Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce urmeaza dupa Naruto Shippuden?
Buna, TPU! Acum cativa ani am vazut o secventa dintr- un film care era cam asa: era un fel de camin unde locuiau cateva fete si aveau de a face cu niste prezente ciudate.Una dintre acele prezente la un...? (mai mult)
Filme bune de dragoste triste la care sa plang? Adica sa se merite...
Ce documentare imi recomandati? Sa fie interesante, inedite.
Salut, ce seriale bune mai stiti, 2016-2017?
Ce personaje din Game of Thrones credeti ca meritau sa ramana mai mult in serial si de ce?
Mai apare s3 din Sword Art Online?
Buna, știți cumva cum se numește un serial difuzat pe cartoon network sau pe Jetix, nu mai știu sigur, acum câțiva ani.Era cu o femeie mai in vârsta, cu parul tuns scurt, și niște copii.Ei...? (mai mult)
Hey, TPU, voiam sa va intreb ceva legat de Naruto.Ce parere aveti despre plecarea lui Sasuke din sat, stiu ca e veche faza, din 2005, dar va intreb asa, adica totusi formau o echipa, erau uniti ...? (mai mult)
Hei! Unde pot sa gasesc si eu tot filmul "Fifty Shades Darker"? M.am uitat la acest film, doar ca a lipsit partea cu biliardul.
Stie careva cum se numeste filmul in care o fata iese la mall cu o prietena de a sa si in parcare este rapita de un, , obsedat" de blonde si dusa de acel om intr- o incapere,...? (mai mult)
Filmul my bloody valentine are mai multe parti? Daca da, cum se numesc?
Ce inseamna cash me outstide how bout that si care e povestea cu fata aia roscata? scuze categoria
Sugerati-mi vă rog nişte fime de comedie!
Am nevoie de niste comedii, in genul Fack ju goete, Vacanta cu de toate, adica, comedii in adevaratul lor sens.
Stie cineva daca anime-ul Danmachi are si sezonul 2?
Unde pot vedea toate episoadele din Naruto? Dau funda
ce seriale imi recomandati, as dori ceva actiune.
Salut TPU,de curand am terminat anime-ul Akame ga kill... vreau sa stiu cum vi s-a parut seria, va ma fi o continuare sau un sequel sau ceva de genul si cum as fi vrut voi sa fie finalul?
Personajele principale pot muri?
Ce comedii ( romantice de preferat ), SF-uri sau seriale faine stiti? Dau funda
Salutare. Aș dori să revăd serialul "Secretul Mariei". Știe careva de unde aș putea să îl descarc sau unde îl pot viziona? Sau de unde aș putea cumpăra cd- urile/dvd- urile? Știu că erau într-...? (mai mult)
Unde pot vedea serialul Curb Your Enthusiam sezonul 7? sau de unde il pot descarca?
Cate sezoane are The vampire diaries?
Anohana sau Sakamichi no Apollon? De care sa ma apuc mai intai? :D
Vă salut, știe care- va, cum se numeste un serial, pe un post de desene, animate, este vorba, de niște adolescenți, care sunt in cautarea oamenilor, toți adultii disparuse, Cam atat imi...? (mai mult)
am vazut mai de mult un film frumos dar nu mai stiu cum se numeste, am sa descriu putin mai detaliat filmul poate va dati seama. Erau 2 copii(o fata si un baiat) intr o casa in copac, si...? (mai mult)
Seriale/filme gen 13 reasons why? Adica triste...merci♡
Hei, îmi trimite careva va rog link-ul cu episodul de săptămâna trecută din Riverdale?
Câte sezoane a avut anime-ul Bleach?
Am vazut ca a aparut Fast and Furios 8, unde il pot vedea? In afara de cinema, etc.
Ce aplicatie pentru Android, in afara de Netflix, pot folosi pentru vedea filme sau seriale?
Stiti filme ca,, Requiem for a dream,, (2000)?
Care e filmul la care ati plans cel mai mult? Gen "Remember me"
Salut, spuneți-mi şi mie un site unde găsesc toate serialele posibile, dar fără viruşi. Vreau să mă uit la "13 reason why" de pe telefon şi nu găsesc un site. Mulțumesc!
Hey... Ce seriale faine mai stiti in afara de : Arrow, Flash, beauty&beast, the 100 the originals, walking dead, lucifer, teen wolf, agents of shield, supernatural, game of thrones, the vamp diaries,...? (mai mult)
Hey. ^^ Am o întrebare pentru fanii serialului coreean "How are you: School 2015". Am auzit că în septembrie va aparea şi 2017. Vreau să ştiu... va aparea anul ăsta? Vreau sa ştiu data...? (mai mult)
Imi spuneti va rog in ce episod o cere naruto pe hinata de nevasta?
Vreau si eu un serial cu regrete. Ma rog, vreau sa fie ceva in care protagonistul suferă. Ceva gen 13 reason why.
stie cineve unde pot sa vad filmul Selfie69 2016? URGENT VA ROG! DAU FUNDA!
Era un anime cu niste fete intr-o casa bantuita, stie cineva cum se numeste?
Stie cineva ce episod din care sezon din Dr. House e cel in care, la camera de urgente vine un individ care I se pare lui House prea rabdator - nevasta- sa se agita ca nu- i ajuta nimeni si el ii spunea...? (mai mult)
Nu pot sa mai privesc bine un film sau un serial din cauza ca ma duce de 10000 ori alte site-uri..sa ma..pe ele de reclame, este vreo aplicatie ceva sa nu ma mai redirectioneze?
Actorii care apar astazi in filmele din 2000 pana in prezent, cum au ajuns sa joace in filme mai cunoscute si sa devina populari? Adica, nu cred ca a venit cineva la fiecare si a intrebat ...? (mai mult)
Era odată pe cartoon network un desene animat cu o familie care avea un fel de maimuță ( lemurian, ceva de genul) si care luptau cu un batran care scoatea tot felul de arme din haina lui. Toată familia...? (mai mult)
stie cine un site unde pot sa gasesc filmu Selfie69 2016? ps dau funda!
Sunt o mare fana Miraculos:Buburuza si Motan Noir si vreau sa stiu cand va fi premiera oficiala a sezonului 2 si cand va aparea in Romania
Îmi poate da cineva link-ul de la filmul Trouble in Tokyo (Tinerii Titani) neapărat tradus în română? Am căutat mult, și încep să cred că nu există în română.
Era un film in care o rasa de estraterestri au intrat in sitemul nostru solar pentru a lua energia si apa de pe planeta Terra (cu zeci de ani in urma au mai avut o tentativa de a face asta nereusita).Pe...? (mai mult)
Unde pot viziona dragon ball? ma intereseaza sa mearga toate episoadele nu doar cateva la inceput. Dau funda! multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!