Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Care imi poate spune seriale cu super-puteri, magie, creaturi, ceva de genul the tomorrow people, shadowhunters, flash, etc!
Care din cei 5 kage din Naruto Shippuden este mai puternic?
Daca ma uit la un film online pot lua virusi?
Ce caracter din Naruto Shippuden credeți că e mai puternic? Gaara sau Rock Lee?
Salut, niste filme horror 2016-2017( le-am cam vazut pe toate), sa fie bune ca Get Out(2017) sau Green Room(2016).Multumesc anticipat :-)
Aud tot felul de lucruri negative despre Batman v Superman, in mare parte ca efectul vizual e deprimant, prea intunecat. Eu sunt fan si imi place cum Zack Snyder lucreaza. Voi ce parere aveti?
Imi puteti spune si mie seriale sau filme ca Riverdale.Imi place ca este cu adolescenti si mister si mi-a placut cum Betty si Jughead au ajuns impreuna. Primul raspuns care ma ajuta primeste funda!
Vreau si eu un serial/film cu adolescenti.As vrea sa fie actiune, mister, drama, dragoste dar sa nu fie vorba doar despre un baiat si o fata care se indragostesc ci as vrea mai mult ca baiatul sa protejeze...? (mai mult)
Se stie ceva despre undisputed 5?
Ce inseamna urmatorele cuvinte din filmul Cei trei muschetari: 1. tanar gascon 2.15 scuzi si un calut galben 3. enghiletii cu diamante
Https://gyazo.com/5f076f8d9cebbe613231b32c799f2cf3 Salut! Stie cineva din ce film este aceasta scena?
Am o întrebare știți cumva anime-uri asemănătoare cu Hellsing.Asemanatoare din punct de vedere al povestii adică Stăpân și slujitor (ucenic) preferabil Băiat-Fata. Mulțumesc.
pot gasi undeva unde se traduce la anime-ul Shokugeki no Soma manga in romana?
Salut stie cineva vreun site unde pota sa vada filmul sellfi 69
Cand apare a 3-a parte a filmului 3MSC?
Finalisti Iumor pana acum. Raspunsul cel mai complet va fi premiat. Ex:Pulescu Vasile truc de magie etc Si cand o sa fie finala
Heii as vrea si eu sa ma uit la un serial de pe telefon cu Android.Va rog sa ma ajutati.
am si eu nevoie de titlul unui film pe care l- am vazut acum ceva ani pe Kanal D. Este vorba despre un film Horror in care un grup de adolescenti merg intr- o excursie dar pe drum lovesc un negru...? (mai mult)
Hei TPU, vreau un film gen Suicide Squad sau Batman sau Fast and Furious sau poate un film de dragoste combinat cu aventura/drama/actiune, ar fi dragut
Ce filme mai stiti cu Rap-battle in afara de 8mile si filmul ala de pe Disney?
Un film bun care sa aiba la baza relatiile la distanta, doar asta ma intereseaza.
Ziceti-mi toate filmele pe care le știți cu Saul Nani! Ofer funda!
Era pe Minimax un documentar numit/tradus "Ce e ce"... Stie cineva denumirea originala sau ma poate ajuta cineva cu un link? Nu le gasesc pe nicaieri, erau si doua personaje animate, unul era semnul...? (mai mult)
Cand are loc premierea in Romania la 3 metri deasupra cerului partea a treia?
Stiti filme gen fata/baiat cuminte care nu prea are prieteni si intra deodata intr-o gașcă dubioasa și se schimbă radical?
Hei! Vreau si eu seriale si filme cu tenta sinucigasa gen 13Reasons Why si Suicide Room! Dau funda
Hei! Știe cineva filme gen 3 metri deasupra cerului?
Pentru cei care se uita la anime uri, am si eu nevoie de niste anime uri shoujo si o scurta descriere, chiar nu mai gasesc niciunul ca Nana sau Ookami shoujo to kuro ouji.Am mai vazut unele asemanatoare...? (mai mult)
Vizioneaza cineva serialul romanesc Ai nostri de pe Pro TV? Stiti cumva cate episoade va avea sezonul 1?
Salut TPU, filmul, , Logan" are ceva date de prin filmele anterioare X- Men? (trebuie sa vad filmele X- Men din urma ca sa pot sa inteleg foarte bine filmul Logan? ) P.S. Nu l- am urmarit inca, si de...? (mai mult)
Bună. Ştie cineva dacă a apărut episodul 6 din sezonul 4 al serialului THE ORIGINALS? Eu am cautat scrie The Originals sezonul 4 episodul 6 dau sa ma uit si este la fel ca episodul 5 tot din sezonul...? (mai mult)
Recomndati si mie niste filme misto de actiune gen Deadpool. teroare in Paris etc... Dau funda la cele mai tari filme recomandate!
Hei! Stie careva cum se numește filmul unde apar doi bebeluși și o babă bătrână disperată după bani și după apar 2 hoti in casa si bebelusii le pun capcane. Filmul a fost difuzat pe Disney ...? (mai mult)
Filmele Rocky au legatura unul cu celalalt? Adica Rocky 2 este continuarea la Rocky 1?
Buna ce seriale de copii ştiţi? Faceti-mi o lista va rog. Ofer funda!
Buna ce seriale de copii de 10 ani ştiţi? Faceti- mi o lista va rog. Dau Funda!
Cand apare episodul 11 din Riverdale cu subtitrare?
Buna Seara! imi spuneti si mie niste filme foarte bune de Drama. Thriller? multumesc
Imi spuneti va rog niste filme cu o atmosfera misterioasa? In genul lui The shinning, room 1408, rosemary`s baby, sleepy hollow, the others etc. Horror/thriller, dar nu tampenie cu jump scare la...? (mai mult)
Salut TPU,as vrea niste filme gen wolverine,ouija,the conjuring 2, nine lives,Why him?,etc. In general filme cu adventura, comedie sau actiune. Multumesc anticipat!
Heii.Stie cineva un site pe care sa vad "The spectacular now" cu subtitrare? Și link va rog, mulțumesc!
Hei TPU Ce inseamna Uzumaki? Care raspunde Evident dau funda =]]
Buna vreau niste seriale pentru copii de 10 ani. Faceti-mi o lista va rog. Ofer funda!
Spuneti-mi un film animat interesant gen "Sing".
Am vazut acum ceva timp cateva episoade dintr- un serial cu intoarcerea in timp in era dinozaurilor. As vrea sa vad intreg serialul insa nu il gasesc. Ma poate ajuta careva? PS. Actiunea...? (mai mult)
Cate episoade are Naruto Shippuuden? Si de ce se mai Nu esti si "Shippuuden"?
Buna vreau o lista cu seriale de copii. Puteţi va rog să-mi daţi una? Ofer fundita!
Vreaau si eu un film sau mai multe de comedie, dar pe care le- ati vazut si le ati da nota 10. Sa nu trebuiasca nici sa ma uit la trailer, ca stiu sigur ca e amuzant, nu conteaza genul, fara romantisme...? (mai mult)
Unde pot gasi filmul 3MSC pour tu amor, caut ca disperata si nimic? Multumesc!
Mă uitam mai de mult la un serial pe televizor cu o fată roșcată, cred că era spioană. Și parcă îmi amintesc că avea și un frate blond, sau iubit, nu mai știu! Era roșcată și era...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?