Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 28 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU îmi puteți spune unde să găsesc SoyLuna sezonul 2 ep 1, 2,3,4,5... dublate în română? Dacă da spuneți-mi unde, vă rog. Dau și fundiță!
Hei! Vreau niste seriale gen Skins si Skam, subtitrarea poate sa fie si in engleza.
Niste anime uri faine si care merita vazute? Multumesc anticipat. :)
As dori sa stiu daca cineva urmareste serialul corean Pretul Tradarii si pe ce site o faceti, deoarece pe http://www.peseriale.com/2017/04/pretul- tradarii- nu mai poate fi accesat ...? (mai mult)
Cand apare ultimul episod al sezonului 4 din The originals in Romania?
Cand mai apar episoade din serialu "unsprezece" de pe disney chanel?
:) Vreau si eu un film bun de dragoste. Multumesc :*
Ma puteti ajuta cu un link catre sezonul 2 din Violetta. Eu l- am cautat pe multe site- uri dar nu l- am gasit. Va rog sa va asigurati ca este sezonul 2 si ca are ultimele 10 episoade. Multumesc...? (mai mult)
Salut, urmaresc chicago fire si tocmai am urmarit episodul 7 din sezonul 3 ( nobody touches anything ) care e inceputul a unui cross over din 3 episoade, al 2 episod este episodul 7 sezonul 16 din law...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un nou sezon din princess lover.
Cum se numea emisiunea aia in care veneau 2 femei la oameni care casa lor era plina de murdarie si lucruri nefolositoare si apoi curatau tot apartamentul?(si daca stiti emisiunea era cumva regizata sau...? (mai mult)
Vreun serial politist bun?
Hei as vrea un film ( sau mai multe) să râd în hohote
Hei afara Vera un film (sau mai multe
Buna,imi puteti da si mie orice fel de film(nu horror), care sa fie din ani mai aropiati(2014-2017).
Ce seriale bune coreene imi recomandati? Fara: Blood Vampire Detective The Master's Sun W - Two Worlds Seven First Kisses Cinderella and four knights Let's fight ghost It's okay, that's love ...? (mai mult)
Cine știe filme horror cu adolescenți cu probleme de integrare socială, singuratici?
Recunoaste cineva urmatorul film?: Imi amintesc ca e vorba despre un bun cunoscator de arte martiale care pleaca de la cineva dupa ce a fost ajutat sa isi revina in urma ranilor grave parca. Multi oameni...? (mai mult)
Cum vi se pare Gabriela Spanic? Mi mi se pare ca este o actriță extrem de talentata, desi are un temperament mai dur. Vouă?
Ce telenovele indiene nedifuzate la noi inca cunoașteti? Dar sa fie superbe si sa păstreze nota aia de traditie indiana,știți voi obiceiuri, vestimentatie originala..Mersi
Stie cineva unde pot gasi filmul #selfie 69 2016?
Stie cineva cate ceva despre cscs din Anglia? Vreau sa stiu cum pot sa aplic din cate am inteles este destul de scump si as vrea sa stiu daca gasesc un angajator cine m- ar angaja oare nu stiu ma poate...? (mai mult)
Hey in ce serie se desparte julia de eladio din telenvela pasion y poder
As vrea si eu un serial/anime/etc care sa semene cat mai bine cu "death note" (este un anime), sa cuprinda investigatii, chestii de gandire, psihologie, cat mai complexe. Sa semene cu acel anime. ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Cand eram mica am dat mai demult de un desen animat pe care nu mai stiu cun il cheama. Ajutati- ma, va rog! Vreau sa il gasesc sa ma uit macar la un episod, deoarece cand eram mai mica...? (mai mult)
poate sa imi spuna careva cand apare Tokyo Ghoul sezonul 3?
Imi spuneti si mie un anime tare gen Death note sau daca se poate chiar mai tare.Mersi anticipat
Salutare.Stie cineva filmul? Deci povestea era cam asa: un grup jefuieste o banca si fug pe autostrada. Urmariti fiind de politie, intra intr o padure, unde mor unul cate unul datorita capcanelor unui...? (mai mult)
stie cineva niste seriale (drama sau comedie) CU ADOLESCENTI? Fara: Teen wolf The vampire diaries The originals Shadowhunters The Carrie diaries Born to kill Supernatural The walking...? (mai mult)
Buna am o intrebare pentru cei care se uita la serialul romanesc numit las fierbinti imiputeti spune daca stiti cum se numea acest episod mai tin minte doar ca giani si bobita au gasit o valiza...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care se uita la naruto shippuden.In episodul 448 cum de parintii lui naruto inca traiesc dupa ce ei au salvat satul frunzei de atacul lui noua cozi'.In episodul...? (mai mult)
Salut știți un film asemanator cu stăpânul inelelor sau măcar aproximativ
imi puteti sugera niste seriale care merita vazute? Daca se poate pentru varsta mea de 15 ani
Stiti ceva seriale bune in care personajul principal are niste asa zise "social skills" ca si in Dexter?
Cine a vizionat Serialul "13 reasons why"? Cum vi s-a parut? Credeti ca asa este si in realitate?
De unde pot gasi secvente din filme?
O sa mai apara si sezonul 3 din serialul "Kara Sevda"?
Imi puteti recomanda cateva seriale pentru adolescenți in limba engleza va rog? Mercii
Heii, m-am uitat la un serial recent Famous in love primul sezon știți cumva când va apărea al doilea sezon?
Am și eu o intrebare cine s- a uitat azi la ultimul episod(finalul) din Kara Sevda(Dragoste Infinita). Dacă l- ați văzut, ajutați- mă și pe mine cu niște sfaturi, cum sa trec de depresia și ...? (mai mult)
Salutare știți cumva despre ce film este vorba. Acțiunea este următoarea:este o persoana care este in liceu și face trafic de droguri trece peste granița prin pădure cu droguri.
Era un desen cu personajul principal un șoarece de culoare maro parca. El are un costum verde si are corp de om daca intelegeti. Toate personajele sunt animale cu corp de om. Stiu ca numele desenului...? (mai mult)
Hei, TPU! Stie cineva cum o cheama pe actrita care o joaca pe fata rapita de clovn in sezonul 4 din American Horror Story? Dau funda :)
am vazut un film acum 4 ani cu niste oameni exilati pe o nava dar de fapt sunt copi(copie) si le promite ca ajung pe o insula dar de fapt vor fi omorati dintre care 2 persoane reusesc sa scape...? (mai mult)
Sezonul 7 din Game Of Thrones va fi difuzat si pe HBO Romania?
Https://www.youtube.com/watch?v=SfjHtijA0nA Salut. Este ceva adevarat? Sau este alt film? Daca il stiti dati-mi numele va rog.
Voi astia care ati vazut toate sezoanele din Dexter, ce parere aveti de primele Ultimele 4 sezoane, sunt la fel de bune ca si primele 4? Se merita sa le vad si pe ultimele sau nu?
Salut tpu..caut si eu un anime gen Naruto si Fairy Tail. Si fie cu puteri magice (sau cum se zice :))) ) Personajul principal sa isi apere prietenii cu propriul vietii. Si sa fie cu rasturnari de ...? (mai mult)
A aparut un film in 2017 despre un tip care se duce la un azil de nebuni sa investigheze dar cand pleaca o tipa care statea pe zidul azilului i- a spus ca nu are cum sa parasca spitalul iar la ...? (mai mult)
Sal TPU Ce seriale îmi recomandati gen The walking dead sau Prison Break
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?