Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
exista un anime sau mai multe :)) cu unicorni? va multumesc anticipat!
A aparut filmul final destination 6? Va multumesc!
Ce filme ca "Dog pound" (2010) stiti?
În ce episoade de spune povestea lui Kakashi?
De ce nu apare sezonul 3 din Lucifer?
Am vazut un anime acum ceva timp si nu mai stiu cum se numeste. Vreau neaparat sa il revad, daca stie cineva, va rog sa- mi spune- ti.Era vorba deapre un barbat care se intoarcre brusc in timp si...? (mai mult)
Recomandati-mi ceva filme SF gen prometheus sau descoperiri arheologice.
Un serial fain la care sa ma uit? Inafara de pretty little liars,shadowhunters,riverdale, the vampire diaries si the secret circle.
Filmul"The Mummi" a aparut?
Buna TPU.caut un fil cu un om batran care caut o femeie de servici si el mai sta cu baiatul lui care din cate imi aduc aminte baiatul picta.ma poate ajuta cineva pls.
Unde pot gasi Kuroshitsuji: Book of Atlantic?
Doresc si eu cateva site-uri plus link-uri pentru seriale. Multumesc!
Hey! Am văzut aseară Joe Black și mi- a plăcut mult.A meritat! Mai vreau sa ma uit la un film...dar nu am idee la ce.Sa va spun ce fel de filme vreau! Fără acțiune sau horror pentru ca nu am chef...? (mai mult)
Unde pot gasi ep 116-117 naruto?
As dori un anime de actiune putina comedie si cu super puteri Daca nu il gasesc pe AnimeG va rog sa-mi lasati linkul sau numele da la site in descriere
îmi poate spune și mie cineva când apare sau dacă a apărut instrumente mortale orașul de cenușă. PS. dau fundă și aș dori si un link cu filmul
Salutari. Ce film este? Actionea se petrece in SUA. Un tanar soseste intr- un orasel din SUA la unchiul lui care este mecanic acolo. Acesta ii da o masina sa si- o reconstrueasca el. Se indragosteste de...? (mai mult)
Despre ce este vorba in serialul Riverdale? Voi ce seriale priviti si ce seriale recomandati? Inafara de Tvd, Pll, gg si 13 resons why, pentru ca pe astia le-am privit deja. Multumesc. Funda☺
Un site unde pot sa vad furios si iute 8?
Unde pot sa găsesc Selfie 69?
Imi poate spune si mie cineva niste filme bune postapocaliptice gen Mad Max?
ce filme de dragoste asemanatoare cu Evim Sensin – Tu ești căminul meu (2012) stiti?
Bună am văzut mai demult un film cu doua gemene în vârstă cam de 12 ani una nu puterin sa vorbească și era terorizatare de parinti la fel ca sora ei șira iei s- a spanzurat iar la un momentan spiratul...? (mai mult)
Știți cumva daca la cinema, sunt mai scumpe biletele la filmele in premiera? Sau sunt același prețuri?
Funda! Care dintre cele 3 actrite din serialul 'La Bloc' vi s-a parut cea mai sexy si de ce? Bela, Mimi sau Adina?
Stie cinava filme bune cu actiunea in vestul salbatic ( din 2000 in coace )?
Daca a citit cineva seria de carti after aveti idee cand va aparea si filmul? Funda
Ce inseamna filme in IMAX, e vreo diferenta fata de un film 3D normal?
Vreun site, ceva, cu desene vechi ( 1990-2000 cam pe aici ) dublate in lb romana? Dar la o calitate bunicica, nu ca cele gasite pe YouTube.
Cand o sa apara fast and furious 8 pe dvd/bluray?
Stiti filme pe tema jocului Outlast 2? Cu fanatici religiosi, crime si mutilatii in numele lui dumnezeu... SF, crime sau horror. Multumesc!
Cand va fi urmatorul episod din "Cand mama nu-i acasa"? Daca stie cineva il rog sa imi raspunda. DAU FUNDA Multumesc anticipat tuturor
Imi puteti recomanda niste seriale? Mulțumesc.
Spuneti-mi și mie niste filme gen Apocalypto.
As vrea sa stiu in ce sezon si episod Silas il inchide pe Stefan in seifu(cred ca era seif) si il arunca in apa?
Salut tpu..am o problema asa..Deci in saptamana altfel cand am avut o nu am fost la scoala doar 2 zile adica luni si marti..pt ca stiu ca in sapt altfel nu se fac ore si nu se pun absente, cel putin la...? (mai mult)
Care-s personajele voastre preferate din Naruto shippuden? Ale mele-s Minato, Neji si Shisui.
Cei care ați văzut serialul coreean Goblin, Sunny moare? Am terminat episodul 14 si am văzut un preview ciudat în legătură cu o posibilă moarte a ei.
Credeți că Alison și Emily din Pretty little liars o să fie împreună până la urmă?
Imi aduc aminte cand eram mai mic, ma uitam la un fel de serial nu stiu exact cum sa- i zic, pe Youtube dublat in limba romana. Imi aduc aminte in mare parte ce se intampla prin el. Erau multe...? (mai mult)
Salut stie cineva seriale sau filme care sa aiba personaje gay sa nu fie tot filmul sau serialul gay numai cateva ersonaje cum e riverdale shadowhunters etc
S- a dat cand eram mic un film pe Jetix, noaptea cu 2 tipi, cred ca erau gunoieri si trebuie sa opreasca o invazie extraterestra. E o faza in care cei 2 gasesc o nava, unul din extraterestri e mort si...? (mai mult)
Acum mult timp. Am văzut un film tare interesant și vreau să- l revăd. Și nu mai știu cum se numește. În fiilm era vorba de un tocilar ce și o fata populara. Fata populara a făcut accident ...? (mai mult)
Sper ca puteți sa mă ajutați! Ideea e ca am auzit de un film, căruia i am văzut și trailerul dar am uitat cum se numește. În film este vorba despre o tipa nebuna care voia sa ...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film și mă întrebam dacă mă puteți ajuta spunandu- mi cum se numea ca nu am apucat sa văd finalul. În film era vorba despre un băiat căruia îi era frica sa intre într...? (mai mult)
Vreau ceva filme care au acțiunea în trecut... știți, evul mediu, castele, case cu acoperiș de paie, vech(sa nu fie comedie simpla adică sa aiba și acțiune), Etc... Sa va dau un exemplu? Frăția...? (mai mult)
Am si eu nevoie de cineva care stie cum se numeste un desen. deci e vb despre un caine (alb) pe nume mr. nustiucum. Era foarte destept si a facut o masina de calatorit in timp... la un moment dat calatoreste...? (mai mult)
Fratilor vr sa stiu si eu ceva cam nestiut de multi oameni, era o desene pe Cartoon Network cu 2 frati unul leu unul tigru o fata ghepard 2 copii mici si un paznic pentru ca tatal fratilor era regele...? (mai mult)
Ce animeuri cu demoni cunoasteti?
Recomandati.mi niste seriale ca si prety little liars!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?