Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Are cineva în realitate marioneta Saw billy (Jig Saw)din seria celor 9 filme de groază Saw și numai are nevoie de ea sau vrea să o vindă?
Bună! Am vazut de curand pe Netflix o secventa dintr- un film in care era un cuplu intr- o camera si sunt dezbracati invaluiti intr- un cearsaf si vor sa deschida o cutie neagra. Nu mai stiu cum se numea....? (mai mult)
Știe careva unde pot gasi sezonul 1 2 si 3 din splash vedete la apa?
Salutare! Era demult o emisiune pentru copii, nu- i mai retin numele de nicio culoare. Tin minte cateva detalii: era ceva asemenea unui joc video, personajul face ceva specific. Copiii sunau si trebuia...? (mai mult)
Pentru cine s- a uitat la "Operațiunea de recuperare 2" și ați văzut ultima scena când lui Rake i se propune o noua misiune. Pentru cine credeți ca lucrează cel care ii propunea asta, zicând ...? (mai mult)
Hey TPU. Caut si eu doua filme ce le- am vazut acum muuulti ani si nu mi le mai amintesc, asadar poate am noroc si le stiti voi. Unul era vorba despre o fata, care alerga intr- o padure fiind expusa...? (mai mult)
Are cineva mai multe informatii despre filmul five nights at freddy s? Daca filmul fnaf e in cinematografele din romaina? daca il pot urmarii in cinematograful din Galati sau Braila Este 18+ sau 15+...? (mai mult)
Buna! Caut un film cu o femeie nebuna si desfigurata la fata care este dusa acasa de politistul sau doctorul ei, iar acestia au o relatie dar ea este foarte periculoasa si nebuna si cred ca nu putea nici...? (mai mult)
Caut un film cu o femeie nebuna si desfigurata la fata care este dusa acasa de catre politistul sau doctorul ei si apoi au o relatie impreuna iar ea o ia razna si este foarte periculoasa
Salut. De ce nu mai pot viziona filme pe televizor cu chromecast, cu aplicația stremio cu ecranul telefonului stins. Adică, arunc filmul pe tv, merge, dar când închid telefonul iese din aplicație....? (mai mult)
Daca acum câteva săptămâni m- a luat nostalgia și am zis să urmăresc câteva filme Spiderman până când am ajuns la Spiderman No way home. Filmul sincer mi- a plăcut destul de mult insa nu că...? (mai mult)
Am văzut acum ceva timp un film în engleza, in 2 sau 3 părți. Cred ca era din 1990- 2000 sau chiar 2000 și. Se axa pe perioada epocii moderne și avea în prim- plan o banda de hoți. Numele personajului...? (mai mult)
Ce parere aveti despre anime- ul Hunter x Hunter? Ce va place/displace la el? Care e personajul vostru preferat? Eu m- am apucat de el aseara si e misto rau. Personajul meu preferat e Killua. E si frumos...? (mai mult)
Imi puteti zice va rog niste filme romanesti de comedie va rog?
Știți ceva site uri sau servare ceva unde se discuta despre filme/desene/animeuri etc? Cam tot ce ține de vizionat. Dau funda.
Buna! Acum multi ani pe kidsco era un serial si nu era unul de desene animate, nu tin minte actrita, insa stiu ca serialul era despre o fata care era detectiv si afla diferite mistere (multe episoade...? (mai mult)
Ce e mai interesant: Casa Iubirii sau Puterea dragostei?:)) Mă mir că am ajuns să mă uit la așa ceva dar m-am plictisit de tot.)
Ce sitcom-uri imi recomandati? Am vazut modern family, how i met your mother si putin din brooklyn 99. Acum ma uit la new girl de cateva saptamani
Salut, recomandați-mi seriale care se aseamănă cu Dark, mersi mult, dau fundă!
Ce părere aveți că HBO MAX va deveni în 2024 "MAX". Cei de la HBO MAX când erau întrebați pe Facebook spuneau mereu "Noile preturi ". Voi care credeți că va fi prețul în Ro? In SUA prețul este...? (mai mult)
Voi va uitati la animatii si ce varsta aveti? Eu am 25, mai merge cate- o animatie, dar genul meu preferat e 1.thriller.2crima 3. mister. 4horror 5.comedii 6. drama 7. western 8. , actiune 9, ...? (mai mult)
Comedii negre bune stiti?
