Cum se numeste filmul din melodia asta? : https://www.youtube.com/watch?v=HaC0s-FP-r4
H2o are doar 3 sezoane sau mai multe?
Buna,nu stiti daca a aparut sezonul 2 din serialul Damien sau daca va aparea? Multumesc!
Care episod din Super Cireasa De Pe Tort este cu Catalin Botezatu si Diana Dumitrescu?
Ce inseamna fillere/Canon?
Buna imi puteti recomanda cateva seriale Ms mult (dau funda)
Cine imi poate da un link unde pot vedea toata seria de Kamisama Hajimemashita ( ori Kamisama Kiss ), dar gen sa fie cu OVA si cu OAD ca din cate am inteles OVA e din trecut (gen ii arata trecutul lui...? (mai mult)
Ce filme, seriale ați mai văzut în ultimul timp, cum vi s-au părut?
Unde pot sa urmaresc serialul Iubire Si Onoare pe internet? L- am căutat in sus si in jos si nu am gasit nimic. Se difuzeaza pe acasa dar este foarte tarziu si oricum tine mult din cauza reclamelor...? (mai mult)
Ce inseamna Sasuke in japoneza?
Salut,imi poate spune cineva niste filme bune cu adolescenti bune?(pentru baieti) cu baschet gen..cu orice dar sa fie cu licee si astea..Intelegeti voi. DAU FUNDA RASPUNSULUI CU CELE MAI BUNE FILME.
Salut, știe cineva de ce Netflix nu e in română și pe tv? Pe laptop interfața e in romana, totul Ok, dar pe Smart tv- ul de la Samsung nici măcar serialele traduse pe laptop in romana nu au subtitrare...? (mai mult)
Buna, caut un anime de cam 2 saptamani, problema e ca nu ii stiu numele si nici numele uni personaj, imi aduc aminte ca era de pe Anime Kage dar nu l- am mai gasit O sa descriu putin din el si daca il...? (mai mult)
Stie cineva daca vampire diaries va mai avea un sezon 9?
Cu ce actor seamānă băiatul? https://ibb.co/jLs8Lv
Salut, ma chinui de aproape 1 saptamana sa gasesc si eu un site unde ma pot uita la serialul L'ONORE E IL RISPETTO. Am ramas la sezonul 5 episodul 5 si nu gasesc niciunde cu subtitrare in limba...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare despre serialul Pretty Litle Liars! Cine este pana la urma A, si in ce episod va aparea, deja mi se pare prea multa bataie de cap cu acest A.
Cineva imi poate da un link de download subititrarile la Shaman King in Italiana? FUNDA;)
Imi puteti recomanda niste filme de comedie noi gen: why him, dirty grandpa, first fight, neighbors. Sau daca stiti ce filme opar in anul asta ca cele de mai sus. Daca nu, stiti niste filme...? (mai mult)
Caut si eu un film nu stiu cum se numeste e foarte vechi dar imi aduc ceva aminte din el daca cineva stie : Era o familie si se juca sah si la mutare se ducea in viitor sau inapoi ( ma refer la viata, ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un serial gen Vikings The last Kingdom
As dori sa ma ajute cineva cu numele unui film in care un baiat ramane singur acasa in vreme de razboi intre femeile casei.
Cine stie un filme de groaza dar nu cu fantome sau chestii paranormale, cu criminali sau cu animale sau alte chestii de genul asta?
Hei TPU am o intrebare O sa apara si sezounul 2 in Ao haru ride? L- am vazut pe tot.Mereu am asteptat un sarut sau un te iubesc intre Futaba- Chan si Kou M- a intristat mult cand a povestit despre ...? (mai mult)
Vreau niste filme gen "The Duff" "John Tucker must die" "Wild Child" "Mean Girls 1, 2" "Bring it on" "The last song" "Keith" etc... filme gen cel mai popular baiat din scoala se indragosteste de o ...? (mai mult)
Film care sa excite o virgina de 16 ani stiti? Nu trebuie sa-mi placa si mie.
Imi poate da cineva un link cu toate OVA-URILE si OAD-UDILE ( sau macar a2a serie dar din cate am înțeles OAD-URILE trebuie sa fi aparut deja) Kamisama Kiss? Dau funda. Va rog frumoss.
Stie cineva animeuri in care eroina nu e proasta, slaba si credula?
Salut imi spuneti si mie niste seriale gen game of thrones vikings si the last kingdom
Documentare despre ce anume va plac? am un blog de documentare si sunt curios
Attack on titan Sezonu 2 cte episode sunt am auzit ca 33 sau sunt 12 episode cte vor fi?
De curand am terminat de vazut Breaking Bad si ma intrebam daca stiti filme cu cei doi actori Bryan Cranston si Aaron Paul. Filme cu ei separat am mai vazut dar vreau unul cu amandoi.
Salut Stie cineva unde pot sa vad si eu Cars3 ca nu gasesc niciun site? Mulțumesc!
Sper sa ma ajutati cu această întrebare. M- am uitat acum un an cred la un anime cu o fata care incepe sa povestească cum era cu clasa in autobuz si au cazut de acolo. Au stat mult timp pana aia au...? (mai mult)
Acum ceva mai multi ani era seara pe Disney Channel un serial. Un caine venit din viitor sau din spatiu pe pamant. Era bionic. Mai mult nu imi amintesc. Funda
Stie cineva daca si cand apare episodul 14 sezonul 4 din The 100? dau fundita sau daca apare sezonul 5 si cand
Imi puteti zice un site unde pot vedea filmul "Prizoniera in trup de barbat" din anul 2014, e un film coreean/ korean si nu il gasesc. Va rog ajutati-ma!
Ce film/ serial este acesta? https://www.youtube.com/watch?v=AqWk3HukBcI Funda.
Imi puteti da un top cu niste filme bune? Categorii: Horror, Actiune
Vreau și eu niște recomandări de anime de genul : DIABOLIK lovers, Vampire knight etc. PS: sa fie cu dragoste și eventual cu vampiri
vreau si eu niste animeuri care sa nu fie pe aceasta lista :1 Naruto Shippuden 2 Dragon Ball z/Super 3 Full Metal Alchimist 4 Bleach 5 Hentai Ouji to Warwanai Neko 6 Infinite Stratos...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot descarca sau viziona online filmul Friday the 13'th? Am vazut cateva gameplay-uri cu el si mi se pare genial,am auzit ca este si un film dupa jocul asta, dau funda!
Despre ce este vorba in Hitmen? Povestiti-mi mai pe larg si daca imi puteti da si un site, eu m-am uitat putin la el dar am vazut ca sunt mai multe parti (sper sa nu confund filmul). Multumesc!
Imi recomandati niste filme romantice? Daca se poate, sa fie ceva mai noi, gen din 2010 incoace.
Hei TPU stie cineva un film comedie cu animatie dar in viata reala(gen:cainele extraterestru, ceva de genu)
Salut, imi poate da cineva o idee pentru un scurt metraj experimental? Sunt in pana grava e idei!
In Preatty little liars Alison are o sora geamana? Imi puteti spune despre ea si A.D?
Bună,as dori o lista cu filme horror. Idei?
Caut un desen animat difuzat pe minimax. Era cu niste marionete. Stiu ca era una rosie si avea un pestisor auriu si imi mai aduc aminte de alte 3: era o fetita blonda, un tip cu monospranceana...? (mai mult)
Imi dati si mie ceva anime- uri triste in afara de CLANNAD After Story (Am plans mult la scena in care Nagisa a murit si nu vreau sa- l mai vad) Angel Beats Koe no katachi din perspectiva mea e trist...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?