Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Va aparea si un sezon 4 din Hannibal sau s-a terminat in sezonul 3?
caut filme gen John Wick/2 adica cu mafie, razbunare, mercenari( chiar si adolescenti mercenari aici o sa fie cam greu :) ) Oricum Multa bafta Dau fundita celui cu cele mai bune filme...? (mai mult)
Cand incepe si la ce ora pe bbc earth noul sezon Despre Natura Umană?
Idk ce seriale stiti voi :)
Stie cineva cum se numeste filmul https://www.youtube.com/watch?v=9DySsc2ooAU?
In seara asta apare ultimul episod din sezonul 5 Prison Break, care s- ar putea sa fie si ultimul. Ce parere aveti pana acum despre sezonul 5? Credeti va aparea si sezonul 6? Exista ceva oficial in ...? (mai mult)
Sezonul 13 din supernatural când apare?
Salutare. Am vizionat un serial mai vechisor cu o tipa care lucreaza la ga. Si se intoarce in ziua anterioara pentru ai salva pe cei ce ajung acolo. Nu mai tin minte cum se numeste. Ajutor va rog
Dati-mi va rog un link unde pot vedea cele doua filme Yu Yu Hakuscho
caut un film cu cenusareasa dar care nu mai stiu cum se numeste. in film este vorba despre o fata bogata rasfatata, apare nasa ei de botez care vrea sa- i dea o lectie.ea devine servitoare la cineva,...? (mai mult)
As dori sa stiu daca poate cineva sa imi scrie un top cu filme in care ziua se repeta sau sa aiba legatura cu timpul mai multe filme cat de multe stiti daca se poate
O sa apara un sezon nou din animeul Kill la Kill?
Stie cineva cum se numea un serial de acum vreo 10 ani de pe Cartoon Network/ Disney/Jetix cu o femeie care avea 2 adepti gen si femeia avea puteri magice, se putea intoarce in timp, intr- un episod ...? (mai mult)
Bună,stie careva care a fost dorinta Tarei Crousruel din serialul Disney cheanal, evermor din sezonul 2 episodul 1? Sau dacă a mai aparut Tara în sezonul 2 episodul 1?
Cum se numește filmul acela in care 3 adolescente se duc intr-o casa bantuita, li se inchide usa si apoi ies, apoi pe parcursul filmului le omoara fantoma pe rand..
Exista un film asemanator cu Saw:Puzzle Mortal, cu jocuri mortale, si cu torturi cu sange si toate cele? Dau funda maareee!
Stiti filme sau seriale sa se asemene cu Harry Potter? Ador aceasta serie si imi doresc sa gasesc filme la fel de perfecte.
Am o intrebare legata de seria Naruto, legat de sotii Sakura si Sasuke si fica lor Sarada de ce oare e ceva putred la mijloc ca Sakura a mai avut un al doilea copil deoarece Sarada s- a nascut...? (mai mult)
Hei, imi spuneti si mie un film care sa nu aiba subtitrari dar sa pot intelege ce spun presonajele...adica sa nu vorbesca mereu foarte complicat....si sa fie in engleza
Pentru cei care urmaresc animeuri, imi puteti recomanda animeuri gen Jojo's Bizarre Adventure, Hunter x Hunter 2011 si Yu Yu Hakusho?
Am inceput sa ma uit la Gossip Girl pentru ca ma plictiseam foarte tare. Am nevoie de seriale super misto. Sunt la zi/am terminat: The blacklist. Supernatural. PLL. The flash. TVD. Riverdale. ...? (mai mult)
am auzit ca a iesit pirati din caraibe 5 stiți vreun cinema din Iasi în care îl pot vedea si eventual cat costa? Multumesc anticipat
Aș vrea filme, documentare despre nazism, URSS, Hitler, Stalin, Primul Razboi Mondial, al 2-lea Razboi Mondial sau ceva legat de Stalin, Hitler.
in legatura cu niste seriale koreene, a vazut cineva Legendele Palatului concubina regelui? Imi puteti recomanda un serial korean macar la fel de bun ca acesta, sau mai bun?
