Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 28 Februarie 2025 sunt:
Filmul era ceva cu alcolism sau droguri sau o alta problema sociala, nu imi amintesc exact, iar la final zice actorul principal ceva in genul: ca sa iti revii trebuie sa cresti un an o planta,...? (mai mult)
cum as putea sa privesc telenovelapasion y poder si corazon valente pe un canal foloditor(daca se poate sa privesc si tradus dar daca nu macar si asa in spaniola) Va roog vreaus sa le privesc...? (mai mult)
Animeuri mega interesante? nu ma pricep
Ce filme horror cu adolescenți mai știți?
Imi spuneti cateva filme captivante?
Se uita coneva de pe aici la wwe? Daca da care sunt wrestlerii vostri preferati?
Era un desen din câte îmi amintesc pe Minimax acum vreo 6- 7 ani dacă nu chiar mai mult despre o familie care era in jungla iar personajul principal un băiețel parca își pierduse tatăl...? (mai mult)
Unde pot vedea si eu urmatoarele anime- uri traduse in romana? - Hanasaku Iroha - Jigoku Shoujo Mitsuganae - Hanasaku Iroha - Hibike! Euphonium - Occultic; Nine - Gi(a)rlish Number Vreau toate ...? (mai mult)
cum as putea sa privesc telenovela la gata pe un canal foloditor(daca se poate sa privesc si tradus dardaca nu macar si asa in spaniola) Va roog vreaus sa o privesc pe calculator spuneti- mi un...? (mai mult)
Ce documentar e acum pe National Geographic? Despre WW2, cum se cheamă? Cand Germania ataca Marea Britanie.
Hei! Am si eu o intrebare, era mai demult pe minimax un film cu un baiat care avea par roscat sau blond care ajunge undeva unde erau multe oua de dinozaur sau dragon, nu mai stiu, nu imi amintesc mai...? (mai mult)
Ati observat tendita asta la TIFF de a prezenta filme cu homosexuali? De ce credeti ca s-a ajuns si la asa ceva?
Cand eram copi erau niste desene pe minimax cu niste pompieri (nu este vorba de popierul sam) tot ce imi aduc aminte e ca intr- un episod luptau cu o furtuna de foc si ca unul avea barba dar nu sunt 100%...? (mai mult)
Bun, deci sunt la un prieten si vrem sa ne uitam la un film. Stie cineva unul horror foarte bun, gen sa te sperii de multe ori, sa stai cu sufletul la gura. Dau funda celui mai ok film.
Poate cineva să mă ajute? Caut un film horror pe care l- am văzut acum ceva ani dar nu îmi pot aminti titlul si nu îl pot găsi nicăieri. Era vorba despre o fetiță pe nume Sarah, mama acesteia...? (mai mult)
Cand va incepe un nou sezon din In Puii Mei?
Salut, dau funda daca stie cineva cum se numea filmul acela thriller când o mama a divorțat de sot și a rămas cu doi copii, stătea intr- o casa blestemata și unul din copii era luat în fiecare...? (mai mult)
Salut, am si eu o nelamurire in legatura cu filmele vazute la televizor de pe stick. Deci, atunci cand bag un film pe stick, nu merge sa- l bag mai mare de 2, 5 gb sau 3 gb sau ceva de genul, deoarece...? (mai mult)
Cand apare VOLDEMORT? Dacă a apurt deja ai te rog un link unde să mă uit online?
