Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Hei, fanilor și urmăritorilor serialului SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS! :) A apărut sezonul 3 pe net, dar nu e subtitrat în ro, nu găsesc nicăieri subtitrarea :( Pe Disney Channel sunt doar primele...? (mai mult)
Neata:)întrebarea mea e legata de anime voua va place serialul dragon ball Super sau Dragon ball Z?
Salut stie cineva cum se numeste acest film un soldat din trecut se prabuseste cu avionul in prezent și este gasit de o femeie și de ficat sa, el își cauta soția dar ia era deja bătrână
Întrebarea pentru toți fanii și admiratorii francizei DRAGONII de Dreamworks - (FILME + SERIAL) : Știe cineva când și dacă vor apărea sezoanele 7 și 8 din serialul DRAGONII: ÎN MARELE NECUNOSCUT,...? (mai mult)
Pentru toți fanii și admiratorii serialului MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: știe oare cineva să- mi spună când vor fi lansate ultimele episoade din sezonul 5? Am văzut 22 din cele 27 de episoade...? (mai mult)
Cum sa ma imbrac cu un costum Black Knight?
Îmi recomandă și mie cineva o telenovelă faină, de aia de la mama ei de acasă? :) Una din aia nouă, dar care să dea a telenovele vechi (ca poveste/temă). Pentru că vreau să retrăiesc momentele...? (mai mult)
Salut, care are desenul cu băiatul veveriță ăla de pe Cartoon network, va rog?
Ce parere aveti de serialul Elite?
Are cineva idee cum pot șterge un cont de Netflix?
Salut TPU, caut un film pe care l- am vazut la televizor acu multi ani.Filmul este horror- comedie (cel putin asa imi aduc aminte) in film era vorba despre o insula in care au venit niste adolescenti ...? (mai mult)
Stiti cumva daca a iesit Fast & Furios 10 subtitrat online in limba romana?
Stiti cumva daca a iesit Fast & Furios 10 subtitrat in limba romana?
Buna, Era un film cu Cenusareasa, ceva poate 10, 15 ani in urma si tot incerc sa l gasesc da nu reusesc. Tot ce tin minte era ca ea, Cenusareasa se arunca intr o apa sau ceva de genul si ajungea...? (mai mult)
No Time To Die e ultimul film din seria James Bond 007?
Salut TPU, Poate unora o să vi se va para o întrebare stupidă și fără importanță dar pentru mine are foarte multă importanță, întrebarea mea este: știe cineva/își amintește cineva în...? (mai mult)
Stie cineva cand este anuntat sez. 3 al animeului Tokyo Revengers?
Dacă știe cineva cum se cheama....era un film horror cu niște băieți care se duca sa joace couter Strike in vr într- o clădire abandonata și "evil- ul" era o femeie care îi atârna și omoară...? (mai mult)
Daca este filmul numărul 4 nu ar fi trebuit să fie și numerele 1, 2 și 3?
Salut TPU, ce filme bune stiti cu actiune si drama si povesti reale?
Vreau idei de drame coreene.Tocmai azi am terminat,,Rich man,Poor Woman"si mi-a placut asa de mult, incat doresc ceva asemanator.
Fast and furios 10 e ultimul film?
Buna ziua! Acum cateva luni s- a lansat un serial pe Netflix care se numeste Wednesday. Desi a fost filmat in Romania, acum directorul Tim Burton vrea sa retraga totul din Romania in alta tara. Eu nu ...? (mai mult)
Bună seara.Ma numesc Emilia și vă rog să-mi spuneți cum se numește filmul cu o fată care se reîncarneaza în bărbat și bărbatul în față.
Cine stie cum pot descarca un film tot cu subtitrari? cand il descarc nu apar subtitrarile in romana.
Cum vi se pare Mike din Better Call Saul?
