Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Am o intrebare. Caut un film de cateva zile ..care l.am vazut acum 2 ani, si mi- a placut foarte mult. Dar singura problema este ca nu mai stiu cum se numeste filmul :(... Imi aduc aminte...? (mai mult)
Salut stie cineva daca a aparut fast and furious 8? Un prieten din Ungaria mi- a zis ca a fost la cineva si s- a uitat oare sa postat filmul si pe net daca da unde pe Youtube? please link daca stiti voi...? (mai mult)
Lasati-mi un link va rog unde pot cvedea filmul Jumper partea a 2 a
Stie cineva seriale gen Shameless? Dau fundita
Cate parti are filmul Percy Jackson?
A aparut cumva partea a doua din Jumper?
Salut, vreau sa imi amintesc denumirea unui film horror. Tin minte doar cateva momente si anume: se incepe cu o scena in subsol unde o baba primeste nasterea unui femei alaturi de sotul ei. Femeia moare...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site cu niste povesti de groaza? Sau le puteti scrie aici pe cele stiute de voi. Cel mai bun site sau poveste primeste funda! :*
Vreau si eu un film bun ce imi recomandati?
Salut, sunt fata asa ca voi baietii fiti cuminti. Am mare mare nevoie de ajutorul vostru. Eu creez un serial si o sa il postez public. Doar ca nu am idei originale. Si as vrea sa aiba genuri de drama,...? (mai mult)
Buna All Stie cineva un Program Online de facut Filme sau Desene?! Sa nu coste Bani.
Vreau si eu un film sa vad in aceasta seara... ce imi recomandati?
Cand apare filmul drafthouse Abcs of death in romana?
Am vazut acum ceva timp un film cu un baiat care este aruncat in apa de un altul si cel ce este aruncat descopera ca se poate teleporta. Se intoarce acasa dupa multi ani si descopera ca sunt mai multi ...? (mai mult)
Cand va aparea ultimul episod din Riverdale si din The Originals?
Cand apare episodul 3 din sezonul 5 Prison Break?
Salut, de curand m- am uitat la un serial riverdale, cred ca asa se numeste si l- am vazut in 2 zile chiar daca are doar 10 episoade momentan, Stiti seriale asemanatoare chiar si sf? tin sa mentionez...? (mai mult)
Unde pot gasi episoade din naruto shippuden dublate in romana?
E interzis sa te uiti la filme online atat normale cat si por.no atat timp cat nu le descarci in Germania?
Ce parere aveti de American Horror Story sezonul 6? Mie mi se pare cel mai slab sezon, o tampenie totala, daca as fi sa i dau rating i- as da "4/10" Sezonul 5 "Hotel" a fost magnific cireasa de...? (mai mult)
Ceva filme DC/MARVEL noi?
Care credeti ca a fost cel mai bun film HP?
Sall, acum 1 an m- am uitat la un film de groază Era vb despre un om care era seful unui sat pierdut El făcea experimente, și intr- o zi a otrăvit tot satul si familia lui, dar fiica ei nu a ...? (mai mult)
Imi da si mie cineva niste idei de seriale? Inafara de,,The Vampire Diares",,,Pretty Little Liars",,,Teen wolf" si,, The originals"
Imi poate spune cineva seriale gen prison break,lucifer, 13 reasons why? Multumesc mult
Filme de dragoste cu adolescenti in liceu...dar fără comedii, va rog.
Unde pot vedea prima serie Dragon Ball in intregime, fara sa lipseasca episoade, subtrita in romana? Am gasit pe unele site-uri dar lipsesc episoade.
Aloha. Am vazut zilele trecute un trailer al unui film cu un baiat care avea niste casti in urechi si conducea ca un nebun. Tanar tipul, cred ca ii ajuta pe altii la jafuri. Filmul este relativ nou, ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara code geass sezonul 3.
Cand apare FORSAJ 8 ca la cinema a aparut pe 13 aprilie 217. Dar pe internet cand apare
Imi puteti sugera niste filme de comedie gen: Why him, Mike And Dave Need Wedding Dates, dirty grandpa, neighbords 1, 2? Multumesc.
Pentru fanii Game of thrones, care este sezonul vostru preferat?
as dori si eu niste filme cu zombii si extraterestri, dar sa fie de comedie.
Cum o chema pe fosta sotie a lui Gigi Dumbrava din "Inima de tigan"...cea care a murit in accident de masina(stiu ca a spus Hermina intr-un episod cand vorbea cu Fefe)?
Stie cineva unde pot gasi filmul lammbok cu traducere? Multumesc
In ce episod din serialul"La bloc"apare o tipa care face reclama la un aspirator cred si la niste tigai iar in acelasi timp se dezbraca(apare la Nelu si Americanu in apartament). Tipa e bruneta! Dau...? (mai mult)
Heeei TPU. As avea nevoie de putin ajutor in legatura cu un film. E vorba despre un tip care ajunsese la scoala de corectie si i se spunea "butch" sau chiar nu stiu dar se citea "buci" =))) suna stupid,...? (mai mult)
Unde pot gasi filmul animat Cars prima parte? nu am gasit decat cu rezolutie mica sau neclar as vrea sa fie hd
Unde pot viziona episoadele din skake it up (totul pentru dans) in romana?
Heei~ Buna, voiam sa va intreb (si sper ca n-am gresit categoria) daca stiti sau aveti o miiiiica idee despre lansarea sezonului 2 din Akatsuki no Yona/ Yona Of The Down? Multumesc anticipat!
Am inceput mai demult sa vad un film despre un batranel din japonia, veteran de razboi care are flashback- uri din experientele sale.Nu mai tin minte titlul si vreau neaparat sa il termin de vazut.Are...? (mai mult)
Heii, al catelea episod se difuzeaza azi din serialul "suflete tradate " de pe NationalTv?
Pe ce canale va aparea Doctor Who?
Imi puteti da niste animeuri asemanatoare cu Kamisama Hasimemashita sau Yona of the dawn? Cel mai bun raspuns primeste
Ce filme imi recomandati? Vreau ceva ce ati vazut voi de curand si v- a impresionat...v- a facut sa plangeti, v- a adus o dispozitie buna ..etc. Inafara de actiune si horror! Am fazut zilele acestea...? (mai mult)
Bună TPU, am văzut mai de mult un film dar am uitat titlul acestuia și acum îl caut ca un nebun, era oarecum horror și mi se pare că are două părți, e vorba de un criminal care răpea și tortura...? (mai mult)
Vreau si eu un serial pe o anumită tema, ca sa va fie mai de ajutor, pentru cei care au văzut the originals (nu neaparat cu vampiri)...pt hope lupta toată lumea, ei tot spun ca fac orice pentru...? (mai mult)
Am vazut un film acum multi ani cu un tip a carui sotie are o boala la inima. Tipul incepe sa faca curse de strada cu un WV Golf sa stranga bani dar nu reuseste. Asa ca rapeste un tip mafiot care...? (mai mult)
Stie cineva un film gen " Crows explode"? e un film japonez cu un liceu de delicventi.
Ajutati- ma va rog cu un film pe care l- am vazut recent. Cred ca e 2014- 2015. E despre un grup de prieteni care sunt invitati de catre un alt prieten la el la casa de vacanta intr- o zona mai izolata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!