Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Un anime asemenea Campione!? (ps : sunt sanse sa apara s2?)
Care știe un film asemănător cu Familia Addams?
Exista vreo sansa sa apara sezonul 7 din Once upon a time?
Salut, am pus un film pe un stick pentru a l putea viziona pe tv, dar nu imi merge, nu cred ca are tv ul vreo problema, mai trebuie sa i fac ceva fisierului dupa ce il descarc, pentru ca pe laptop...? (mai mult)
Ce părere aveți despre filmul,, Bye-bye mean"? Merită să il vizionez?
Stie cineva unde pot sa gasesc filmul " Natural Selection " online in limba romana? Sau daca nu, macar o subtitrare in limba romana :)), mersi anticipat.
Hei TPU :) Vreau să-mi dați o listă cu toate filmele Disney care se găsesc dublate în românnă pe Blu ray!
Salut.puteti sa mi dati si mie o lista a episoadelor cu leana si costel ca pe net nu le mai gasesc deloc.Dau funda
Hristos a înviat, am și eu o întrebare caut serialul Lucifer dar aş vrea cu subtitrare în Limba Engleza. Vă mulțumesc pentru timpul acordat!
Vreau sa ma duc la film cu niste prieteni si nu stiu diferenta dintre sala epika, studio vip sau sala normala ( ma refer la pret ).
Salut baieti/fete. Nu inteleg cum de nu a aparut Paul walker in Fast and furious 8. Sau cel putin moartea lui, pleacarea in alta parte cu Mia. Dupa parerea mea mi- se pare josnic, deoarece noi nu- l...? (mai mult)
Sallut TPU! Dati-mi va rog filme cu Hitler. Ma refer stiti faza aia cand ii arata unu ceva pe harta si dupa aia face scandal. Numele acelui film il vreau.
Hey TPU. Vreau niste seriale faine :) Dau funda :D
Cine ar putea sa imi dea niste idei pentru un plot? Este vorba de un videoclip care va fi incarcat pe Youtube, inainte fiind editat in After Effects si Sony Vegas. Ma gandeam pentru imceput la ...? (mai mult)
M-am uitat la animeul Another(nu chiar tot), dar nu am inteles de ce mureau elevii sau de ce fata acea retrasa era luata ca pe un elev care nu exista, vreau si eu un rezumat al anemului va rog mult
Mai știți vreun film ca și abduction? Mi a plăcut super mult povestea de iubire dintre Lily și Taylor imbinata cu acțiunea.
As dori si eu cateva anime- uri de dragoste in care personajele principale sa fie un cuplu pe parcursul animeuli nu doar in ultimul episod si sa aiba happy end. Vreau si o scurta descriere pentru...? (mai mult)
De ceva scurt timp am descoperit o carte pe Wattpad. Personajul principal este Zayn Malik. Am o intrebare care ma macina de ceva timp (habar n- am de ce). El este cumva bipolar? Si daca da, ce inseamna...? (mai mult)
Vă rog ajutați mă..M am uitat de ceva timp la un film cu 5 doctori care își provocau coma pentru a afla ce se întâmplă când o persoana e în coma .Și totul se întâmplă într o hală. ..Nu...? (mai mult)
Pe ce program e Riverdale?
Vreau sa merg la un film și nu am cu cine. E vreo fata care vrea sa iasă la un film? Indiferent de varsta...
Hei! Am văzut o data un serial (cred) in care o fata se muta intr-un oraș nou. Ea mergea la liceul orașului. Are cineva vreo idee?
Filmul Van Helshing a primit vreun premiu oscar?
Hei stie cineva cand apare sezonul 2 din kosem?
