Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Vreau sa vad filme cu copii razgaiati,cu cat mai multe cu atat mai bine, dau FUNDA!
Emisiunea Iumor s-a anulat? In seara asta a fost best of Iumor in loc sa continue seria.
Seara buna, in care film de-al lui Eddy Murphy v-ati prapadit cel mai mai mult de ras?
Cine se uita la serialul despre Einstein pe Nat Geo?
Stie cineva daca va aparea vreodata filmul Need for Speed 2?
Imi puteti recomanda un film/serie de filme in ideea Fast and Furious sau Need for Speed?
Buna tuturor.Am dat o tura pe site-ul asta si trebuie sa recunosc ca sunt multi ciudati pe aici dar si oameni lucizi. Vreau sa imi da-ti niste comedii cu oameni grasuti. Funda
Ce părere aveți despre anime-ului Death Note? Ce părere aveți despre început până la final? Eu cred că a fost tare, voi?
Am si eu o intrebare, unde pot vedea sezoanele 7-8 din un show obisnuit in romana? Multumesc (Dau funda!)
Imi poate spune cineva niste seriale faine?
Hansel and gretel witch hunters o sa primeasca vreo continuare?
Caut de ceva vreme subtitrarea în română a serialului coreean Moon lovers: Scarlet Heart Ryeo. Stiu ca multi o sa- mi spuneți să mă uit online pe site- ul "cutare'. Nu mă uit online ...? (mai mult)
Buna ziua vreau sa-mi dati niste filme cu razboi in care sa fie si scene de sex! Ma puteti ajuta?
Vreau multe sugestii de filme bune pe care le-ati vazut si vi s-au parut reusite, de comedie, horror, dragoste, drama, thriller, orice.
Bună TPU! Știți ceva filme/seriale care sa fie cu -prinți, prințese, regi, regine; -pirați; -ceva asemănător cu filmul Robin Hood. Dau fundă pentru cele mai multe!
Am instalat windows- ul de curand, am descarcat un serial pe care trebuia sa il termin si imi apare subtitrare in engleza acum. Am dat sa caut alte subtitrari dar toate sunt in engleza.Cum fac...? (mai mult)
doresc si eu niste filme gen "flight", "the girl on the train" in care se dezbat subiecte precum dependenta de alcool sau alte substante.
cand am fost si eu micuta am vazut un film de dragoste, care m- a marcat, problema este ca nu stiu cum se numeste acel film, cand l- am vazut eram foarte mica si numai tin minte titlul, ...? (mai mult)
O sa apara hansel si gretel witch hunters 2, adica o continuare
Am vazut mai demult un film legat de masini, un tip a mers in Italia daca nu ma insel sa colaboreze cu 2 ingineri foarte buni dar acestia au spus ca nu poate colabora cu el doar daca ar fi un...? (mai mult)
Stie cineva unde pot urmari serialul "Keeping Up with the Kardashians" online subtritrat?
Care sunt cele mai cautate genuri de film?
Hei, am ajuns la ep 10 din Shadowhunters, cand apare episodul 11?
Salut,as vrea si eu o lista cu filme misto si noi.
Hei TPU, puteți sa îmi dati exemple de emisiuni si prezentatorii lor din perioada comunista?(nu isi amintește tata cum se numește un prezentator :)) avea mustață neagra) funda!
Hei bună. Sunt interesată de anime-uri seriale mai mult comedie dar nu știu la ce să mă uit.Stiti anime-uri care v-au plăcut și pe care mi le-ați recomanda? Mulțumesc.
Am văzut mai demult un film în care era vorba despre niște copii care erau făcuți doar pentru donare de organe ...accentul cade mai mult pe 3 dintre ei. după ce aceștia cresc... intre 2 dintre ei...? (mai mult)
Îmi recomandați un site pe care mă pot uita la filme și care să nu mă redirectioneze de fiecare dată când apăs pe ecran sau să îmi apară reclame?
Va rog cine imi poate lasa linkul sau poate sa imi spuna unde pot gasi de la episodul 46 in sus toate episoadele la Lacrimi de iubire, roog mult
Am văzut acum ceva timp câteva secvențe dintr- un film care mi- a plăcut foarte mult, dar pe care nu il mai găsesc pentru ca nu îmi amintesc cum se numește. Din cate am văzut, tipa era o actrița,...? (mai mult)
ce seriale pentru adolescenti imi recomandati? Sa nu fie seriale gen Violetta sau cu prostii...Chestii ca TVD, 13 reasons why...
Cand intru pe site-ul Trolio.to in apare eroarea 502. Este de la mine?
Poate cineva sa-mi spuna si mie cateva seriale? Va rogg
De ce in ultima perioada se promoveaza homosexualitatea in televiziune (seriale) si in cinematografie (filme)? Vor ca sa acceptam asta si sa o vedem ca o normalitate? De ce?
Salut, imi puteti spune cateva seriale horror, foarte bune.
Cine credeți voi că e poseidon din prison break? +argument
Hei TPU asi dori si eu un anime mai lung asa dar vreau ca personajul principal sa evolueze am vazut deja bleach si naruto
Va salut! Era un film foarte fain de comedie lansat in 1998 in care era un tata care crestea un copil care nu era al lui dar doar pe el si care incepuse sa aiba la un moment dat probleme la scoala, la...? (mai mult)
Am vizionat mai demult un film puțin mai vechi cu un asasin mai bătrân chel, care era printr- un cartier plin de clădiri vechi cu traficanți de droguri in el. Va rog ajutați- mă! Dau...? (mai mult)
Cele mai tari filme de comedie plss? :)))
Cand Apare ep 6 din sez 5 la Prison Break, si care e intervalul intre episoade cand apar?! Funda. Multumesc!
Salutare caut un serial,dar nu-mi mai amintesc numle, stiu ca era cu o politista si unu care o inviat din morti si mai avea legatura si cu biblia parca. Ma poate ajuta cineva sa-l gasesc
Hei, stie cineva daca serialul Two weeks este continuarea serialului Moon Lovers:Scarlet a love story?
Salut băieți şi fete de pe tu, v- as ruga enorm de mult ceva, este vorba de un film nemțesc din câte îmi aduc aminte şi nu mai țin minte cum se numea acel film, era vorba de o fetiță ce mergea...? (mai mult)
Stie cineva un serial care seamana tare cu shooter?
de cand am zis ca nu mai vreau sa am frica de filme horror am inceput sa ma uit, a fost greu la inceput da' acum nu mai ies din casa sa vad toate filmele horror, am vazut unu recent si mai...? (mai mult)
Stiti cand apare episodul 2 din sezonul 3 la Lucifer? In ce zi a saptamanii?
Cum se numeste filmul a carui continuare este Suicide Square? Adica acela in care Harley este medic psihiatru si are grija de Joker?
In ce episod din The Vampire Diaries este muscata Elena si in ce episod devine vampir? Si de cine sete muscata
Caut un film dinainte de 1989 est german cred la noi a fost cu denumirea orice fata iubeste un baiat..comedie si daca stie cineva un gasesc filmul cei 7 fantastici...merci mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!