Caut un serial bun, preferabil cu cat mai putine sezone (deja ma mai uit la un serial, care e foarte lung si ma cam plictisesc). Caut mai mult gen thriller, actiune, mister etc M- am uitat ...? (mai mult)
Buna tuturor...stie cineva cum se numeste filmul care a fost duminica noapte pe kanal d? ...multumesc
Știți filme/seriale care prezintă povești de dragoste în care unul dintre parteneri a călătorit în timp? Gen „Outlander", "Kate and Leopold", „Scarlet Heart". :D
Recomandați-mi filme cu băieți populari ce se îndrăgostesc de tocilarele scolii
Stiu un film cu o fata cam de 12 ani parca(nu mai stiu exact cati ani avea) ce si-a dorit intr-o seara sa devină mai mare cu 10 ani, știți cum se chema filmul ala?
Bună,de ce nu pot vedea filmele complete? Am un Huawei P8, si pana astazi am putut urmari un serial dar acum nul mai pot vede decat cateva minute.
Salut, am mai pus odata intrebarea dar am prea detaliat probabil, deci vreau sa vizionez serialul law and order svu, poate sa imi dea cineva un link cu vreun site? cu sau fara subtitrare, mersi.
The Vampires Diares. Elena va ramane cu Damon?
Am vazut acum ceva timp un film si nu pot sa imi aduc aminte titlul acestuia, dar stiu cateva momente din acesta. Ma poate ajuta cineva? Poate cineva a vazut filmul si il poate recunoaste si imi poate...? (mai mult)
Recomandati-mi niste filme muzicale bune ce pot viziona pe internet.Multumesc.
Va rog mult sa imi spuneti si mie daca stiti numele acestor 2 animeuri! Funda! https://www.youtube.com/watch?v=Wp-MwzFa_gU https://www.youtube.com/watch?v=Uz3QTIPZ3X4
Hei Imi puteti spune niste filme cu copii care se indragostesc gen flipped sau my girl? *dau funda*
Va placut finalul de la The Originals?
Știe cineva când o sa apăra episodul 19 la lucifer? Sau sezonul 3?
O sa apara sezonul 5 din The Originals?
Pot să dau la2 facultați diferite în același timp sau când o termin pe prima? Vreau să dau la academia de muzica Gheorghe Dima pentru instrument si la actorie sau manager impresar stiu ca durează...? (mai mult)
As dori niste anime-uri care sa fie istorice! Cei care au vazut Akatsuki no yona ar trebui sa stie la ce ma refer.Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
Era un serial acum vreo 10 pe Disney cu 3 sau 4 baieti imbracati in albastru, si era veseli si aveau o prietena care avea un unchi care se imbraca notoriu si nu suporta veselia. Va rog, dau funda!
Hello, cine îmi poate spune motivul pentru care Jack și mama sa din filmul Room (2015) erau captivi în cameră? (Știu că mama a fost răpită, vreau să știu dacă e alt motiv înafară de...? (mai mult)
Daca imi fac cont pe N etflix imi da toate serialele subtitrate in romana, chiar si alea pe care nu le gasesti pe net cu subtitrare? Dau funda, multumesc!
Stie cineva daca va aparea si sezonul 5 din The Originals? Daca da, cand?
Merita sa ma uit la Baywatch cu prietenii mei? Are povestea usor de inteles?
Niste filme horror cu jumpe scareruri?
Caut in anime vechi, probabil sa fi iesit prin anii 90'. Era vorba despre o fata care merge sa caute ceva pe un taram parasit...nu- mi aduc aminte prea multe detalii, insa tin minte era un robot adormit,...? (mai mult)
Îmi poate recomanda și mie un film Disney mai puțin cunoscut și site-ul de pe care l-as putea urmări?
Salutare, asi dori si eu un Film/Serial despre apocalipsa, adica ce fac oamenii dupa apocalipsa, cum supravietuiesc.
Când apare episodul 11 sezonul 2 din Teen Wolf?
Puteti sa imi dati si mie link cu un site care are filmul selfie 69.Caut de o ora si toate siteurile pe care scrie selfie 69 e primul selfie nu asta nou.
Recomandatii-mi va rog un film despre adolescenti! Va rog frumos, repede.
Vă rog îmi poate spune cineva daca Elijah Mikaelson ( The Vampire Diaries) mai apare și după sezonul 3? Mersi! Ofer cu siguranță funda!
Salut, am văzut acum ceva timp un film SF (cred) cu un fel de creaturi cu o tehnologie foarte avansată. Adică, aveau aspectul unor șerpi, dar erau făcuți din alte materiale, cam atât îmi amintesc...? (mai mult)
Stie cineva cum se numesc melodiile care cantau pe padcursul filmului indian din seara asta "Doctor in dragoste"?
Salut,TPU. Cine imi poate da un link cu episodul 38 din Günes intreg?! Pentru ca nu il gasesc intreg numa de o ora si 13. Multumesc.
Îmi spuneți și mie niște filme foarte interesante? De preferabil horror. Da nu e neapărat.
Hei! Nu pot vedea filme online dupa laptop, nu imi merge niciun server. Ce pot face? ps Am linux, daca are vreo importanta.
Mai de mult (acum 1 an sau ceva) am văzut un film la tv... nu mai știu cum se numea dar era cu o fata, fiica de bogătaș care de întâlnește cu un băiat (jucat de Leonardo diCaprio *cred*...? (mai mult)
Heyyy! Stie cineva daca va aparea sezonul 2 din Machine- Doll wa kizutsucanai sau daca a aparut deja puteti sa imi dati un link?
Recunoaste cineva urmatorul film?: Imi amintesc ca e vorba despre un bun cunoscator de arte martiale care pleaca de la cineva dupa ce a fost ajutat sa isi revina in urma ranilor grave parca. Multi oameni...? (mai mult)
Cate sezoane are anime ul,, iwatobi swim club"? Cate episoade are un sezon?
Știe cineva un site în care pot vedea "absolut tot" cu sau fără subtitrare?
A fost aseara pe Pro TV un film ceva in genul western cu un personaj Alejandro, cu par lung si cu o barba-mustata in forma de cruce. Nu stiti cum se numeste filmul?
Cand va aparea filmul Absolut tot pe site-urile românești?
Din cate am vazut sezonul 2 din lucifer e gata, cand apare zezonul 3? Si v-as ruga daca aveti un link cu un orar sau ceva de genul. Multumesc.
Buna seara TPU, stie cineva daca serialul Kara sevda ( dragoste infinita) se termina la ep 74 si daca moare Kemal? Ofer funda!
as vrea sa vizionez un anime asemanator cu tokyo ravens
Cine a urmărit serialul coreean Hello Monster? Ideea e că Park Bo Gum joaca în el și e unul dintre actorii mei preferați și are un rol negativ. Ce sfârșit are Park Bo Gum in serial?
Salut vreau si eu o scurt rezumat la primul sezon din attack on titan. Doar ce am inceput al 2-lea sezon si am uitat tot. MERSI
Vreau si eu un film, sa fie in genul lui " edge of seventeen". Multumesc, funda :)
TPU! Dati- mi, va rog, niste nume de seriale care se aseamana cu 13 reasons why. Acesta m- a impresionat foarte mult si m- a pus pe ganduri... As dori niste seriale care sa se invarta in jurul...? (mai mult)
Bună TPU îmi puteți spune unde să găsesc SoyLuna sezonul 2 ep 1, 2,3,4,5... dublate în română? Dacă da spuneți-mi unde, vă rog. Dau și fundiță!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?