Heei TPU. In aot (Attack on Titan) Eren si Mikasa vor fi impreuna? :)) Alte ship-uri din anime mai stiti? P.S. Fara prea multe spoilere pls, sunt inca la sezonul 1 :)
Cum se numeste in realitate baiatul ala din American Horror Story din primul sezon? Gen avea ceva pe fata, un fel de tatuaj sau machiaj, habar n-am. Fundaa
Hey TPU... Imi puteti da cateva site-uri de descarcat filme horror. Sunt "moartea" mea! Funda :)
Caut al doilea episod dintr-o drama turceasca pe nume "Gunes" si nu il pot gasi nicaieri. Ma poate ajuta cineva? Sau stie careva un site unde il pot viziona? Multumesc, funda
Pe ce site pot viziona Kizumonogatari 3
Cei care au urmarit 'La Bloc' care dintre urmatoatrle actrite spuneti ca a fost cea mai sexy din serial si de ce? Mimi, Adina, Roxana sau Bela? :)
De unde pot achizitiona filmul insidious 1 pe DVD?
Ce mașini are kemal in serialul Dragoste infinita?
Buna, TPU! Vreau si eu sa gasesc un serial despre care mi- a povestit cineva si am uitat cum se numese.Este vorba de un baiat care are un accident cu motorul si sta 12 ani in coma.El are si puteri supranaturale.Ma...? (mai mult)
Vreau un anime, romance&action, probabil si ceva sf ar merge.
Cine imi poate spune dupa aceasta secventa, cum se numeste filmul? Recunoaste cineva aceasta secventa? https://media.giphy.com/media/xUPGcF3cFPkDjS3Hfa/giphy.gif
Dupa voi, cei care au urmarit 'La Bloc' care spuneti ca a fost cel mai sexy personaj din el si de ce? Mimi, Adina, Roxana sau Bela?
Hei, ofer funda! Dupa voi, cei care au urmarit 'La Bloc' care spuneti ca a fost cel mai sexy personaj din el si de ce? Mimi, Adina, Roxana sau Bela?
Heei, daca a-ţi putea sa imi da-ţi ceva subtitrare la filmul Suicide Room dar va rog nu imi dati site-uri virusate Dau funda
Hey, am văzut, la un moment dat, mai demult, un film cu 3/4 adolescenți care sunt "inadaptații" școlii lor și primesc abilități speciale după ce găsesc o piatră în pădure. Știe cineva ...? (mai mult)
Stiti un film sau un serial la fel ca game of thrones? (ma refer mai mult la partile in care erau femei dezbracate) Genul filmului/serialului vreau sa fie de actiune, sf sau fantasy.
In ce episod din Attack on Titan apare Levi pentru prima data?
recomanda-mi niste seriale cu si despre adolescenti, va rog.
Urgent TPU. Doar trebuie sa faceti un lucru. Parerea si explicati-mi cine sunt astia ca canalul il stiu bine: https://www.youtube.com/watch?v=Rc79_w7YIgQ
Heii! Stiti cumva cand va aparea filmul Harry Potter si copilul blestemat?
Stiti careva niste filme bune eventual de aventura sf?
Buna,stiti seriale noi asiatice cu mister si iubire gen love me if you dare?
Filme sau seriale gen The Hunger Games, The 100, 3%,Legenda vie, The Walking Dead?
Salut, mă puteți ajuta să găsesc melodiile de pe fundal din Iubiri secrete? Vă rog frumos!
Stie cineva unde pot sa-mi gasesc niste castinguri de filme sau seriale am 14 ani si caut disperat ceva de ori ce
.. pe ce site pot vedea jurnalul diavolului?
Ma ajutati va rog sa gasesc un film? e despre o familie musulmana in care este adusa o nora, dar care de fapt este adusa cu scpul de a fi o a doua sotie pentru tata, deoarece mama era bolnava si voia...? (mai mult)
Ce parere aveti de animeul Gokukoku no Brynhildy? Eu zic ca a fost intr- un fel foarte nasol, dar captivant. Captivant ca voiai sa vezi ce se intampla mai departe, darrrrr nasol pentru ca a fost o combinatie...? (mai mult)
Hei, stie careva ceva seriale in genul serialului,, The Secret Circle,,?
Imi poate povesti cineva ce se întâmplă in serialul de pe Disney Channel, SoyLuna? As vrea sa stiu mai detaliat
A aparut a treia parte a filmului 3 metros sobre el cielo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului