Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce puteti sa-mi spuneti despre facultatea de actorie si cinematografie Bucuresti?
Salut vreau si eu cateva filme horror care au aparut recent, adica in 2017.
Https://www.youtube.com/watch?v=gGwwjWUbKzk Ii recunosc pe Will, Greill, Undertaker si Ronald, dar cine sunt ceilalti 2?
Am vazut un film cu mult timp in urma si nu mai stiu cum se numeste. Era vorba despre un grup de tineri care se aflau pe o insula si un barbat ii tinea captivi si singurul mod in care puteau sa plece...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie pentru telefon unde pot viziona animeuri dublate sau cu subtitrare in romana?
Sunt interesata de un serial, dar din pacate am uitata cum se numeste pentru ca l- am vazut cu ceva vreme in urma. Este vorba despre un baiat care a fost tinut la o scoala juvenila pana la varsta...? (mai mult)
Bună, nu știu cum se cheamă filmul...a fost la tv săptămână asta. si nici canalul nu il mai știu... Personajul principal este o blondă... fata își pierde ceva și un băiat o sună să îi...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara al 3- lea sezon din owari no serpah.Si mai vreau niste exemple de animeuri super power care te fac sa plangi si eroul sa aiba puteri ascunse si de fiecare data cand se.lupta...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor legat de un film... caut ceva gen wanted 2008 doar ca in filmul despre care zic eu este vb de un tip care merge intr'o tabara de antrenament unde fac tot felul de experimente...? (mai mult)
Dacă ați avea chef să începeți un film, despre l-ați face?
Salut YOU! îmi spune și mie cineva pe ce site pot vedea filmul POWERNER RANGERS(2017) pe filmeonline.biz nu este cel original. Dau funda
E un serial de comedie din 2003 sau 2004 nu mai stiu exact. Se numeste Teachers. Ideea e ca vreau sa ma uit la el dar nu gasesc primul episod. Ma puteti ajuta cu un link sau ceva? Mulțumesc
Niste filme gen american pie? Comedie,adolescenti, erotic
Salut, am vazut acum cativa ani la televizor un film cu niste copii care se jucau un joc pe calculator si de fapt cand ei omorau soldati in joc omorau soldati in realitate. Stie cineva cum se numea?
Cunoaste cineva filme/seriale cu adolescenti, in care un baiat, este misterios, iar fetele sunt atrase de el, vorbesc despre el si chestii gen? Funda
Salutari. Niste filme cu hack-eri stiti?
Ce filme horror știți? Vreau să fie foarte bune, nu să pierd timpul degeaba. Acord fundă!
Buna! unde as putea sa gasesc filmul Gehenna: Where Death Lives (2016) online sau sa il downloadez.Am cautat peste tot si nu am gasit.Multumesc! :)
Am văzut acum 1 sau 2 ani un film ce imita Fast & Furious numai că era o comedie. Nu mai ştiu exact cum se numeşte filmul, însă țin minte că era unul care avea o maşină cu un unicorn ...? (mai mult)
Hey! am si eu o intrebare...Am inceput Shugo Chara si nu mai gasesc de la episodul 7 in sus (in romana)...am cautat pe mai multe surse, dar cele vechi de prin 2012 nu mai merg si nu stiu unde il pot gasi.Va...? (mai mult)
caut filmul 3MSC partea a3a de mult, mult, mult timp și nu o găsesc. Un link cu filmul, ceva va rog frumos funda!
Stie cineva vreun serial interesant in spaniola sau portugheza? Dar nu vreau telenovele.Dau funda :*!
Vreu sa imi spuneti o aplicatie de editat filme pe calculator cu subtitrati si sa pun numele actorilor la inceput etc. Spuneti numele aplicatiei si sa fie gratis.
Era un film cu niște adolescenti la detenție..parca! Și erau omorâți de un criminal sau ceva gen! Numai știu cum se numea! Vreau numele sau dacă mai știți alte filme de genul asta ..alergați ...? (mai mult)
Cum merg cu spatele?
Pareri la The Revenant?
Un film cu Tom Hardy in care joaca dublu rol(ceva cu niste gemeni si nu mai stiu)?
Heii...Va mai rog o data sa-mi spuneti daca se poate viziona un film de pe telefon cu Android... Daca da cum? Va rog cat mai repede posibil.
Vreau un film de groaza, cand zic de groaza ma refer chiar sa mi fie frica si nu ceva comercial, pentru ca probabil l am vazut, sau ceva horror psihologic, multumesc anticipat. FUNDA!
As vrea sa stiu ce programe pentru calculator sunt mai bun sa faci AMV-uri?
Stie cineva vreun serial interesant in spaniola sau portugheza? Dar nu vreau telenovele.Am vazut El barco.Dau funda :*!
Salut, era un film cu un grup de copii, acel grup era sarac, si s- au intalnit cu un baiat care era bogat dar ei nu stiau si ii ajuta, sau nu era nici el bogat si fura sa le dea nu mai stiu sigur dar...? (mai mult)
Stiti ceva filme de armata? Adica gen "Jarhead" sau "American Sniper". Multumesc!
Cine imi poate spune denumiri de filme cu adevarat interesante? Imi plac genurile :filme despre iubire,detectiv, triller si comedii.
Am privit filmul High Strung si nu pot determina denumirea unei melodii. Spre sfarsitul filmului, la inceputul concertului si- a facut numarul o fata cu un cantec la in timp ce altii 2 imbracati in alb...? (mai mult)
Unde gasesc versiunea lui Harry Potter dublata in romana in romaneste, facuta la misto?
Salutare, stiti cumva cand incepe sezonul 8 al serialului The walkind dead!? vreau rasp cat mai repede, fundita la cel mai bun :* :*
BUNA! Am vazut mai de mult un film cu 2 gemene in varsta cam de 12 ani una dintre iele s- a spanzurat iar ailalta nu poate sa vorbeasca insa e foarte chinuita de parinti o folosesc sa faca toata treaba...? (mai mult)
Hey! Imi puteti da si mie un site unde pot vedea toate episoadele din naruto? ( ambele serii ) In romana sau engleza daca se poate va implor ca nu gasesc nimic!
Îmi recomandări în seria asemănător cu iZombie. Mulțumesc
Dc in Romania nu se fac filme in engleza ca la americani?
Salut, vreau si eu un film de groaza bun! nu imi dati zeci de filme ganditi- va care sunt mai bune si alegeti din ele Mentionez ca vreau ca filmele sa fie horror grav! nu cu cateva secvente si ala sa...? (mai mult)
Stie cineva din ce film//serial sunt unele secvente din video-ul asta? https://www.youtube.com/watch?v=fuEHPkBO2yY
As avea nevoie de un ajutor consistent.Sunt in cap dupa Seria Sword Art Online, dar sunt la inceput si vreau sa ma documentez corespunzator.Eu momentan am vazut doar cele 25 de episoade de pe...? (mai mult)
Se zice ca fetele sau baietii care vor sa devina vedete trebuie sa se prostituieze, sa se culce cu producatori, regizori. Cat e de corecta afirmatia data? Cunoasteti ceva istorii reale?
Poate sa îmi spună cineva când va începe noul serial din „Soy Luna 2"? Deoarece sunt un fan și nu vreau sa pierd nici un episod.
Imi puteti spune la ce desene sau filme sa ma uit? Dau funda
Vreau sa subtitrez anime-ul Shugo Chara in romana dar habar n-am ce programe imi trebuie sau cum sa procedez pentru ca e prima oara cand fac acest lucru. Deci cine ma poate ajuta?
Pe ce site pot sa vad sezonul 2 din serialul Taboo?
Stie cineva daca sezonul 4 din Blacklist are mai mult de 18 episoade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?