Exista un site in care pot descarca episoade din bleach? mai precis ep 130, 131 rosub
Am vazut mai demult un film pe pro tv (gen horror) si era despre niste oameni care mureau din dpua in doua ore... la un moment dat au gasit pisica lor spanzurata cu guta de pescuit si cu un ceas mic de...? (mai mult)
imi spuneti niste filme horror cu adolescenti care merg intr-o excursie(padure-vacanta)si vine un monstru, creatura ceva de genu.
Ma poate ajuta cineva cu o lista de filme horror cu adolescenti care pleaca undeva prin vacanta/excursie si ceva se intampla cu ei? Si ar mai fi ceva. Un film in care personajul principal sa fie o...? (mai mult)
Dacă ati vizionat filme turcesti.Va rog ajutati- mă.Era pe kanal D un film despre un cavaler.Era turcesc.El avea barba si ochii albastrii si s- a indragostit de o fata bogata blondă. Va rog mult.Am ...? (mai mult)
As vrea niste filme bune de vazut,gen de actiune,de dragoste,de drama,toate genurile,dar sa fie bune. Chiar si animatii, dintre cele mai bune.
Cine imi poate spune unde gasesc "banshee" subtritrat?
Care stie un film geva gen cu mari /adancuri /rechini uriasi si monstri marini? Astept numele filmelor, multumesc TPU.
Cand aparare sezonul 3 din Tokyo Ghoul?
Bunat TPU! Va rog sa imi spuneti unde program sau o aplicatie sau un site de unde as putea sa vizionez wrestling asa cum era pe televizor pe sport nu vreau neaoarat sa fie un comentator in romana! Ps:...? (mai mult)
Cele mai bune filme si seriale care arata cum va fi in viitor?
Filme cu magicieni?
Am si eu o intrebare! In anul 2002- 2004 pe Acasa tv(cred) a fost un serial in care juca o actrita pe nume Rachel/Rachela / Rachiela ( numele personajului) nu stiu exact cum se scrie corect acest...? (mai mult)
Cum va pare anime- ul Boruto in comparatie cu Naruto? Am plans ca un copil mic în ultimele zile, lacrimand in timp ce priveam ultimele episoade din Naruto. Chiar daca anime- ul s- a incheiat in luna...? (mai mult)
Va salut, colegi. As vrea sa vad un film care sa imi placa. Mi- a placut mult Revolver al lui Guy Ritchy. Deasemenea, mi- a placut Shutter Island. Si, intr- o masura mai mica, Fight Club. Ce filme ...? (mai mult)
A vazut cineva filmul Taramul binecuvantat (God’s Own Country) in cadrul TIFF 2017? Cum vi s- a parut? Iata scurta descriere - Primăvară. Yorkshire. Tânărul fermier Johnny Saxby îşi îneacă ...? (mai mult)
De ce serial sa ma apuc? The walking dead sau Game of thrones?
Era un film cu 3 prieteni piloti de avioane usoare care faceau curierat cu droguri. ii i.au politistii in vizor si trimite o politista sub acoperire cu un mustang negru si unul din piloti se...? (mai mult)
Ce înseamnă seriale de import?
de la un timp am inceput sa ma uit la filme pe PC prin HDMI si am vazut filmul Anabelle. Acum am vazut ca a aparut filmul Anabelle 2... Stie cineva un link de unde ma pot uita la acest ...? (mai mult)
Vreau sa imi lasati o lista cu seriale faine dar in afara de : Game of Thrones Bansche Teen Wolf Nichita True Blod Lucifer Dau funda pentru cele mai bune seriale
Hei! Stie cineva un site unde pot gasi filmul "Wonder Woman" versiunea 2017? Dau funda!;)
Câte sezoane are The originals? Din cate am înțeles ar avea doar 4 sezoane.