Era odata un film la tv in care era vorba de 2 surori, una buna, una rea.erau micute. iar cea rea mereu ii facea vraji surorii ei. in film mai era vorba despre un duh cu 3 dorinte, o lupta cu rebelii....? (mai mult)
Paste fericit tuturor! Imi puteti spune un film frumos, cu imagini si muzica frumoasa in genul lui La la land? Nu trebuie sa fie neaparat musical, dar sa aiba elementul ala de emotie frumoasa, de stare...? (mai mult)
Stiti cateva seriale 2015-2017 interesante? Care pe parcurs se mai schimba... Ceva care sa te tina in suspans. Un pic S.F, actiune, mister. E Pastele asa ca o sa stau mult in casa
Salut barosanilor, am nevoie de ajutorul vostru urgent, am vazut mai demult un film frumos cu diamante safire etc gen "Diamantul albastru" sau " Cristalul albastru" nu mai retin exact titlul dar era ...? (mai mult)
Am inceput sa ma uit la serialul Lucifer (chiar daca- i mai vechi). Sunt la episodul 5 S1. Se merita sa continui? A. am inceput sa ma uit si la TheFlash (episodul 4, S1) cam plictisitor. Continui si...? (mai mult)
Cine îmi recomanda și mie un film bun, apărut din 2015-2016-2017. Dau funda pentru cel mai bun film. Mulțumesc anticipat și Paște Fericit! :*
Care este sezonul vostru preferat din AHS?
Imi puteti recomanda seriale triste cu/sau pentru adolescenti?
Seriale gen 13 reasons why?
Salut,TPU! As vrea sa vad si eu filmul "Hollywoo" din 2011, dar nu il gasesc online.sau macar sa il cumpar de undeva! Multumesc!
Niste seriale care merita vazute? Pana acum am vazut Breaking Bad, Prison Break, Supernatural, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Better Call Saul, putin din Narcos si NCIS Los Angeles. Fara...? (mai mult)
Fetele era un serial cred ca turcesc nu mai stiu sigur cu o fata care era saraca si mergea la liceu dar voia sa para bogata cineca help? cum se mai numea? numele serialului era numele fetei respective ...? (mai mult)
Ce alegeti dintre Fisica o quimica si Relaciones peligrosas? De ce?
Deci de cateva zile tot cauta un serial si nu il gasesc. A fost difuzat în urma cu vreo 7 ani pe TVR1/TVR2 si era vorba despre viata unei adolescene blondă ce parca iubea dansul de stradă. Nu...? (mai mult)
Ce serial sa încep dintre the walking dead, breaking bad,vikings,dexter sau hannibal? Vreau ca serialul să cuprindă multă acțiune, întâmplări triste, momente neașteptate și epice.
Hey, TPU! Îmi aduc aminte de un serial cu vampiri pe care îl vedeam acum 2 sau 3 ani nu mai stiu sigur. Începea pe la ora 12 noaptea (asa cred :)) ) pe Kanal D. Poate stiti voi cum se numea. Multumesc...? (mai mult)
Hey! Voi ce parere aveti despre Mado Kureo? Am gasit mai multe pagini care il includeau printre raufacatori. Eu nu cred asta. Ba chiar e al doilea personaj preferat al meu. Mi se pare ca are o poveste ...? (mai mult)
Filmul Warcraft o sa aiba si partea a doua?
Hello! Mi am adus aminte acum cateva zile de un film le care l am vazut acum vreo 4- 5 ani, dar nu ii mai stiu numele. Tin minte ca era vorba despre un baiat (pana in 10- 12 ani) care voia sa se intoarca...? (mai mult)
După Naruto urmează Naruto Shippuuden sau mai e alt serial inainte?
Un film la care sa plang de spaima?
care ar fi top 5 anime (cu mai mult de 100 de episoade.)?
Unde gasesc pe net Ben 10 Alien Force dublat in romana sau cu subtitrare?
Buna TPU daca ma puteti cu niste drame coreene dar vrau ceva cu: baieti duri cu fetele violenti sa fie cam cum e Tornado girl si Tree of haven dar sa fie cam la fel va rog.Ma refer ca la fata sa ii fie...? (mai mult)
Am si eu o intrebare in legatura cu un film pe care l- am vazut acum cativa ani. problema este ca stiu doar ca pe un brat la toti membri care jucau in film arata cat mai au de trait. Era afisat...? (mai mult)
Am o intrebare. Caut un film de cateva zile ..care l.am vazut acum 2 ani, si mi- a placut foarte mult. Dar singura problema este ca nu mai stiu cum se numeste filmul :(... Imi aduc aminte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!