Cate sezoane va avea Lucifer?
Când apare sezonul 4 ep 10 din The Originals, si am auzit ca e ultimul episod este adevarat?
Salutare. Acum mult timp (peste 2 ani) am privit niste desene cred ca pe cartoon network in care un baiat calatoreste oarecum spre tara gigantilor, adica se cam urca pe un vrej si cand ajunge in varf...? (mai mult)
Esti cineva pe aici care are viki pass? Doresc sa raspunda doar cei care au, fara intrebari "Ce inseamna?", "Ce e?" pentru ca ei vor sti despre ce vorbesc.
Salut, am vazut acum câțiva ani un film in care un băiat este ucis din greșeală de de iubita lui, după care apropiații acestuia îl acuzau pe un baiat dintr- un cartier de mexicani, pe care îl...? (mai mult)
Am auzit de un film in care cineva a ajuns intr- o functie de conducere iar oamenii refuzau sa munceasca si rabdau de foame din cauza acelei persoane, nu pentru ca era autoritar, ci de buna voie....? (mai mult)
Doar eu simt o stare de tristete cand ma uit la actorii din Harry Potter si vad cat de mult au crescut? Oare se va face o continuare a seriei Harry Potter?
Sezonul 12, este ultimul sezon din Supernatural? Dacă da, finalul nu este cum m-am așteptat.
Funda pentru cele mai faine filme thriller/horror
Ce seriale cu vrajitori/magicieni stiti?
Știți filme de aventura/SF (SF dala bun, nu extratereștrii din plin :)) ) Ceva gen Divergent, Jocurile foamei... Am mai pus genul acesta de întrebare mai demult dar nu am fost prea mulțumit de...? (mai mult)
bănuiesc că toți ați auzit de Netflix. Știți niste filme gen the girl next door sau the blue lagoon: the awakening sau de astea așa cu adolescenți cum au fost astea 2 de văzut?
Hmh, ceva filme gen corpse bride sau the nightmare before christmas?
Cine imi poate recomanda niste anime-uri gen Attack on Titan, FullMetal ALchimist sau Tokyo Ghoul? Ceva care sa contina mult sange si moarte
Salutare TPU imi puteti spune unde gasesc episodul cu fuziunea dintre stiven si coni din stiven universe?
Ce seriale imi recomandati? As vrea ceva mister, adica sa incerc eu sa imi dau seama cine e criminalul. Ceva gen riverdale.
Cand apare filmul Attack the Block 2 (War of shadows)?
Exista un anime de groaza in care un grup de oameni sunt vanati de un criminal nebun intr-o padure sau ceva de genul?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa fie un sezon nou din Tales of Zestiria the X
Am nevoie de un film foarte bun, de calitate, sa fie drama si sa il gasesc subtitrat in romana. Dau funda la filmul care mi se pare cel mai interesant. Multumesc
Vouă cat timp va ia sa terminati un serial? De exemplu Pretty Little Liars care are 20 si ceva de episoade pe sezon. In cat timp l-ati terminat? Sau toate serialele cu 20 de episoade pe sezon.
Ce filme imi recomandati? Ceva frumos, dar sa nu fie doar de dragoste.
Vreau si eu cateva seriale, nu conteaza genul, dar sa nu fie foarte mult SF. Am inceput Supergirl si nu prea imi place. The Originals, la fel, nu prea ma incanta. Singurul serial pe care...? (mai mult)
Dau fundita! Poate cineva sa imi dea ceva link unde sa pot sa vad sezoanele 5, 6,7 (daca exista si 7) din Sa Inceapa Aventura? Multumesc.
Filme sau seriale triste? Cu taieturi si sinucideri? Am nevoie va rog daca stiti spuneti-mi... multumesc
Imi puteti spune si mie filme noi aparute?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?