Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Aş dori o listă cu toate filmele cu f4 dacă aveţi?
Buna seara, as vrea va rog frumos niste filme cu arte martiale cu efecte speciale faine cu puteri ma rog chestii de genul asta dar nu si sf, sa fie filme bune cu miscari si lupte faine sa fa arat si ...? (mai mult)
Spuneti si mi-e vă rog niste filme horror. Dar unele smechere, sa ma sperie calumea gen
Spune-ți-mi va rog filme despre dragoste si ura. Gen doua persoane ce se urăsc foarte mult sau sunt dușmani si ajung împreuna
Sugerați-mi vă rog nişte filme asemănatoare cu ( Oraşul oaselor: Instrumente mortale)
Stie cineva cand apare Ouija 3 subtritrat in romana? Dau funda
De ce s-a ajuns la combinarea genurilor in filme si seriale de televiziune?
Salut. Am privit cu ani in urma un film care mi- a placut si acum nu imi amintesc cum se numeste. Deci era vorba despre un "om" care se lupta cu niste "extraterestri" din schelet care se faceau rosi.tin...? (mai mult)
De ce personajele negative din filme par mai interesant si placut de urmarit?
Vreau si eu niste seriale Coreene frumoase,fara(boys over flowers, playfull kiss, mostenitorii si the heirs) funda
poate sa imi dea si mie cineva link de la sezonul 2 din date a live ca nu am gasit decat 3 episoade
Joia trecuta a fost probabil ultimul episod din sezonul 4 Blacklist, si nu e indicata nicaieri data viitoare cand va mai aparea un nou sezon sau episod, stie cineva ceva? sau daca va fi sezonul 5?
Am vazut odata un film cu niste tineri americani care au plecat in vacanta cu avionu si au aterizat la o cabana in fine... si i- a prins iarna si au fost atacati de lupi..era un lup negru cu o cicatrice...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, cum se numea animeul care avea ca persondaje principale identice la aspect cu yuno si yuki din mirraia nikki? Știu ca era vorba despre unu care si- a pus ca dorința...? (mai mult)
Am vazut mai de mult ub film de actiune, mai precis bataie.Filmul incepea cu un baiat ce vindea jocuri video, intr- o seară fiind bătut de niște golani. Dupa asta, s- a dus la un negru care...? (mai mult)
Salut cum se numește soneria de la telefonul lui Nihan din serialul Dragoste Infinită? DAU FUNDA!
Hei! Ce seriale mai noi imi recomandati, avand in vedere ca nu imi plac cele S.F?
Salut, stie cineva unde pot vedea kuroko no basket : last game? Ma refer rosub/eng sub dar sa mearga (prefer rosub ) dau funda PLSS Sau daca aveti ceva animeuri sa imi recomandati (vazute : Tokyo ghoul...? (mai mult)
imi spuneti niste filme gen ca me before you si these final hours.
Hello, TPU! Vorbeam azi cu un prieten despre filmele documentare si mi- a zis la un moment dat ca a vazut un film documentar facut in Serbia. Ideea e ca doi indragostiti urmau sa se casatoreasca, el ...? (mai mult)
Salut.Cine priveste piratii din caraibe banuesc ca stiti ca trebuie sa apara filmul 5.Si apare pe net pe data de 25 ca la cinematograf o aparut
Buna,niste seriale in care a jucat Kim Hyun Joong(fara boys ower flowers sau playfull kiss).dau funda :)
Hi! Dacă s-a uitat careva la serialul Shadowhunters as vrea si eu niște spoilere din sezonul 2
Buna! In naruto, sasuke si sakura vor fi impreuna? se vor casatori?
Stiti niste seriale gen prison break sau the walking dead?
Cine stie seriale ca devniki, true blood
Buna, doresc sa privesc niste filme horror.Problema este ca am vazut o multime dintr- e ele si nu pot sa ma sperie.Sunt cam capricios si doresc un film bun sa ma lase cu un simt de frica foarte...? (mai mult)
Hei caut un film imi placea mult cand eram mica.Era cu o fetita care a gasit o maimutica si o ia acasa insa maimutica era a unor oameni care o dresasera sa fure si ii face numai probleme fetitei.Va rog...? (mai mult)
Imi puteti spune ce tatuaj are Bibi/Gin(3 metri deasupra cerului)?
Cine știe vă rog frumos filme gen un băiat ii place de o fată dar ei nu-i place de el și va păți ceva rău sau va fi pus intr-o ipostază in așa manieră încât ea se va îndrăgosti de el.
Salut /Buna. Vreau si eu niste filme /seriale cu adolescenti gen : 13 reason why si riverdale, imi ocup mult timp cu serialele si filmele. Nu vreau seriale gen 2005- 2010. sa fie maxim 2012. am ...? (mai mult)
vreau si eu cateva animeuri in genul Sward Art Online, Higschool Dxd, Tu love ru sez, Rosalio+ Vampaire, Infinite Stratos, Absolute Duo Omori Himari, Date A Live, Shinmai Maou no Testament....? (mai mult)
niste seriale cu mister, dar terminate deja, mersi.
Ce seriale drame adolescentine cunoasteti, in care teenagerii sau studentii prietenesc, se indragostesc, formeaza relatii, etc? Gen: The O.C, Shadowhunters, sa fie serial pentru publicul- tinta:...? (mai mult)
Era un film cu un fost ucigas care a vrut sa se indrepte pe drumul cel bun si a locuit un timp la o manastire. Acesta a fost izgonit dupa un anumit timp deoarece aducea ghinion asupra locului. Ratacind...? (mai mult)
Buna,am descarcat un film si are subtitrarea inclusa in engleza, cum o pot scoate ca sa-mi gaseasca bs playerul una in romana?
Am văzut filmele Hana Yori Dango şi Meteor Garden si aş dori daca aveţi şi alte filme cu f 4?
Vreau și eu filme romance! Doar cu adolescenti! Gen : The notebook, Mean girls, The Longest ride, One Day..etc Sa fie cu tineri care se îndrăgostesc și arata secvente cu ei când se distrează...etc!...? (mai mult)
Anime- uri cu animatie buna, viu colorata daca se poate, facute dupa 2012, putin ecchi, romance intre un baiat si o fata, amandoi avand puteri supranaturale si sa lupte impreuna ca sa salveze lumea/sa...? (mai mult)
Anime-ul Toradora! este un MOE?
Pe ce site pot vedea gratis filmul Alien Covenant?
Spuneti-mi un film gen Undisputed 4, sa fie cu lupte pe strada sau kickbox, Funda!
Ce filme horror cu adolescenți știți?
Am nevoie de subtitrarea in romana completa a serialului Imposters, imi puteti da un link de unde o pot descarca?
as vrea sa-mi spuneti niste seriale ca si "A series of unfortunate envents", "Stranger Things", "13 Reasons Why" sau in gen la astea.
Unde pot vedea TV SHOW-URI in romana? cum ar fi Keeping Up with the Kardashians dar sa fie in romana. Si nu seriale ci TV show-uri.Ca vad doar la TV vad cateva dar pe internet in ROMANA nu exista? :(
Salut.Cum se numeste actorul care il joaca pe Chandu(din filmul destine împlinite?
am 14 ani, cand eram mai mic cam la 4- 5 ani era un desen animat pe cartoon network parca, actiunea se petrecea in spatiu, si imi amintesc ca era un personaj un urs mov cu un creier deasupra...? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum sa filmez cu o camera Canon eos 1300D pentru ca sunt la inceput si nu prea inteleg?!
Site-uri cu poze si sunet de groaza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!