Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, numele unui film cu povestea urmatoare : prezinta un soldat rus in al doilea razboi mondial la Stalingrad, acesta este pus sniper contra unui lunetist german, la sfarsit ajunge erou national.
Erau mai de mult prin 2010- 2011 pe Kanal D dupa 23 filme de groaza foarte bune. Caut unul de ceva timp dar nu- l gasesc, erau mai multi intr- o barca sau ceva gen si erau intr- o excursie fiindca erau...? (mai mult)
Ce episod si sezon este cand e secvența aia cu Bobita si Dorel si Giani cand erau mafioți si Bobita era sefu si dupa aia se trezeste ca era un vis?
Salut TPU, era un film cu un băiat care venise în vacanță în alt oraș la o mătușă mi se pare și acolo se îndrăgostise de sora unui gangster, știu că acel gangster purta geaca de piele vara...? (mai mult)
Buna TPU, era un film cu o femeie normala și o prințesă dintr-o poveste care a devenit reală și a făcut schimb de vieti cu acea femeie, cum se nu numește? Dau funda
Salut. Caut de ceva timp un film și nu îl găsesc. Poate îl știe cineva cum se numește. E vorba de mai mulți prizonieri care ajung sa evadeze în momentul în care sunt în mașina cu care sunt transportați....? (mai mult)
Am văzut un film în care mai multe fete erau în clum și prosteau barbați, ii îmbătau și le luau cardurile. Stie cineva cum se numește?
Film cu un copil de 4 ani care a fost in rai
Buna ziua. Acum multi ani pe foxkids sau jetix sau disney a fost difuzat un film in care animalele vorbeau. Ce imi amintesc din film este ca niste oameni care traiau intr- o cocioaba (eu imi amintesc ...? (mai mult)
Pentru cine a văzut filmul "The Final" (2010), cum vi se pare? In film este vorba despre un grup de elevi de liceu care sătui de umilințele la care sunt supuși de către alți colegi de- ai lor, ...? (mai mult)
Cele mai faine seriale cu vampiri? Serialul true blood merita?
Buna TPU, am si eu o intrebare in legatura cu un desen animat (anime style) cred ca era pe minimax sau disney channel, nu imi amintesc, care aparea de cele mai multe ori seara sau noapte/ dimineata ...? (mai mult)
Salut TPU, Poate unora o să vi se va para o întrebare stupidă și fără importanță dar pentru mine are foarte multă importanță deoarece îmi trebuie pentru un video, întrebarea mea este: În...? (mai mult)
Salut TPU, Poate unora o să vi se va părea o întrebare stupidă și fără importanță dar pentru mine are foarte multă importanță, întrebarea mea este: În ce episod din sezonul 8- 9 al serialului...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu o idee de scenariu cu doi oameni dintre care unu e nebun, acest scenariu sa fie si putin amuzant.ESTE URGENT
Niste seriale gen vampire diaries care sa fie la fel de bune ca si vampire diaries sau chiar mai bune?
Niste filme horror misto in afara de astea : Saw (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) Chainsaw Massacre (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) Halloween (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13) Scream (1, 2, 3,...? (mai mult)
Buna. Pentru cei care ati vazut filmul Capra cu trei iezi, merita sa ne uitam la el? Va veni in weekend o colega la mine si ea vrea sa ne uitam, dar daca e prea plictisitor nu as vrea sa pierd o ora ...? (mai mult)
Care este cel mai bun film al anului 2022?
Mai întreb o dată, știe cineva unde e cârciuma nouă a lui Bobiță?
Intrebare personala pentru userul dullcat5678: Tu nu ai ce face aici decat sa furi ideea de la mine si sa o aplici aici cu what is my movie? Ai adresat mai demult o intrebare Special & cu precadere utilizatorului...? (mai mult)
Stie cineva din ce film face parte aceasta secventa? https://youtube.com/shorts/dqskRLVynBY?feature=share
Bună seara TPU! Știe cineva când și dacă vor apărea sezoanele 7 și 8 din serialul DRAGONII: ÎN MARELE NECUNOSCUT, dublate în română pe Cartoon Network? Sau unde aș putea găsi pe net serialul...? (mai mult)
Buna ziua, caut un film cu doi tineri care se ratacesc si um om dubios cu bube pe fata ii ia cu camioneta si ii duce la el acasa si are o nevasta blonda...
Unde pot cumpăra filme Vreau sa vad filmul nunta in Basarabia Pe net nu il găsesc. Am bani Sunt scârbit de reclame si viruși Vreau sa vad filmul fara sa mă virusez
Unde pot vedea filmul Nuntă în Basarabia Un link va rog Nu l-am găsit nici de cumpărat Aș fi dispus și să îl plătesc să dau bani pe el
Am vizionat inceputul unui film pe Netflix acum cateva zile si nu ii mai gasesc titlul deoarece l- am sters din lista de " continua vizionarea"... filmul incepe cu un barbat care este " interogat " de ...? (mai mult)
Oare s-ar mai continua Boruto in Sarudo?
