (mai mult)
Filme horror cu si despre adolescenti?
m- am apucat de Fullmetal Alchemist (2003) anime- ul...si am ajuns pana la episodul 12...si mi- a zis cineva ca acest anime nu respecta manga si e mai bine sa urmaresc Fullmetal Alchemist Brotherhood...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul in care trebuia sa vanezi demoni sau ceva de genul apoi deveneai tu insuti unul dintre ei? VA ROG!
Filme cu băieți populari ce se îndrăgostesc de tocilarele scolii
Unde pot sa gasesc subtitrare la serialul " The Fosters"? De la sezonul 2, ep 15 nu mai gasesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?