Hei, stiti cumva un film de actiune care sa semene foarte bine cu Hunger Games sau Divergent?
ajutati- ma va rog! Cum se numeste telenovela din aceste doua piese: https://youtu.be/ImxcL9W4gwY https://youtu.be/W4BGkPHlVmo V roooooog cand am vazut piesele mia tresarit inima! demult nu...? (mai mult)
Salut prieteni! Am tot pus întrebări despre filmele de groaza și am specificat genurile de filme cu adolescenți plecați în excursii sau maltratați și am primit răspunsurile cu filme cu fantome...? (mai mult)
Vreau şi eu nişte seriale foarte bune la care să nu mă mai pot opri din a le viziona, nu vreau să fie horror sau să aibă momente siropoase, vreau să fie un mister să mă țină în suspans...? (mai mult)
Cand apare sez 3 din Tokyo ghoul? adica in romana
Vreau si eu filme cu zombie, adolescenti sau aventura! Si daca stiti ceva filme gen : Cyclop, 301 spartani sau centurion! Multumesc frumos!
Imi zice cineva niste serii de filme faine?
Unde ma pot uita la Fairy tail dragon cry?
Bună vouă! mă ajuta cineva sa găsesc un desen animat? :) am doar video- ul dar nu dau de el nici de Cum și nepoțica mea vrea sa îl vadă :) dau funda. Pot arata video- ul prin mesaj privat pe messenger...? (mai mult)
Ce parere aveti de filmele europene fata de cele americane, mie imi plac mai mult cele europene deoarece filmele ilustreaza mai mult realism si seriozitate, de exemplu ma uit la filme horror,...? (mai mult)
Stie cineva cand apare The Conjuring 3?
Aseara am gasit pe un site un film, am vizionat jumate din el dupa care am adormit. Dimineata iesisem din pagina si nu am mai gasit filmul. Era vorba despre inger ai demoni. O fata care vede ingeri...? (mai mult)
Acum mulți ani am vizionat pe un canal de televiziune un film care m- a impresionat îndeajuns încât să- l caut preț de câțiva ani buni, dar fără succes. Era o dramă. Un film în limba italiană...? (mai mult)
Cel mai bun film cu peripetii si situatii hazlii? Puteti zice si unul care va place voua.
Se merita sa ma apuc de One Piece? Am vazut acum vreo 2 ani 150 de ep pe sarite...dar as vrea sa il iau,, de-a latul,,. merita? Va dura foarte mult si nu stiu daca e o pierdere de timp sau nu
Salu TPU! Doresc si eu seriale bune de vizionat in afara de The walking dead, Lost, Game of Thrones, Teen wolf Vampire diares
Am dat- o destul de rau in bara cu părinții mei azi. Luna viitoare plec intr- o tabăra de engleză dintr- o alta țara cu avionul, dar o sa am o escala de 5 ore la Bucuresti, eu fiind din ...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o intrebare si as vrea sa ma lamuriti daca se poate: dintre serialele "Un destin la rascruce" si "Stadiul relatiei complicat" care este mai bun? Vreau sa ma uit la unul din ele, dar...? (mai mult)
Buna ziua! As dori si eu daca se poate o lista cu mai multe seriale turcesti foarte bune. Mentionez ca am vazut pana acum Tradarea, Ezel, Yaman. Si as dori seriale turcesti foarte bune tot in genul ...? (mai mult)
Stiti niste anume.uri interesante gen yori (boy*boy) sau poate unele foarte captivante.
As avea si eu o întrebare. Știe cineva vreun program la tv pe care sa pot vedea serialul Shadowhunters?
Cand o sa apara filmu' Annabelle 2?
Caut de ceva timp un youtuber care sa faca review la filme si in special la seriale, ceva sugestii? Nu vreau neaparat roman!
Vreau sa aflu numele unui film. Urmeaza descrierea: Film SF, recent aparut (~2- 3 ani), era intr- un viitor ceva mai indepartat unde calatoriile se puteau face in toata galaxia. Pamantul era in...? (mai mult)
Care stie cand apare noul film Baywatch sau daca l-a vazut cine sa imi dea si mie link-ul? Mersi!
Care episod din Super Cireasa De Pe Tort este cu Catalin Botezatu si Diana Dumitrescu? Nu mai dati raspunsuri cretinoide, ca va dau vot negativ si ignore!
Cum imi fac cont pe cinemagia? Cand dau inregistrarea imi apare asa ceva, iar eu vreau cont direct, nu una din cele 3 optiuni: http://i.imgur.com/8evTR0H.png Va rog frumos si va multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!