Ati vazut filme care desi nu sunt privite bine, v- au placut sau actori care nu sunt de top si va plac? eu unul as avea wrong turn 3, el camino, vengeance cu batista iar ca actori batista, chris...? (mai mult)
Bună ziua! Unde pot urmări Drama "Forget you remember love" subtitrat in romana? Mulțumesc!
Filme nilhiste,absurde,existentiale, atee?
Ce parere aveti despre telenovela turceasca Bahar viata furata? Eu sunt abia la început dar imi place foarte mult.
De unde pot face rost de un cont de Netflix?
Salut TPU, am si eu nevoie sa- mi ziceti, m- am uitat azi la un film la ora de geogra este vorba despre un barbat care este cautat. Acesta s- a urcat pe o cladire si a sarit, a ajuns la spital unde ...? (mai mult)
Cei care ati vazut serialul Adela, cam pe la ce episod se afla adevarul despre Adela? Va rog sa raspundeti strict la intrebare daca stiti
Daca va plictisiti si nu aveti treaba as putea sa imi scrieti niste filme/seriale bune care sunt pe Netflix?
Ce filme de comedie care sa te facă să râzi sunt pe HBO MAX sau Sky showtime?
Buna, cate dvduri erau în total din seria kemy curiosul?
Salut TPU, doar ce am terminat de vizionat fast furious 10 si nu prea mi-a placut finalul in care cred ca au murit toți cel mai cringe, final din fast serios pe bune acum, ce parere aveți?
Ce actor de comedie străin va place cel mai mult?
Ce este NOI pe cinema?
Cum vi se pare serialul turcesc: Lacrimi la Marea Neagră? Ce nota i-ați da de la unu la 10?
O sa apara obx4? Daca da, cand va aparea sezonul?
Bună guys, știe cineva sezonul și episodul sau episoadele din 90 days fiance în care sunt Ed și Rose? Nu e necesar sa aibă subtitrări, doar caut episoadele cu ei, aștept un link dacă e.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva. Abonamentul Netflix de 5 euro permite sa te uiti pe un dispozitiv sau 2 in acelasi timp? Deci unul sau 2? Ca il am de vreo 2 luni si cand se uita cineva din casa pe ...? (mai mult)
Salut, Nu s-au postat pe YouTube editiile de la emisiunea "In cautarea adevarului?" De ieri 05.06 si 06.06? Nu le gasesc. Merci,
Salut TPU! Când se va lansa Equestria Girls în G5? Care va fi povestea? Cum vor ajunge în acea dimensiune?
Daca cumpar bilet la RXF online in aplicatie ma pot uita toata seara? Sau doar pentru o ora?
Kaneki mai este kaneki sau mai ramne doar Haise?
As avea o intrebare, oare vor mai aparea episoade din unsprezece? Chiar as mai vrea sa ma uit:)
Salut, as dori si eu nume cu filme despre nebuni, psihopati samd si daca se poate filme gen game of thrones, actiunea sa fie de atunci ceva de gen. Multumesc!
Întrebări pentru fanii LEGO NINJAGO - MAEȘTRII SPINJITZU: Ați văzut că o scos cei de la Lego noul serial NINGAGO - ASCENSIUNEA DRAGONILOR (NINJAGO - DRAGONS RISING)? https://en.wikipedia.org/wiki/Ninjago:_Dragons_Rising ...? (mai mult)
Doresc cele mai sincere pareri despre fimul Across the Spider Verse. Merita vazut?
Stiu ca am mai pus intrebarea asta legata de un film acum ceva timp, dar din pacate nu l- a gasit nimeni. Imi amintesc cateva lucruri despre el, dar nu stiu cum se numeste si ma chinui de o gramada de ...? (mai mult)
Buna. M- am uitat acum cativa ani la un film in care juca Austin Butler. Filmul era gen medieval si la un moment dat cineva l- a legat pe Austin undeva de perete si il tortura acolo si il injecta cu ceva...? (mai mult)
Hei, fanilor și urmăritorilor serialului SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS! :) A apărut sezonul 3 pe net, dar nu e subtitrat în ro, nu găsesc nicăieri subtitrarea :( Pe Disney Channel sunt doar primele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?