Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna TPU nu mai stiu numele unui film sper sa gasesc aici raspunsul! Este o comedie romantica cred tot ce i- mi amintesc este finalul! Tipul s- a urcat intr- un taxi si se grabea sa ajunga la nunta fetei...? (mai mult)
Care este filmul/serialul in care personajele principale rateaza dansul(cred ca era un bal) si danseaza folosind muzica de pe telefon la casti?
Salut.Am facut la scoala o provocare cu un coleg.Amandoi ne uitam la Sword Art Online si abia am terminat primul sezon, dar vrem sa ne uitam la tot tot(sezon 2, filmele etc).Eu am pus pariu ca Asuna...? (mai mult)
URGENT! Cate episoade are sezonul 1 din Skam? Dar sezonul 2? Scuze pentru categorie.
Stiti cumva din ce film e? https://www.facebook.com/oficialbancuribeton/videos/1890014167903938/
Salut un serial frumos si pentru mine? De preferat in romana va rog daca nu si altceva :)
In ce episod din dargoste infinita afla Kemal ca Deniz este fata lui?
Hei! A fost un serial indian acum cativa ani! Era despre 2 indragostiti ca sa zic asa care se reincarneaza, au o fata Dya, matusa lui sau a ei o ia razna si e dusa la nebuni, nu stiu ce film e, dar stiu...? (mai mult)
Buna TPU cum o cheama pe fata din videul asta.https://youtu.be/Xz-m-cjTR_M
Hei, am vrut sa stiu daca emisiunea 1000 ways to die se mai difuzeaza in Romania. Stiu ca inainte arata pe sport.ro. As vrea sa stiu pe ce canal se difuzeaza si la ce ora. Multumesc ^ ^
Ma poate ajuta cineva cu numele unui film? Este vorba de un tip acuzat de crima, care a devenit mut dupa ce grupul de gorile pe care le cerceta au fost ucise si un psihiatru a fost trimis in...? (mai mult)
Unde pot gasi cărțile Trinity Blood in romana sau engleza?
Stie cineva cand apare episodul 17 din The walking dead sezonul 07... Multumesc Anticipat! Dau funa!
Buna TPU nu mai stiu numele unui film sper sa gasesc aici raspunsul! Este o comedie romantica cred tot ce i- mi amintesc este finalul! Tipul s- a urcat intr- un taxi si se grabea sa ajunga la nunta...? (mai mult)
Heii..stie cineva cand apar episoadele de la episodul 13 in sus din pretty little liars?
Filme gen paper towns? Sa fie cu adolescenti (baiatul sa placa fata) orice film in genul merge
Sall TPU, Eu ma uit la serialul The originals si din cate am am vazut ultimul episod adica sezonul 4 episodul 7 a aparut in 2017, stie cineva se mai filmeaza acest film vor aparea sezoane sau episoade...? (mai mult)
Salutare TPU, sigur v- ati uitat vreodata la IUmor, X factor, Romanii au talent...etc As vrea sa fac parte din publicul pe care il vedem de obicei la fiecare emisiune, macar odata. Unde trebuie...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un site unde sa pot vedea desenele animate vechi cum ar fi: Dragonul American, Kim Possible etc. As vrea sa fie si traduse in romana
Unde pot gasi episoadele din sezonul 3 dublate in romana din Alex&Co?
Hei,imi poate da cineva un site cu telenovela "como dice el dicho" tradus in romana, va rog frumos :)
Stie cineva in ce episod din ce sezon moare Kai in The Vampire Diaries si cum moare/de cine e omorat?
Era un desene animat unde o printesa era sclava si avea ca bun prieten un cal. Cand ajunge la regat i se taie capul calului si este pus deasupra unei porti..atat imi aduc aminte.
Vor fi filme reusite "Thor: Rangarok", "Justice League" Care v-ar placea mai mult?
Stiti vreun serial/film in genul serialului turcesc Icerde?
Acum cativa ani am vazut o telenovela pe acasa tv. Prin anul 2004- 2005. Stiu ca era vorba despre un copil pe nume Chike (nu stiu cum se scrie numele corect ) si el nu avea mama. Sper sa ma puteti...? (mai mult)
Unde aş putea sa vad toate episoadele din filmul "Iubire cu chip rebel"? Mulțumesc
Hey! Cine imi poate spune filme gen:,,The shallows";,, The call"
Sall! Cei care se uita la, , Cum sa scapi nepedepsit" de pe AXN white. Am o întrebare, am văzut că nu la mai dat pe cel de- al doilea episod din seara asta (adc cel nou) că de obicei arată episodul...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste filme asemanatoare cu Familia Addams? ( fara continuarile acestui film)
Stiti serialul animat Mia and Me, sunt sez 1, 2,3 Va fi si al patrulea? cand?
Vreau filme gen : - The sand (cu nisipul care te, , mananca" dacă calci pe el) - The shallows 2016 (cu rechin) - In the deep (tot cu rechini) Sau filme cu ursi, cu adolescenti care pleacă în pădure...? (mai mult)
Cine stie Piratii din caraibe si cam pe ce data iese al 6 lea?
Cine știe filme hawaiene frumoase?
Salut, am vazut de mult un film cu un caine, era mic si se pierde de mama si de fratii lui, si se intalneste cu un caine si el moare, il impusca unu, si la final se transforma in veverita sau ceva de genu,...? (mai mult)
Trebuie sa fac un filmulet, mai precis un scurt- metraj, si am nevoie urgent sa stiu ce se scrie la inceputul unui film si ce se scrie la sfarsit. Sa nu spuneti ca la sfarsit se scrie " The...? (mai mult)
Cine asteapta noul sezon Alex&Co? Incepe azi cam pe la 21:00.
Urmareste cineva de pe aici sau a urmarit serialul Grimm? Se da pe AXN si arata interesant. Sa ma uit?
Pot gasi undeva Sword art online ordinal scale rosub?
Spuneti niste anime cu grafica bunicica, de tip:romance cobinat cu action care sa te tina in suspans.In afara de : Sword art online sau guilty crown. Astept raspunsuri, dau Funda pentru cele...? (mai mult)
Salut baieti si fete, am nevoie de ajutor, am vazut mai demult un film cu un grup de copii care erau super bogati si parintii i- au trimis pe o insula pentru a putea sa ii invete cu greutatile, dar ...? (mai mult)
Am vazut odata un film dar nu stiu an, gen sau actori. Este vorba de 3 povestiri mai micute care la sfarsit se leaga. Toate 3 erau dupa acelasi model dar in alt context, dupa o greseala provocata...? (mai mult)
A fost un serial mai demult pe acasatv, mai degrabă telenovela, Furtuna din adâncuri se numește, numele original La Tempestad. Si mi s- a pus pata rau sa il revăd dar oriunde as cauta nu găsesc...? (mai mult)
Salutare TPU,apar multe filme noi in ultima perioada,stie cineva niste site-uri faine unde sa gasesc filme noi la o calitate cat mai buna, nu ma intereseaza neaparat subtitrarea?
Sallut TPU! Dati-mi filmul ala cu Hitler in care este acel meme "NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN"
Salut. Ce filme/seriale imi recomandați de genul the white lady, the white queen, Tut si The red tent?
TPU pentru cei ce au urmarit serialul Naruto vreau sa stiu in ce film/episod devine Naruto hokage
Salut stiti niste anime care sa aiba actiunea pe o insula cu lupte etc...gen btooom...[actiune, aventura..si putina drama/dragoste]
Cum se numeste filmul cu James Bond in care el vine in Ungaria cu o tipa roscata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!