Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Cine stie filme in gen ca si "Creed (2015)" Sa mi le trimita si mie, multumesc anticipat.
Salut,ce seriale imi recomandati? as vrea ceva gen 13 reasons why...mi-a luat mai putin de o zi sa il termin la cat de fain a fost, as vrea ceva cat mai asemanator.
Salut TPU Vreau si eu un film indian in care o fata iubeste un băiat dar acel băiat nu o iubeste. Multumesc
Am vazut acum mult timp (cred ca 10 ani sau chiar mai mult) ceva la televizor, probabil un film. Deci era o familie care statea la masa si un baiat a observat un iepure cu un ceas care mai tarziu...? (mai mult)
Buna seara TPU. Nu stiu de ce intreb asta, dar stiti cumva cum se numeste baiatul care ii dubleaza vocea lui Matteo (Ruggero) din Soy Luna?
Știe cineva dacă va mai aparea partea a doua din Dracula Untold?
Imi puteti spune va rog un site unde pot vedea seriale si filme dar fara sa imi apara sute de reclame si apoi sa mi se viruseze calculatorul?
Văd că trebuie să pun aceeaşi întrebare din nou, deoarece prima dată am primit răspunsul inutil: "♡". Am o întrebare pentru fanii serialului coreean "How are you: School 2015". Am ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de anime asa ca m-ar ajuta niste sfaturi. Dca stiti un serial anime de dragoste nu prea supranatural, adica fara magicieni sau altceva, m-ar ajuta.♥
Stiti vreun film/serial de genul el rebel, ea nu?
Cine imi spune si mie cevaa filme cu janson stahtam!? Inafara de mecanicul, curierul, homefron si eroi de sacrificiu(le-am vazut). Funda
Seriale gen Prison Break cu mult suspans? Sa nu aiba mai mult de 100 de episoade.
Cine ma ajuta si pe mine cu cateva filme in care parintii sunt omorati, iar copii cand cresc cauta criminali si ii omoara. Funda
Ce filme horror cu adolescenți știți? De preferat ar fi să fie din anii 2005-2012 maxim. Acord fundă
Imi spuneti niste filme gen drama cu o adolescentă care se confruntă cu multe Sa fie trist si sa se răzbune Funda
Între ce sezoane din Bleach au apărut filmele?
Spuneti mi si mie niste anime uri misto, care merita vazute. Nu stiu as vrea ceva mai recent, nu foarte vechi... Eventual cu supernatural si romance. ceva fain Pls
Buna TPU stie cineva niste filme cu zombi si daca se poate sa imi dati si linkul Dau Funda! :3
Va rog frumos sa imi spuneti si mie filme asemanatoare cu Suicide Room.
Când apare episodul 11 din Riverdale?
Ce reducere se aplica la un bilet de film daca esti elev?
m-am uitat la multe filme dar as vrea sa incer unele mai magice.Adica gen witch of the end sau harry potter ceva cu magicieni
În ce interval dintre sezoanele din Bleach au apărut cele 6 filme?
care ar fi lista voastra de anime?(adica anime-uri care leati vazut, care vreti sa le vedeti, care leati abandonat.)?
Hello! Am și eu o întrebare din partea unei colege care mă disperă să o ajut. Mi- a zis că a văzut un film mai demult cu o tipă blonduță care a avut vreo 20 de întălniri într- un anume interval...? (mai mult)
Heii TPU. Știe cineva un site pe care pot vedea serialul Mediumul? Am incercat o grămadă și nu mergea nici unul.Multumesc anticipat.
Stiti cumva niste anime-uri cu actiune bune?
Considerati ca filmul din ziua de azi se afla in evolutie sau involutie? Argumentati!
Ati vazut Fast and Furios 8? Daca da cum vi se pare? Mai bun sau mai naspa ca celelalte? Eu abia ce l-am vazut si cam 70% din el l-am uitat...Dar mi s-a parut super.
Salut. De curând a fost lansat oficial Filmul Furios și Iute 8 de unde aș putea să descarc și eu filmul respectiv deoarece am văzut deja filmul Furios și Iute 7 și doresc să îl văd pe cel recent...? (mai mult)
M- am uitat de foarte mult timp la un film: erau doua surori, iar una dintre ele a avut un accident cand se juca tenis i- a intrat in cap un bat din acela de prins parul, sincer de aici nu prea imi aduc...? (mai mult)
Unde pot vedea filmul "Invitatie cu bucluc", cu Ashley Tisdale si Robbie Amell? Am cautat, dar nu am gasit decat trailer-ul si niste poze! Multumesc
Va uitați careva la Zhuzhus pe disney channel? Dacă da - de ce mama fetei seamănă cu Katy Perry?
Funda! Care dintre cele doua filme cu Leonardo DiCaprio in rol principal v- a placut mai mult si de ce? Shutter Island sau Inception? Pe mine ambele m- au impresionat teribil, doar ca Shutter Island...? (mai mult)
Niste filme romantice cu un bad boy care se indragosteste de fata cuminte? Sau 2 prieteni care se indragostesc. Sa nu fie vechi.
Vreau și eu filme la categoriile: Horror Drama Actiune Vreo 3-4 la fiecare Dau funda
Este adevărat ca Tokyo ghoul : re va apărea in Septembrie anul acesta?
Când apar episoade noi din serialul Când mama nu-i acasă? Si de ce nu s-au mai difuzat? Sa terminat sez 1 sau.../
Imi puteti recomanda un anime asemanator cu Nisekoi?
Unde pot gasi filmul Ciresarii volumul 5 si 3? Dau funda! Please
Recomandati- mi va rog si mie un serial asemanator cu Golden Time pentru ca nu gasesc nimic macar la fel de bun sau pe aceeassi tema.Stiu ca e destul de unic, dar cred ca mai exista animeuri cu aceeasi...? (mai mult)
Salut, am nevoie de niste filme sau poate chiar cazuri reale mediatizate despre etichetarea persoanelor cu dependetentie, fie ca vorbim de alcool, droguri, cafea, mancare, filme sau alt domeniu. ...? (mai mult)
De foarte mult timp am privit acest film si imi amintesc foarte putin. Mergea vorba despre aparitia unui virus intr- o localitate. Toti mureau din cauza lui.S- a facut un perete mare pentru ca virusul...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu serialele disponibile pe Netflix Romania. Se merita sa platesti abonament la ei, ofera acelasi numar de seriale/filme ca si site-ul din strainatate?
Am 10 ani si vreau sa vad un film. Nu vreau sa fie unul de copii mici dar nici cu drame si impuscaturi. Ştiţi un film de genul acesta?
Aplicatia Showbox este suta la suta free? Ma refer ca nu trebuie platit un abonament anume sau daca ma uit la un film primesc cost suplimentar? Sper ca am nimerit categoria :)).
Hey! Acum cativa ani rula ceva serie cu tot felul de mistere si erau un tip si o tipa care le rezolvau. Acțiunea se desfășoară pe la începutul secolului xx, parca. Si misterele nu sunt genul crime....? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste manga asemanatoare cu coffee and vanilla? (Shoujo, romance)
Vreau seriale cu adolescenti! Cu dragoste, familie, petreceri de liceu ...glume ..etc sau supernatural.dar tot cu adolescenti! Pana acum am văzut: - Gossip girl - 90210 - 10 things i hate about...? (mai mult)
Heii...stie cineva cand incepe sezonul 5 din "The 100"? Urgent, va rog! Dau funda primului!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!