Era un desen, (film animat) pe minimax parca, cu niște rândunele și cu niște chinezi sau ceva de genul și nu mai știu cum de numește. Sunt singura care își aduce aminte de el?
DECI VA ROG CA SUNT DISPERATA! Are cineva idee cum se numește actorul Nistor Mircescu din lecții de viata sezon 7 episod 67 in viața reala? Nu mai pot, sunt obsedata efectiv.
Bună seara tuturor! Am văzut mai de mult un film cu Zombi, era vorba de un grup de oameni ce au ajuns intr- un oras unde era plin de zombi bărbaţi dar în cele din urmă au găsit un pasaj in pământ...? (mai mult)
Salut! Imi puteti recomanda filme in care cineva se joaca cu un grup de oameni? Precum: Escape room, Saw, Cube etc.
Salut TPU, știe cineva/își amintește cineva actorii care au Dublat În filmul thomas și calea ferată magică? DAU FUNDĂ
Hey. Nu stiu câți dintre voi cunoașteți desenele animate Singuri Acasă (acela cu cățelul MAX) și iepurele SnowBall celebru pentru replica lui:, , La pateu, la pateu. Lovitura de eliberare" pisica...? (mai mult)
Hei! De ceva timp tot încerc să dau de un film vechi de acțiune pe care l- am văzut când eram mică. Stiu că era un grup de tineri care era condus de un actor tânăr chinez, ei jefuiau din magazine...? (mai mult)
Bună! Prin 2014 era un film pe axn cu niște elevi care mergeau la un muzeu cu profesorul lor și uita o eleva cu parul lung și breton in stația de metrou. Caut de multa vreme filmul, dar nu îl ...? (mai mult)
Bucuria filmului rusesc. Minunile ascunse in mister. Comorile pierdute ale cinematografiei mondiale. Profunzimea filmului rusesc, maghiar, sudez cinste maestrilor demni de lauda: Tarkovski, Tarr, Bergman...? (mai mult)
Buna! Astazi mi- am deschis un abonament Netflix in valoare de 5 euro. Ei bine... am primit prin sms mesaj de la banca ca s- a efectuat tranzactia facuta de Netflix, iar la finalul mesajului spune: (marja...? (mai mult)
Salut! Ati vazut filmul Pretty Woman? Nu inteleg finalul. De ce s-a intors la ea? Sa o mai vada o singura data sau ca sa ramana impreuna pentru totdeauna? Help!
Salut. Stiti careva cine a zis,, pe cai ca se filmeaza"? Si cu ce ocazie? Mersi
Salut, Am văzut cu ceva timp în urmă un film de comedie al cărui nume nu mi- l mai amintesc.Pe la începutul filmului apăruse un bodyguard homosexual al unui club iar la final tot cu acesta s- a încheiat...? (mai mult)
Pentru cine a vizionat "Zorro" și "The Queen of Swords", ați văzut măștile minuscule și superficiale ale celor doi, care le acopereau doar o parte din chip. Tessa Alvarado (Regina săbiilor), ...? (mai mult)
Buna. Din ce desen animat era replica "BLESTEMEEE!"? Si daca stiti si ce personaj o spunea.
Salut colegi TPU. Am mai întrebat mai demult despre un film genul fantezie. Acțiune Sf. Era vorba de niște prizonieri care iau lăsat să fugă într- un deșert plin de capcane doar cu câte o ladă...? (mai mult)
Hristos a Înviat! Dragi prieteni TPU. Caut un film poate mă puteți ajuta să- l găsesc. Dau fundă. Este vorba despre un doctor musulman care se îndrăgostește de o femeie de origine americană. ...? (mai mult)
Buna! Am vazut si eu un film mai de mult cu o fata care a ajuns cu arsuri la spital spunand ca mama vitrega a dat foc la cabana unde era sora ei.dar la sfarsit s- a dovedit ca ea a dat foc la cabana..si...? (mai mult)
Salut. Era un film animat când eram mic. Parca se dădea pe carton.on net. work. cu un băiat care și a pierdut cunoștința. și în vis era înconjurat de personaje animate intr- o biblioteca parca....? (mai mult)
Buna seara, am vazut un film pe tvr 2 in 1990 nu imi amintesc cum se numeste. Era vorba despre 2 tineri casatoriti, care si- au cumparat o casa veche. Au gasit acolo lucruri ramase de la fostii proprietari...? (mai mult)
Cum pot sa vad pe Netflix o lista cu tot ce am urmarit pana in prezent ( filme, seriale, documentare, animeuri etc ) - adica, un fel de Istoric? :)
Salutare! Cineva poate recomanda ceva filme (seriale) horror, thriller ce îți dau fiori de merită să te uiți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?