Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 2 Martie 2025 sunt:
De la cati ani ai voie la filmul Fast and furious 8?
Bună, m-am uitat la serialul 13 reason why, și mi-a plăcut extrem de mult. Vreau un serial asemănător.
Vreau sa imi spuneti niste filme *world ok warcraft* fara stapanul ineleleor sua niste filme cu legende subacvatice cu mostri ( fara filme cu rechini) multumesc PS: Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Hey. Vreau sa urmaresc un serial de groaza. Dar problema este ca nu stiu pe ce site sa caut. Trimiteti voi cateva.
As vrea niste anime cu fantasy world, action(sau sa fie si ceva Academy magic-school).Sau sa fie cu regi/regine!
Care stie un film asemanator Columbiana sau Henna?
Ce seriale SF / fantasy mi- ați recomanda pe baza următoarelor cerințe? - Să fie ceva de mister (care te surprinde și te lasă cu gura căscată în diferite momente); ceva gen the X ...? (mai mult)
Mai demult era un film cred ca pe pro tv in care niste oameni s.au dus la un interviu de munca si era o pacaleala si oamenii aceia le dadeau intrebari si cel care raspunde gresit moare..si prima...? (mai mult)
erau 2 filme pe pro tv, unul in care era iarna iar apoi unii incercau sa scoata un prizinier din puscarie pe nume bishop, stiu ca afara era furtuna de ninsoare. iar apoi au dat cu i caramida ...? (mai mult)
Caut un serial cu o fata blonda care a disparut. Serialul este cam vechi, iar primul episod incepe cu fata blonda pe o bicicleta. Mersi.
Salutare TPU, as vrea sa pun o intrebare in legatura cu un film, am vazut mai demult un film cu rechini, iar la sfarsit rechinulo moare cand ii exploteaza un tub de oxigen sau combustibil in gura, ...? (mai mult)
Ce se intampla in Fast and Furious 8? Vreau niste spoilere :)) cum se termina,cine moare, etc...
Stie careva ce sezon din supernatural se difuzeaza pro tv?
Va rog imi pueti spune un serial tipul lui Lucifer, va rog mult!
Ce seriale imi recomandati? Tocmai am vazut the magicians(astept sub la ep 13), as dori ceva in acest gen. NU VREAU CA SERIALELE SA FIE DOAR DRAMATICE/PLICTISITOARE. Vreau sa fie in ele si ceva amuzament...? (mai mult)
Care stiu filme frumoase gen 3 metri deasupra cerului,undisputed, sa fie vrumos nu conteaza ce gen e
Voi ce ați învățat din serialul 13 reasons why?
Unde pot gasi sa vad The Last Chapter din 2002 mini serie gen Sons of Anarchy am cautat, dar nu gasesc
Hei! Imi puteti spune cate sezoane are serialul Pretty Little Liars?
As dori cateva filme motivationale cu box sau alte stiluri de lupta. Preferabil sa fie cu copii care fie au fost martorii unor actiuni de bullying sau care fie au fost hartuiti chiar ei si invata...? (mai mult)
Stiti niste site-uri bune de vizionat filme online fara pop-up si fara multe reclame?
Buna TPU daca ma puteti cu niste drame coreene dar vrau ceva cu: baieti duri cu fetele violenti sa fie cam cum e Tornado girl si Tree of haven dar sa fie cam la fel va rog.Ma refer ca la fata sa ii fie...? (mai mult)
A fost cineva la fast and furious 8 in 4dx. Daca da cat a costat biletul?
Ce filme apocaliptice imi recomandati? P.S fara zombii
am vazut acu' ceva timp un film si nu mai stiu cum se numea.Stiu ca incepea cu o fata blonda care era legata de un pat de niste doctori, nu se putea tine pe picioare si a fost dusa la un spital ...? (mai mult)
Ce spuneti de serialul"DIMENSION 404 "? O descriere. parere?
Ce spuneti de serialul The OA? O descriere....parere?
Merita sa incep serialul the 100? daca nu, sugerati-mi seriale SF
Hey, salut, bună ziua, bună seara, bună dimineața, etc. Sa trecem la subiect, îmi puteți sugera ceva anime- uri de acțiune, supranaturale cu ceva lupte săbii, cred ca aţi cam prins ideea,...? (mai mult)
as dori anime-uri ca si Tokyo Ghoul, sau in care sa fie multa actiune, crima... Un anime care sa merite sa ma uit la dansul.
Stiti o lista cu filme de animatie?
Hei TPU.imi dati niste idei de film:cu animale,comedie, actiune.am 11 ani. filme din anul asta sau filme din alt an.
Heei! vreau sa vad seria,, Keeping up whit the Kardashians,, de la inceput de la sez 1 si nu il gasesc unde as putea sa il urmaresc de la inceput?
doresc sa vad filmul Spartacus din 2004. Stie cine de unde pot sa-l vad on line? Multumesc!
Puteti sa imi dati cateva idei de anime-uri romantice, de genul Vampire Knight? Si as vrea sa imi faceti si niste descrieri la ce imi recomandati!
Sse poate sa vad un serial atunci cand e facul/realizat si sa nu mai astept inca cateva luni pana ce e incarcat pe vreun site?
Heei TPU, as vrea niste filme gen Comoara Nationala Cu Nicolas Cage. Mister si secrete din astea :D VA rog cat mai rapid, dau funda Multumesc!
Salut,stie cineva un site de unde pot vedea serialul Petale de singuratate in lb ro
Sall TPU, este vorba de un film horror, erau niste tipi pe skype si o fata s- a omorat de rusine sau cv gen si apoi fata aia a inceput sa ii omoare pe cei pe skype. ma rog cv gen.Ma puteti ajuta? un nume...? (mai mult)
Imi dati un site unde ma pot uita la Boku no hero academia rosub?
Imi puteti da un site de seriale online, HD, subtritrat unde sa ma uit la "Orphan Black"? Mersii! dau funda.
Bună ziua,scuze dacă am greșit categoria,dar mi-am adus aminte de o emisiune în trecut de cultură generală, dacă greșeai răspunsul pierdeai obiecte din casă.Cum se numea?
Stiti niste filme gen comedii romantice?
As dori sa stiu diferenta intre 4DX si T IMAX / T IMAX 3D. Recent s- a lansat "The Fate of The Furious" si as vrea sa merg sa- l vizionez. Cum mi- ati recomanda sa- l vizionez, in 4DX sau T ...? (mai mult)
Am terminat sezonul 1 din Hemlock Grove si nu prea am inteles ce s- a intamplat in ultimul episod. cu cine era de letha insarcinata pana la urma? Si as vrea sa- mi spuneti ce se intampla in sezonul...? (mai mult)
Cat costa un bilet la fast and furious 8 la cinemacity? Multumesc!
Stiti niste filme asemanatoare cu Generation War sau Downfall?
Ce seriale anime imi recomandati?
Ştie câteva un site de filme in care sa meargă The Shining (1980)? Film dupa romanul cu acelasi nume scris de Stephen King. Multumesc!
Îmi puteti da si mi-e va rog link-ul de la Fast and Furios 1 full HD ca nu-l găsesc. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!