Buna! Ma ajuta cineva sa gasesc un film foarte vechi cu doua surori? Una dintre ele era preferata de parinti, numele ei era Jennifer. Ea ajunge sa se rataceasaca in padure unde cade intr- o prăpastie...? (mai mult)
Stie cineva din ce film e coloana sonora Il tempo se ne va- Adriano Celentano https://www.youtube.com/watch?v=eY4Q8Bzzg3M
Bună TPU! Am văzut acum mult timp un film indian vechi, dar nu știu cum se numește. Îmi amintesc că un bărbat se căsătorește cu o femeie la insistențele mamei lui, dar el stă mai mult plecat...? (mai mult)
Ce parere aveti, va iesi poate si sezonul 9 din the vampire diaries pe viitor? Ca mie sincer mi-ar placea sa mai continue ca a fost un serial tare frumos :)
Salut, am vazut acum ceva timp un film cu doi frați gemeni care au devenit chirurgi, nu mai stiu exact care era numele si nici genul filmului, ma poate ajuta cineva?
Stie cineva de ce nu mai apare sezonul 3 din Soarta:Saga winx? Stiu ca a fost anulat dar nu stiu de ce odata ce a avut rezultate asa bune
Care este episodul vostru preferat din schimb de mame?
Buna! Caut un film l- am vazut acum mult timp tot ce mai tin minte e ca erau doua persoane care au facut schimb de case, una dintre ele avea casa in Paris, dar cand persoana a ajuns acolo la casa din...? (mai mult)
Salutare. Mai stiti si alte filme in genul lui. The Name of the Rose (1986) cu mistere/enigme care se petrec intr-o atmosfera asemanatoare, de epoca? Mersi.
E un film în care un agent imobiliar vrea sa cumpere casa unui cuplu in care aceștia găsesc niște diamante ascunse de fostul grădinar al casei. Acesta luase diamantele dintr- un jaf la o banca pe...? (mai mult)
Știe cineva cum se numeste filmul ala în care un bărbat provoacă un accident unei fete care își pierde memoria, iar după ce își revine o minte ca este soțul ei, dar ea afla secretele lui din...? (mai mult)
A luptat Batman împotriva crimei, în special împotriva lui Joker, în timpul zile (dimineața, amiaza mare, apusul, etc) sau numai noaptea?
Salut TPU, actorul Român care l-a dublat pe Alec Baldwin varianta Dublată în romana este Ionuț grama? Dau FUNDĂ.
Pe ce canal de televiziune pot gasi competitii RODEO ( Cu tauri)? Va multumesc
Pentru cei care ați văzut filmele cu "Zorro" și serialul "Queen of Swords", care dintre cei doi credeți că ar învinge într- un duel 1 la 1: Diego de la Vega (Zorro) sau Tessa Alvarado (Queen of...? (mai mult)
Salut TPU, știe cineva/își amintește cineva numele actorului care l-a dublat pe domnul Conductor (Alec Baldwin) în filmul 'thomas și calea magică' varianta Dublată în romana? DAU FUNDĂ
Care credeți că este cel mai terifiant film horror? În afara de Serbian Film și human centipede, canibal holocaust și hostel! Nu mai simt nimic efectiv cand vizionez un film horror, parca mă uit...? (mai mult)
Acum câțiva ani în urmă se difuza pe televizor un serial polițist super fain. Era vorba de o doamna detectiv și o femeie medic legist. Mereu lucrau împreună. Știe careva cum se numea...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu denumirea unui film? Tot ce îmi amintesc este un copil care sapă in desert, alaturi de multi alți oameni, după o comoară. Și au făcut sute de gropi....adică, tot ...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film la tv care începea cu o polițistă care, fiind la locul de munca, primește un apel disperat de la o fată care urma să fie ucisă sau torturată. Aceasta polițistă ...? (mai mult)
Bună! Incerc sa găsesc un film pe care l- am văzut când eram mică (eu având în prezent 26 de ani, deci acum multi ani l- am văzut) însă nu reușesc și m- am gândit să întreb aici, poate...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva dacă vom avea Equestria Girls în My Little Pony G5?
Bună. Acum câțiva ani am văzut un film cu experimente pe mame si copii. Cumva le ascundea copiii și le facea sa uite de ei. Știe cineva cum se numește?
Mai intreb o data, stie cineva ce episod si sezon este la secventa aia cand Bobita, Dorel si Giani sunt in mafia schiliana sau ceva de genu si Bobita este seful si dupa secventa aia cu mafia se trezeste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!