Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 2 Martie 2025 sunt:
Dati mi iste seriale faine SF impletit cu dragoste si aroganta. (Nu The Vampires diaries ca l am vazut)... Va rogg dau funda!
HEY! Cum vi-se pare filmul The Vampire Diaries (TVD)?
Am văzut acum câțiva ani un film romantic, de dragoste în care e o scena incendiara când o leagă pe femeie la ochi și după barbatul o atinge cu cuburi de gheață, pe burta în jos....? (mai mult)
Caut un film despre WW2 in care se arata invazia Germaniei Naziste a unei tari, cred ca era Polonia. Tin minte o secventa ca cei care stateai la granita au sunat la comandament si au zis ca...? (mai mult)
Salut, cine stie niste filme cu persoane care voiau sa se bata si au fost antrenati de niste oameni normali, gen karate kid
Cum găsesc filmul Instrumente mortale - orașul oaselor 1?
Știe cineva dacă o să fie și sezonul 2 din 13 reason why, și daca da atunci când apare? Aștept răspuns.
Cum fac sa mearga boxa de la calculator,am miscat-o, dar nu merge. va rog ajutati-ma
Puteți să-mi spuneți câteva filme asemănătoare cu "Stardust"?
Cred ca multi știți filmul Fallen -Ingerul Noptii. Si voiam sa va intreb daca mai stiti niste filme de genul.
Salutare TPU, cine stie un serial ca Stargate sau Werehause 13, ceva actiune, calatorii spatitiale, artefacte magice; ceva asemanator.
nu stiu cum sa spun, dar am ramas fara idei de anime- uri, asa ca vreau sa imi spuneti cateva de tip romance, si cateva descrieri pe acolo, sa imi spuneti despre ce e vorba in ce imi...? (mai mult)
am o intrebare :Cine imi poate spune ce se intampla in sezonul 5 in The vampire diaries? ♥
Se poate sa mai gasesc si eu seriale ...in afara de : Animal Kingdom American Gold American Horror Story Ballers Breaking bad Billions Black mirror Bates Motel Boardwalk Empire Better...? (mai mult)
In cate episoade apare Itachi in prima serie Naruto?
In opinia voastra, care e cea mai buna opera? Stapanul Inelelor sau Urzeala Tronurilor? Evident ca vreau raspuns de la cei care cel putin le- ati vizionat sau ati citit cartile. Eu am vazut trilogia...? (mai mult)
Puteți va rog sa îmi dați un link al noului serial "unde dai și unde crapă "? Am încercat sa îl găsesc dar nu am reușit.
Credeti ca producatorii "Fast and Furious" vor mai face filme pe viitor? tot cu aceeasi actori.
As vrea si eu un top cu seriale .....toate serialele care merita vazute! Absolut tot ce aveti! Dau funda! Multumesc mult!
Unde pot vedea spartacus 2004?
Stie cineva de unde pot sa iau/downloadez toate sezoanele din Las Fierbinti? Cu plata sau fara plata! Multumesc!
Stie cineva seriale mai noi ca si Narcos?
Merita sa ma uit la Sundown? vreau sa vad un film diseara dar nu stiu pe care, vreau unul captivant care sa nu mă plictiseasca. Poate unul in genul Nerve, 13 sins sau poate unul in genul the pursuit...? (mai mult)
Ce seriale vesele stiti?
Hey. Acum mult timp am vazut un film. Era cu un grup de adolescenti plecati in vacanta cu profesorii. Erau cazati la un hotel relativ aproape de malul marii. Personajele principale sunt un baiat foarte...? (mai mult)
Ce seriale mi- ați recomanda, ceva în genul The Lost World din 1999 - 2002. De preferință să nu aibă vreo legătură cu lumea cotidiană; să fie un grup izolat (oriunde în lume) și să aibă...? (mai mult)
care este cel mai fain moment pentru voi din Fairy Tail? Al meu esti cand Natsu il loveste pe Hades cu Urletul Dragonului de Fulger si Foc din episodul 119 :D(chiar daca asta nu l- a doborat...? (mai mult)
As vrea sa imi recomandati si mie niste seriale interesante. Am vazut "13 reasons why" si mi- a placut foarte foarte mult. Am dat un exemplu, nu ca sa ii fac reclama, ci ca sa va faceti...? (mai mult)
Explicati- mi si mie cum se face cu cumpararea biletelor online. Mai exact vreau sa cumpar 4 bilete la Fast and Furios 8 online la cinema si sa platesc cu cardul, dupa care ce se intampla?...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala horror in care actiunea se petrecea intr-un sat si avea in numar satul ala, si cine intra in sat nu mai iesea viu sau ceva de genul daca stie cineva.
Cum se numea noul concurs prezentat de Virgil Iantu? Am nimerit de el luni seara cand eram la tara si abia acum m- am intors acasa si as vrea sa ma uit diseara daca este. Cum se numeste, pe ce canal este...? (mai mult)
Când pot urmări akaski no shimeraki sezonul 2?
Salut,imi puteti spune care este data de lasnsare in cinemauri la fast 8
Cine imi poate recomanda un film care merita vazut? Sau un film gen seria divergent (poate ati vazut seria)
Am urmărit animeul full moon sagashite in engleza și aș dori să știu dacă există și în limba română.
Hristos A Înviat! TPU imi puteti spune niste telenovele in care este vorba despre dragoste intre un golan si o fata, sa fie actori frumosi sau genuri de telenovele cum ar fi: Teresa, El rostro de...? (mai mult)
Salut fratilor! Stiti cumva unde pot gasi sezonul 2 din Taramul Uitat De Timp? Nu trebuie sa fie neaparat in romana, merge si pe engleza. Fundaaa xD Pentru cei care doresc sezonul 1, m- am...? (mai mult)
Funda! Pentru cei ce au vazut filmul Inception, cum interpretati finalul? Eu l- am vazut de mai multe ori, este printre productiile mele preferate, eu cred ca de fapt tot filmul este o iluzie, un vis...? (mai mult)
Imi recomanda si mie cineva un film horror? *vreau sa dorm in seara asta cu biblia in brate
Se gaseste de cumparat un tricou/bluza ca a lui Jesse Pinkman din Breaking Bad, sezonul 4, episodul7, minutul 27.02? Poza: http://imgur.com/a/28KzD Episod: http://www.filmeserialeonline.org/episodul/problem-...? (mai mult)
Pot vedea Fast and Furious 8 dacă nu le-am văzut pe celelalte 7?
Caut un film despre un om care e singuratic iar a 2-a zi ajunse celebru. Imi puteti spune macar un film care se incadreaza in ceea ce am spus?
TPU! Vazusem acum mult, mult timp la televizor un film si as vrea sa aflu cum se numeste. Era vorba despre un baietel care a ajuns pe fundul marii, unde a inghetat, iar timpul a trecut si l-...? (mai mult)
Stie cineva un film horror vechi care debuteaza cu o legenda cu 2 gemene care s- au dat intr- un carusel al groazei si care au fost ucise de un psihopat. Apoi un grup de prieteni s- au duus in acelasi...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=kx1CisdzfSo De ce Nathan incepe sa planga? la 1:25.
Stie cineva cand este reluarea de la fast and furios 8. Si pe ce post de televiziune. Multumesc!
Cine ma poate ajuta sa imi dea linkul cu episodul 24 din filmul ask laftan anlamaz ca nu il gasesc? va rog
Ce este atât de special la 13 Reasons Why?
Stiti filme asemanatoare ca,, Trust,, (2010)?
Dati-mi si mie niste filme bune, care merita vazute 2015-2016/2017.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!