Salut, ce seriale imi recomandati? As vrea ceva cu mister, nu actiune. Cum a fost Riverdale / Pretty Little Liars, ceva in genul asta. Adica sa incerci tu sa iti dai seama cine e criminalul si asa mai...? (mai mult)
Cine este artistul care cântă melodia din filmul Love Hunting
Salut. Unde pot viziona online filmul selfie 69 (2016) Sau să îl descarc. Mulțumesc
Unde pot găsi filmul franțuzesc Tamara?
Hey buna TPU tot am cautat dar nu am gasit stiti voi desenele acelea vechi cu piniatele acelea nu mai stiu cum se numeste va rog sa ma ajudati promit fundita
Salut, exista vreun site in care pot sa ma uit la naruto dublat in romana? Dau fundita
Imi spune si mie cineva cum se numeste cântăreţul care cantă melodia din filmul Love Hunting?
Vreau si eu filme cu ingeri si demoni. Dar sa fie cu Happy end. Nu vreau cu violenta si razboi. Vreau de dragoste.
Stie cineva daca dupa cartile din seria "Ingerul noptii" s-a facut film? Si cum pot sa-l gasesc, fiindca pe yt gasesc mai multe trailere care nu au nici o legatura intre ele.
Care este cel mai buna aplicatie de vizionat filme gratis?
Prin anii '90 s- a difuzat la o televiziune un serial (probabil) australian. Actiunea sigur se desfasura in Australia. Nu- mi amintesc mare lucru, o femeie a fost aruncata de sot intr- un lac cu crocodili....? (mai mult)
Cand apare world war z 2 pe internet?
Salutate lume Vreau sa incep sa filmez ceva de genul doi degeaba sau padurarul mitica si imi trebuie un scenariu cuvintele si doua personaje. Dau funda si adaug numele persoanei care face scenariul ...? (mai mult)
Cea mai buna aplicatie de filme gratis?
Unde gasesc sa descarc fast and furious 8
Care știe niște filme bune cu extratereștri?
Stie cineva unde pot gasi toate episoadele sau cel putin primul sezon din " How To Become Popular In High School "?*
Salut,O intrebare. De ce nu gasesc program cu filme la cinema pe data de 30? as vrea sa merg si nu sunt filme cica
Cum se numeste acea bratara care este pentru a da pumni, care se pune pe degete, din fier, arata ca ce are baiatul acesta pe mana dreapta (, http://i.imgur.com/lcsK7hp.png)
Îmi puteţi spune nişte filme de comedie? In general la care se rade foarte mult (2010-2017)
stiti cumva daca sezonul 6 din Star Wars The Clone Wars a fost dublat in romana? Sper ca intrebarea asta sa nu fie stearsa de editori.
Cine imi spune cateva fime BL subtitrate in romana?
Am cateva intrebari... Cand apare sezonul 6 B din Teen Wolf ( data ) / Ampare si sezonul 7 din Teen Wolf / Pe ce data apare the maze runner Funda ❤❤❤
imi puteti spune unde se mai difuzeaza inazuma eleven si la ce ora? (daca nimeni nu stie sau chestii de genu' imi puteti spune un site cu inazuma eleven dublat in romana) (am urmarit deja episoadele...? (mai mult)
Buna,stiti cand apare sezonul 5 din Originali?
Ce seriale românești stiti despre adolescenți, iubire si dramă?
Stie cineva despre serialul SKAM? Vreau sa stiu unde as putea sa il gasesc dublat macar si in rusa?
Hei..am terminat tvd si vreau sa incep un nou serial, ce mi ati recomanda?
Seriale bune? In afara de : ahs, 13rw, tvd, riverdale, game of thrones, american pie
Filme bune pentru o seara cu fete?
M- am uita la un film acum ceva timp in care niste baieti si fiul unui baiat de acolo au mers la o cabana la munte unde au fost in tinerete si cabana aia nu avea deloc clienti, pe cand atunci cand au ...? (mai mult)
Imi spuneti niste seriale cu tineri? Care se "cearta" mult pana se indragostesc. De preferat, romantice sa fie, nu neaparat "tema" mea. Si as vrea sa fie terminate.
Unde a fost filmat sezonul 5 "Hotel" din American Horror Story?
As vrea sa imi spuneti si mie unde pot gasi ep 15 din riverdale(am cautat de google)!
Imi puteți da link cu primul episod din,, bona mea e un vampir"? Nu găsesc primul episod cum a început totul si chiar dacă scrie episodul 1 nu e ep1
Hey! Îmi puteți fecomanda si mie niște seriale, de preferabil nu SF. Ceva in genul PLL, 13RW, Riverdale etc.
Salut Am descarcat un film si nu reusesc sa il vad. Cand deschid folderul unde este imi apar alte foldere iar ultima icoana unde probabil ar trebui sa poti da play apare o fartie alba cu o rotita (setup...? (mai mult)
Poate careva sa imi spuna din ce anime sunt personajele? Mersi anticipat! https://www.google.ro/search?tbs=sbi:AMhZZiur6GlhqltH3J5qNckJ9MTWlN- da0tSC8CAV- W1rZWAAM2F0F5SKIUgDIvGmdufG10lQjblVqBkL4Mre56Me0yqeOAGFImw58Yjs8xt_1ZUO75qhz6V3rI0D7dS9Yh5ql8f9_1UIwlumIubURVv1spaYeEma6On2kyt-...? (mai mult
Heii.....cine imi spune cateva filme yaoi?
am nevoie de ajutor am vazut un film anul trecut cu un barbat ce avea doi copii un baiat si o fata si sotia lui a murit iar el decide ca ar fi bine sa angajeze o bona.Aceasta are grija foarte mare...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=TBh0oLmJRTM E film sau serial? În orișice caz, cum se numește? Dau funda primului răspuns.
Atomic Otro Way - Te De Campana E film sau serial? In orișice caz, cine știe cum se numește? Dau funda primului răspuns.
Am vazut un film acum ceva timp si as vrea sa il vizionez dionu si nu stiu cum se numeste, fimmul era despre 3 adolescenti ce li se repeta aceiasi zi pana cand acestia fac ziua sa fie buna cum ar veni...? (mai mult)
Filme cu oameni cu diferite probleme psihice? gen Split? gen Psycho(1960), orice personalitate multipla, shizofrenie etc
Intrebare pentru fanii X-man...Cine este mama, pana la urma, a lui X-23? Si de ce, sau na, o mica expicatie... ceva.Dau funda celui mai bun raspuns!
Imi puteti sugera niste anime- uri de actiune si dragoste? Gen : Sousei no Onmyouji sau SAO sau nu stiu. O poveste de dragoste care se dezvolta pe parcurs dar cu actiune :) Mie indiferent ...? (mai mult)
Am vizionat acum ceva vreme, un film cu niste adolescentii de la scoala de corectie. Pe care i- au dus pe insula si acolo erau vanati de niste caini la comanda stapanului lor. Chiar nu- mi...? (mai mult)
Salut, cine ma poate ajuta cu niste filme horror acceptabile din 2015 - 2017, sau niste filme vechi gen : Psycho (1960 ), care descriu diferite personalitati, probleme psihice?, Multumesc :)
Allison va reaparea in sezonul 6 din Teen Wolf?
Caut un serial bun, preferabil cu cat mai putine sezone (deja ma mai uit la un serial, care e foarte lung si ma cam plictisesc). Caut mai mult gen thriller, actiune, mister etc M- am uitat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!