Aceasta secventa(https://www.youtube.com/watch?v=rH0Zw43RDFc) este dintr-un film? Daca da ce film?
A văzut careva filmul ăla,, Nu stinge lumina"? Ce părere aveți despre el? Se merita sa il văd?
Am văzut mai de mult un film cu doi șerpi uriași care erau ceva zei chinezești La final cel bun si cel rău se bat. Help pls!
imi puteti recomanda, va rog, cateva filme cu spioni? dar filme classice, gen Sherlock. Multumesc!
De ce serialele americane promoveaza preacurvia si promiscuitatea? Ati observat ca majoritatea personajelor, fie hetero sau gay, se culca unii cu altii, intr- un episod cu cineva, in altul - cu altcineva,...? (mai mult)
Acu vreo 4 ani era pe un canal nu mai stiu pe care.o emisiune in care vreo 4 barbati vorbeau despre vampiri, fantome, varcolaci etc. Stiti cumva despre.ce. emisiune vorbesc. ( Nu era Activitati Paranormale...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea filmul din Sao? [am lasat formalitatile deoarece sunt scurt si la obiect]
stiti cumva de ce nu mai apare Tarra si Sebastian si Sorsha in sezonul 2 din cornicile Evermoor pentru ca nu am vazut ep 1 imi puteti face un rezumat?
Ep 5 sez 1 skam?
Cum se numeste piesa de pe fundal din acest episod Alex & co incepand cu minutul 8:10 pana la 9:05? http://desene3d.com/load/disney_channel/alex_si_trupa_episodul_43/15-1-0-7726
"Esti un fraier esti destinata sa fii cu acest fraier " Stie cineva cum se numeste filmul cu aceasta replica am vazut filmul acum mult timp si nu mai stiu cum se numeste... e un film indian
Cand va aparea filmu' The Nun Summer?
Salutare fratilor am si eu intrebare pentru cei care stiu era o desene pe MegaMax un baiat cu un pumn de fier care se putea transforma in robot mai multe detalii nu am dar mai stiu ca avea 2 priteteni...? (mai mult)
Îmi puteți scrie descrierea tuturor filmelor friday the 13th de la cel mai vechi la cel mai nou
Salut, imi spuneti si mie niste filme de comedie? Dau fundita :)
La serialul The Walking Dead, pana la sez 7 ep 16 sunt episoadele subtritate? Daca stie cineva continuarea, sa lase un link mai jos, pls, Funda!
Filme de comedie gen Dirty Grandpa sau How to be single?
Hei TPU, care stiti un serial gen,, Hawaii five-0,,? Sau eventual filme documentare. Mulțumesc!
Hei TPU, am vazut o data un film horror, din cate imi amintesc. ceva cu un oras unde se faceau ritualuri, iar cei morti reveneau la viata. Stiu ca incepea ceva de genul, cu un copil care a fost atacat...? (mai mult)
Spuneti- mi filme horror mai putin cunoscute, gen care au la rating sub 5. Pana recent vizionam numai filmele cu rating de la 5 in sus dar am fost surprins sa vad ca anumite filme cu rating 3- ...? (mai mult)
De ce credeti ca s- a ajuns la combinarea dramei si comediei in seriale televizate? Ce va atrage atentie in astfel de seriale, gen Desperate Housewives, Ugly Betty, Devious Maids. Credeti ca genul ...? (mai mult)
Https://youtu.be/-LPczxpD26M Cine este interesat de mituri și legende să se aboneze la canalul meu de YouTube!
Am vazut acum vreo 2 ani un film si nu mai stiu cum se numeste. Era un fel de hunger game, doar ca personajele erau din toate timpurile, din ani diferiti. Era un fel de capsula care le oferea...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi filmul Obsesia trcutului varianta full?
Hei TPU..Ma poate ajuta cineva cu un film gen cu adolescenti la liceu..gen povestea cu tocilara si popularul.
Imi puteti recomanda niste filme cu arte martiale/box in ideea ca personajul principal nu stie sa se bata, ajunge batut de cel care stie acea arta martiala/box si incepe sa invete si el pentru...? (mai mult)
Era odata o desene animata cu un baiat cu parul portocaliu care avea o broasca ca animal de companie stiti cum se numea?
Era odata o desene animata cu o fetita care statea la un hotel cu bunica ei. avea parul blond scurt si purta o fundita. tin minte o scena cand manca inghetata cu cel care pazeste hotelul sau cand ea si...? (mai mult)
va cer ajutorul acum cateva zile am vazut online un film se numeste Kama sutra stiu la ce va ganditi nu este vorba de carte dar vreau sa stiu daca stiti un site de pe care as putea sa îl descarc...? (mai mult)
1.Jenna din Pretty Little Liars isi va recăpăta vederea? 2. In ce sezon va aparea Alison? Dau funda
Îmi poate spune cineva cum se numește filmul despre o femeie bodiguard care este în slujba unui președinte și îl salvează când este în pericol, iar în alt film îi salvează fata și ...? (mai mult)
Unde pot sa vad filmul Baywatch in hd?
Nu imi amintesc foarte bine numele filmului, o sa va zic ce imi amintesc. Era pe timpul evului mediu, iar lumea vana pe atunci. Intr- o buna zi 3 tineri din sat au vrut sa plece cred, erau...? (mai mult)
Sall TPU, imi recomanda si mie cineva niste filme smecher? Cel care imi da filmul care o sa imi placa cel mai mult ii dau funda!
Este vorba despre un film din evul mediu, unde 2 baieti si o fata pleaca din sat si vor sa descopere lumea, ei pe drum intalnesc o familie, unde stau cu ei cateva zile si pleaca. Ajung intr- ...? (mai mult)
Filme gen Tris and Four? Mersi mult, daca stiti si sunt mai multe episoade din film-ul x sa-mi spuneti care sunt, in ordine :)
asi dori sa stiu cum se numeste un film ce l- am vazut cu ceva ani in urma si nu- mi amintesc numele nici cum de o saptamana tot incerc sa- l caut, dar stiu in mare ce se intampla in film. ...? (mai mult)
BUNA! caut un film cu in care joaca trei copii care jefuiesc o banca pentru ca unul dintre ei are nevoie de bani pentru tatal bolnav care zace la pat.seiful este situat undeva in aer la o anumita inaltime...? (mai mult)
de curand am vazut doua episoade dintr- un serial, am sters fara sa vreau istoricul si acum il caut si nu mai dau de el Detali : Personajul principal : era un tip de culoare la piele neagra ...? (mai mult)
Imi puteti da va rog niste filme faine 2016-2017?
Ce seriale îmi recomandați? Mie îmi plac cele de genul : The 100, Psihologia crimei, Cum sa scapi nepedepsit...
am vazut mai demult un film cu un actor, , negru ", era despre 3 hoti care la inceput voiau sa fure un diamant, iar dupa acesta ajunge intr- o sectie de politie iar actorul, , negru " ...? (mai mult)
Cate parti sunt in allegiant?
Ce filme horror știți? Vreau să fie foarte bune.
Vreau si eu un serial Coreean frumos(cu adolescenti) fara(boys over flowers, playfull kiss si the hirst) pup funda
Filme la care sa razi cu lacrimi?
Daca e cineva pe aici care s-a uitat la American Horror Story imi poate zice si mie care e numele actorilor din sezonul 1 si 2?
Stie cineva daca exista vreun site de animeuri cu subtitrari in romana sau engleza care sa contina partea a III-a din Kizumonogatari? Daca da, lasati un link va rog.
Are careva idee cand apare Cult Of Chucky? Funda
Era acum cativa ani nu stiu exact cati un film sau o serie de filme cu niste copii care se aventurau prin canale.Va suna cunoscut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?