Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Cine ma poate ajuta sa imi dea linkul cu episodul 24 din filmul ask laftan anlamaz ca nu il gasesc? va rog
Ce este atât de special la 13 Reasons Why?
Stiti filme asemanatoare ca,, Trust,, (2010)?
Dati-mi si mie niste filme bune, care merita vazute 2015-2016/2017.
Salut,imi poate spune simie cineva in ce filme joaca acest om, ori macar numele lui! http://imgur.com/a/6P90g Funda!
Hey TPU... Am o întrebare - siteul www.xvideos.com are virusi? Am înțeles că nu și ca poți lua numai dacă deschizi reclamele lor. De cand intru nu am observit nimic ciudat și telefonul meu merge...? (mai mult)
Hristos a Inviat TPU! Mă uit de ceva vreme la "Game of thrones " ca mi se parea ciudat ca nu am văzut și am ajuns la episodul 3 sezonul 3 - altcineva care se mai uita sau a văzut? Va place? Eu îl...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog seriale anime foarte perversa.
În ce episod din "Numai iubirea" a avut accident cu masina Andreea( Oana Zăvoranu)? Rapiddd, ca tot caut si nu gasesc
Buna ^^ Am inceput de curand magnificul, extraordinarul, minunatul serial The Originals. Si, cum nu ma pot abtine, vreau si eu niste spoilare ☺☺ Avand in vedere sfarsitul serialului The ...? (mai mult)
Unde pot sa vad "Povestea adevarata a unei cartite" de pe history channel? multumesc anticipat!
Klaus va muri in sezonul 4 din The Originals? Fiindca fara el nu ar mai avea farmec serialul
Îmi puteți recomanda o aplicație sau un site de încredere de pe care pot descărca gratuit filme cu subtitrare?
Un site bun pentru filme?
Vreau si eu niste seriale SF sau filme dar si o descriere scurta sa stiu despre ce e vorba :) Dau funda
Salut. Cum se numea filmul ala cu un adolescent blond cu ochii albastri nu mai stiu sigur daca avea ochii albastrii dar era blond) si povestea era in paralel si cand era liber si cand era in inchisoare? ...? (mai mult)
Salut E vorba despre un film cu un adolescent blond in care povesteste in paralel viata lui de pe ``strazi`` si viata in puscarie Se indragosteste de o tipa la sfarsit se duce la ea dar era casatorita...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la filmul "La rascruce de vanturi", dar sunt atat de multe variante din ani diferiti, incat nu stiu pe care sa il aleg. Ce imi recomandati?
Filme romantice cu tineri cat mai noi?
Ce părere aveți despre serialul 13 Reasons Why? Am urmărit primul episod. Pe lângă faptul că acest Clay mi se pare îngrozitor de sec, inexpresiv și fad, merită vizionat în continuare?
imi spuneti va rog niste filme sau seriale gen ca un golan se indragosteste de o fata cuminte frumoasa in afara de O iubire de neuitat:)) Dau funda
Când pot viziona sezonul 3 din akasuke no shimeragi-san?
Cand eram mic prin anii 2008 cred mergea la canalul Kidsco pentru cine stie pe langa desene animate si seriale cu actori(pentru copii). Nu imi amitesc foarte bine despre acest serial stiu doar ca era un...? (mai mult)
Am o intrebare:Nu stiti daca a aparut sezonul 2 din City Hunter, si unde l-as putea gasi?
Salut, spuneti-mi si mie niste filme/seriale/videoclipuri, etc. lucruri foarte interesante care chiar merita vazute, dar sa fie ceva de genu "Blow mind". Multumesc.
Salut,a vazut cineva filmul Sandy Wexler? as vrea sa stiu unde gasesc subtitrarea in romana,pentru ca mi-a dat dureri de cap, cautandu-o. Funda!
M.am uitat odata la un film si nu mai stiu cum se numeste. Era despre zombi. Doi oameni aveau nunta si cred ca cel care s- a transformat era tatal miresei. Acesta a inceput sa transforme mai multi oameni...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi si mie niste filme/ videoclipuri, etc. lucruri care chiar merita vazute dar sa fie ceva de genu "Blow mind ". Multumesc.
Cand apare episodul 3 din Prison break sezonul 5?
As dori sa aflu de unde pot viziona Power Ranger HD?
Cum se cheama filmul ala cu un om care se intoarce in trecut cu o nava si recruteaza mai multi omeni cu abilitati speciale pentru a salva viitorul
Salut TPU:stie cineva cum se numea filmul acela in care niste oameni pot sa le spun aventurieri s- au prabusit nu stiu erau intr- o jungla si niste canibali i- au prins si ii tineau in cusca dupa aia ii...? (mai mult)
Era un film in care erupe un vulcan, in care o familie incearca sa se salveze, parca prima data s- a facut inundatie si apoi a venit lava. Era o faza in care barbatul conducea masina cu familia lui intr-...? (mai mult)
Hey, aveti idee daca Naruto se mai transmite in televiziunea romaneasca in 2017? Adica pe Axn sau altceva? Vreau un raspuns mai larg, ca sa zic asa.Multumesc anticipat!
BUNA TPU era in film era un film in care il suna un fel de robot si i spunea ce sa faca ca sa scape stiu ca prima data I spune ca fbi ajunge in 30 de sec si el nu asculta si il prinde dupa I spune cum...? (mai mult)
Salut TPU, Stie cineva daca Prison Break Sequel se va opri la aceste 9 episoade? Ca am avut pe imdb ca sunt listate doar 9 episoade, dar din cate vad (am urmarit primele 2 episoade) sunt foarte reusite...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme, nu seriale gen Twilight, sau Fallen in care doi baieti se indragostesc de aceiasi fata si ea trebuie sa aleaga. Nu neaparat SF dar sa fie ceva asemanator. Multumesc!
Se mai continua Twlilight?
Imi recomandati, va rog, niste filme romantice? Mi- ar placea sa fie cu tineri, de exemplu cu 2 care nu se suporta si ajung sa se indragosteasca sau cu unul sarac, unul bogat. Dar nu e problema daca...? (mai mult)
Vreau și eu un film fain ...sa fie ceva lacrimogen...gen 3 metri deasupra cerului / the last song / if i stay /if only
Un site de unde pot viziona Inima de tigan, va rog? Va
Hristos a Inviat! un film care merita vazut imi recomanda cineva? Multumesc. de preferat actiune. fara SF
unde pot vedea toate episoadele din Gintama(parca sunt toate 334 daca nu ma insel...cu tot cu seria de 12 episoade de anul acesta)?
American Horror Story ii serial sau film? Daca e serial cate sezoane are
Imi puteti spune seriale gen Twilight (de drama, love story)
Salut Ar putea cineva sa ma ajute cu niste seriale interesante scure de 20-30 min pe care sa le urmaresc in timpul pauzelor? MULTUMESC.
Un film erotic si de comedie? in genul la american pie sau a serbian film?
Imi spuneti niste filme faine ca si "Dictatorul" sau "Interviul" sau fie pe acest gen! Multumesc!
Îmi puteți da hentai-uri cu fete însărcinate. :)
Intrebare:Cum se mai chema filmul acela animat ce s- a daduse acum ceva timp la tv si era cu un copil de la orfelinat ce inventeaza o masina a timpului, ajunge in viitor si se gaseste pe el insusi, chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?