Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna îmi puteți recomanda va rog un film de dragoste și una de groaza in romana sau in ingleza
Cine imi poate face si mie un intr-o sau cum imi pot face un intr-o simplu si usor?
Spuneti-mi"unde as putea sa gasesc serialul". Viata furata sezonul 3 in limba rusa? va rog
Salut, imi poate lasa cineva un link unde pot vedea si eu kuroko no basket : last game rosub/ eng sub, de preferabil rosub MULTUMESC!
Imi poate spune cineva unde pot gasi subtitrarea lui ATTRACTION 2017?
Cand eram mai mic am vazut un anime pe animax si nu mai stiu cum se numeste, dar imi aduc aminte ca erau niste copii care se urcau intr- un tren si ajungeau in alta dimensiune si aveau un fel de...? (mai mult)
imi puteti recomanda, va rog, cateva filme cu vikingi, istorice, filme de actiune, sau unde as putea sa gasesc filme de genul acesta?
Intrebare pentru fanii Yu Yu Hakuscho. Cand apare episodu 78
Poate cineva sa-mi explice finalul filmului "No country for old men"?
Sallut TPU! As vrea sa stiu la ce epizod la ce minut din The Man In The High Castle este faza lui Adolf Hitler "Nein nein nein nein nein"
Ceau Tpu....stiti seriale gen 13 reasins why?
Deci as dori sa imi spuneti de unde pot descarca anime cu subtitrari in engleza, gen Rewrite sau eldivle la noi nu sunt traduse si doresc sa le traduc eu cu aegi sub da nu stiu de unde. Daca e un sti ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva unde pot gasi melodia din filmul ania albastra? dar nu filmul melodia va rog frumos funda.
Care caracter din anime credeți că e mai puternic? Uzumaki Naruto sau Kurosaki Ichigo?
Un serial/film ca serialul the 100, va rog! Dau funda
Niste filme gen Dear John, 3 metrii deasupra cerului, Stuck in love cu o calitate de minim 720p?
Stie cineva cum il cheama pe cameramanul de la 9:23 din urmatorul video https://www.youtube.com/watch?v=OFeSMB9zOv4? Filmeaza la Iumor.
Cum pot viziona filmul "Suicide room"? Vreau mult sa-l vad!
Cum a fost finalul sezonului 4 din SKAM pentru voi? Pentru mine a fost trist...
Nu gasesc cateva episoade din Kim Possible sezonul 2 dublate in romana va rog ajutati-ma....am cautat peste tot...dau funda. :)
Nu gasesc cateva episoade din Kim Possible sezonul 2 va rog ajutati-ma...dau funda. :)
Ce serial sa incep dintre lost, the walking dead, dexter sau the100?
Voi ce ati inteles din finalul serialului the vampire diaries? mi s-a parit foarte vag.
Ce legatura are Selena Gomez cu serialul 13 reasons why?
A vazut cineva Alien:Covenant? Pareri raportate si la filmele anterioare? De vazut eu l-am vazut, voiam doar sa stiu cat vi s-a parut de bun.
Un american c de-al meu e înnebunit după acele desene numite anime-uri. Mai nou a.dezvoltat o nouă pasiune pentru filmele xxx cu anime-uri. E normal?
Buna :) Stie cineva unde pot gasi filmul https://www.youtube.com/watch?v=dkf6bmURgG0? nu il gasesc nicaieri full.
Stie cineva ce se intampla cu Jace si Clary in sezonul 2 B din Shadowshunters?
Niste filme bune de dragoste?
am văzut un film despre doi agenți de poliție care au mers intr- o misiune și unul dintre ei a murit împușcat de celălat polițist dar cel care a murit a devenit într- un fel un spirit...? (mai mult)
Hei! Acum ceva timp (cam in urma cu 6- 7 ani) am vazut un film Horror/Thriller caruia nu imi pot aminti numele. Era legat de un extraterestru/monstru care se prabusise pe pamant intr- o mina, si care...? (mai mult)
Stiti cum se numeste filmul in care niste unii schimbau amintirile oamenilor pentru a vedea daca omul e suma lor (a amintirilor) sau altceva?
Cum aș putea sa vad toate episoadele de la Naruto pe telefon?
Salut.Îmi poate spune cineva din ce film este această secvenţa? http://www.vieos.co/theres-always-that-one-guy/
Buna am văzut un film mai de mult era vorba de o familie cu doua fete gemene in jur de 10 12 ani una sa spânzurat iar ailaltă era muta nu putea vorbi și era torturata de părinți săi părinți din...? (mai mult)
As dori daca stiti un serial cat mai apropiat de hawaii 5.0. Va rog
Cum pot sa vad Disney Channel live de pe telefon?
vreau sa stiu si eu seriale pentru adolescenti gen shadowhunters. pentru cele mai faine si cele mai multe seriale
Vreun film gen fantasy/fiction/adventure?(sa le includa pe toate) Si o mica descriere despre ce e filmul.
Stie cineva unde pot gasi anime-ul Fairy Tail sezonul 2 in romana? As vrea link-ul. Merci anticipat!
vreau si eu sa vad anime- ul Fairy Tail toate episoade dar pe Anime G merge întrerupt, iar pe alte site- uri nu il gasesc cum ar fi Kissanime, Anime4fun, Gogoanime, Rosub. Va rog recomandati-...? (mai mult)
Hei TPU știe cineva seriale de dramă, gen Pretty little liars?
Mai are careva probleme cu programul Discovery si History la astia de la RDS?
Hei. Cine stie cand apare episonul 11 din Riverdale tradus in romana si pe ce program de seriale?. Si daca stiti cate episoade are? Stiti cand apar restul?
Hei.Pentru fanii Naruto/Boruto, cine credeti ca esti Kawaki si aceea forta misterioasa? Astept teoriile voastre :D
Exista o a treia parte a filmului "3 metrii deasupra cerului"? Am gasit ceva pe YouTube care seamana, numit Tres Veces Tu. Cum am mult timp liber, astazi am vazut prima si a doua parte si, m- au captat...? (mai mult)
Diferenţa dintre film şi carte? ( stăpânul inelelor ) rezumat mai lung dacă se poate,
American Horror Story si the walking dead merita vazute? Vreau pro si contra
Al catelea episod este cel in care sasuke si naruto o sigileaza pe kaguya? Nu m-am mai uitat din vara si vreau sa reiau
Poate mă puteți ajuta în legătură cu numele unui film. Știu ce se întâmplă dar nu știu numele filmului. Ofer funda! Filmul este mai vechi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?