Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Hey.Am o nelămurire.De ce Disney Channel nu continuă unele seriale chiar dacă au continuare? Bine poate din cauza audienței, ceea ce nu cred.Sunt cam trei seriale fără continuare; Monstroville-...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste filme:animate,cu animale, comedie am 12 ani jumatate
stiti unde as putea viziona: "Getii superstitii si razboi"?
Pai la ce anime sa ma uit? Nutshack sau Veggie Tales? Am abonament netfix si dau panglica.
Știe cineva unde pot găsi Toate episoadele din "Bona mea e un vampir"? Chiar aș vrea să revăd serialul. Peste tot gasesc doar pana la episodul 13, desi am vazut si episodul 25 partea 1. Sau daca...? (mai mult)
Vreau să descarc un film, și nu merge să-l descarc pe YouTube deoarece are mai mult de 90 de minute, știe cineva cum îl pot descărca?
Îmi puteți spune o listă mare cu filme horror cu adolescenți? Filmele să fie din anul 2005 pana in 2012 maxim.Acord fundă!
Îmi puteti spune Cate episoade are bona mea e un vampir si unde le pot gasi
Ce film a fost pe 22 aprilie 2017 după Te cunosc de undeva? Era cu o orchestră.
Warcraft urmeaza a fi o trilogie? vor mai urma alte parti?
Salut ce seriale pentru adolescenti imi recomandati in care sa joace personaje adolescente? Dau funda
Îmi puteti recomanda niște seriale de actiune (Prison Break l-am vazut)
Îmi poate da cineva link-ul de la filmul "Trouble in Tokyo" (Tinerii Titani) neapărat în română? Am căutat aproape peste tot, și încep să cred că nu este în română. Vă rog!
Hei TPU. Caut de ceva timp un anime. Da nu orice fel de anime...caut unul mai nou...prin nou nu ma refer la 2017, nu vreau foarte recente.dar nici foarte vechi.Animatia mi se pare mai misto la animeurile...? (mai mult)
Hello,stie careva care e PAGINA DE FACEBOOK OFICIALA a actritei Kristen Stewart?
Îmi puteți spune si mie un anime subtitrat frumos asemănător cu sao ...si să aibă cel puțin 2 sezoane?
Salut, vreau sa îmi dați un link cu filmul american assassin 2017, unde rolul principal il are Dylan O'brien. Am intrat pe mai multe site- uri dar nu găsesc, ori sunt thriller, ori nu"mi dă filmul...? (mai mult)
Hello! Când apare sezonul 2 din Young Pope?
Spuneti-mi niște filme cu fete/băieți răpite/răpiți, sa nu fie horror!
As avea nevoie de ajutor era un desen pe cartoon newtork cu trei tinerii 2 baieti si o fata aveau un fel de telefoane si se transformau in monstrii. Stiu ca un baiat il chema kai. Va rog daca stie...? (mai mult)
Deci. Am nevoie urgent de multeee filme americane ( de genul comedie- dragoste) Ca sa va faceti o idee am vazut Placinta Americana (1, 2, 3, 4), FF (1- 7), O cenusareasa moderna (1, 2, 3, 4),...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște seriale cu vampiri? Am văzut The Vampire Diaries și sunt la zi la The Originals. Aș vrea ceva asemănător. Fără American Horror Story și Teen Wolf. Am văzut primele...? (mai mult)
Buna ziua caut un film francez de prin 2009- 2012 maxim, e mare e vb de o drama un pic asemanatoare cu frumoasa si bestia, o tipa trebuie sa se casatoreasca cu un conte bogat, batran are o cicatrice...? (mai mult)
Hei tpu..stiti cand apare partea a-3-a din 3 metri deasupra cerului? sau daca apare macar?
Ce parere aveti despre filmul Warcraft?
Deci am o imensa nedumerire... Cate dubluri au existat in TVD? Eu stiu de 3 (Amara, Kath si Elena) pana sa ma apuc de TO cand am vazut o fata (Tatia) care e interpretata tot de Nina... deci: sunt ...? (mai mult)
Heeelp unde gasesc serialul game of thrones sez 1 ep 2
cine stie perechea de regi. Spuneti-mi episoade interesante
Hey. ♡ Ce părere aveți despre serialul coreean "How are you: School 2015"? ^^
ma poate ajuta cineva va rog cu un link cu academia vampirilor 2?
Ce s-a întâmplat cu actori din serialul Nini? Adică cu ce se ocupa acum, dacă au murit. Ofer funadaaaaaa!
Ati vazut filmul A Dogs Purpose – Scopul unui caine 2017?
Hei lume! caut si eu de ceva timp un anime yuri bun ( preferabil sa o dea chiar spre ecchi), insa nu am gasit nimic interesant. Singurul care nu mi s- a parut plictisitor a fost riddle story of devil ...? (mai mult)
TPU am mare nevoie de ajutorul vostru,spuneti-mi si mie cum se numeste melodia din SERIALUL MOSTENIREA,Melodia aia unde fabritio moare,si incepe o melodie in cor, dau funda plzz
De cand am vazut filmul Columbiana care mi- a placut extraordinar de mult nu reusesc sa gasesc un film aseamantor. Ceva de genul o copila crescuta sa ucida. Am mai intrebat odata, intr- adevar...? (mai mult)
Am inteles ca Tokyo Gold sez 3 a aparut in 2016 vara/iarna dar sub va aparea in 2018 la noi as dori daca stiti voi o scurtatura sau ati dat de un site deja daca stiti lasati in com jos multumesc pentru...? (mai mult)
Cum se numeste piesa pe italiană la finalul episodului în Filmul Moștenirea, melodia când moare Fabrizio
De ce serialul True Blood nu mai continua? Dau funda:)))
Salut, baieti, ceva filme imi puteti spune? Nu conteaza genul.
Sezonul 5 este ultimul din prison break, adică nu vor mai fi și altele?
Ce anime-uri precum Sukitte Ii na eu sau Ao haru ride stiti? Mulțumesc!
Hei! Am vazut mai vara trecuta un film horror cu niste tineri care au intrat in casa unei batrane balerina parca era, deoarece ea avea foarte multi bani si ei aveau nevoie de bani. Fiica ei era impaiata...? (mai mult)
Hei îmi spune și mie cineva un serial. În afară de The vampire diaries, Riverdales, The originals, The secret circle sau Twilight.
Stiti cumva daca serialul Tru Blood mai continua cu sezonul 8? Dau funda! :)
Salut cum de numește filmul ăla horror care începea cu o femeie în dus și o luase soțul ei și o duse la spital și făcuse un copil și copilul omora oameni etc nu prea mai țin minte știu doar...? (mai mult)
Cine stie niste seriale bune?
Niste seriale? Pentru seriale prefer in general teme mai usoare sa zic asa. Nu- mi plac cele cu mafie, politiste etc dar nici comediile lame fara alt fel de esenta Ca exemple de seriale pe care le-...? (mai mult)
De la cati ani ai voie la filmul Fast and furious 8?
Bună, m-am uitat la serialul 13 reason why, și mi-a plăcut extrem de mult. Vreau un serial asemănător.
Vreau sa imi spuneti niste filme *world ok warcraft* fara stapanul ineleleor sua niste filme cu legende subacvatice cu mostri ( fara filme cu rechini) multumesc PS: Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!