Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Am si eu o întrebare: Când apare filmul Magnus Chase: Sabia Verii?
Aloha. Am vazut zilele trecute un trailer al unui film cu un baiat care avea niste casti in urechi si conducea ca un nebun. Tanar tipul, cred ca ii ajuta pe altii la jafuri. Filmul este relativ nou, ...? (mai mult)
Îmi poate face cineva o lista cu toate filmele Liceenii in ordinea in care au apărut? Mulțumesc.
Am nevoie de o lista cu filme de comedie... FUNDA!
Cand apare sezonul 8 din The Walking Dead? Stiti?
Puteti sa- mi spuneti anime- uri in care este o scoala de magie, de fete si sa fie doar un baiat! Dar sa fie intr- o lume total diferita de a noastra.Adica cu regi, printi, castele, printese.Cu...? (mai mult)
O sa se mai produca sezonul 2din ELFEN LIAD?
De cateva zile am terminat Naruto. Si acum vreau sa continui naruto shippuden, stiti un site care vocile personajelor sunt dublate in romana?
Ce filme horror știți? De preferat ar fi cu adolescenți. Acord fundă!
Cine stie niste filme de dragoste super misto. Plz as dori o lista.
Eu prind doar TVR1 si nu sunt multumit deoarece nu se dau filme, sfaturi?
Stie cineva un desen cu detectivi si cu un fel de demon ce vedea tot dintr o pestere? Eu am impresia dar nu sunt sigur ca erau soareci sau ceva de genu.
Stie cineva finalul filmului indian Totul pentru tine? Fundaa
Salutare lume am si eu o intrebare am asteptat filmul GUARDIANS scrie ca a aparut dar in rest nu- l gasesc nici unde de vizionat si din vreo mica sansa sa fie lansat si in Romania ca nu gasesc detalii...? (mai mult)
Vreau niste anime-uri in care sa fie multa aventura,comedie,supernatural, magic.Cum ar fi Nanatsu no Taizai sau Fairy Tail
Salut, ziceti-mi si mie niste anime faine cu personajul principal care ajunge sa fie foarte puternic si care nu este un fricos sau ceva de genu...
Salut tuturor! Este cumva film GTA (Grand Theft Auto)? Multumesc!
Slut, imi puteti spune cand o sa apara urmatorul episod sau sezon din serialul Lucifer?
cine imi poate da un site cu serialul WolfBlood toate sesoanele si gratis. MULTUMESC ANTICIPAT P.S. Sunteti cei mai tari
The Doomstar Requiem urmeaza dupa ultimul episod din Metalocalypse? Mai este ceva despre Dethklok dupa film?
Vreau si eu un site de seriale, poate sa fie si cu plata nu conteaza numai sa fie ok si sa aiba subtitrari. Mersi!
Bună, imi spune si mie cineva un film asemanator cu Mona Lisa Smile, Pride and Prejudice, Becoming Jane? Nu neaparat sa aiba aceeasi tema, dar sa fie filme la fel de bune ca si astea. M- am saturat...? (mai mult)
Stan din catelul blogger mai este in viata?
Am vazut zilele astea un trailer- ul unui film cu vrajitoare, filmul este din 2014- 2016, iar la inceputul trailer- ului o fata s- a mutat la o scoala noua sau ceva de genu si descopera puterile...? (mai mult)
imi puteti sugera va rog filme de dragoste dar sa fie ceva de gen "M-am indragostit de profesorul meu " sau sa fie asemanator cu "A walk to remember" Multumesc anticipat.
Buna stie cineva un site unde as putea sa vad filmul : 3 metri deasupra cerului? Eu am gasit cateva site-uri dar toate imi dadeau erori
Shameless: meritā sā mā uit?
Cine poate sa imi dea un site cu WolfBlood sezonul 3?
Animeuri Harem, Actiune, Super- Puteri care se petrec intr- o epoca moderna (nu in istorie). Am vazut : High School DxD Series Akame Ga Kill Hagure Yuusha no Estetica Kampfer Owari no Seraph Series ...? (mai mult)
Se vorbește mai în amănunt despre rebeliunea lui Robert în vreo carte din Game of thrones?
Dau funda daca ma ajutati! As dori sa vad filmul Teen Titans: The Judas Contract! Nu gasesc nici un site cu subtitrare in romana! Dati-mi va rog un link!
Ce seriale merita vazute? Momentan ma uit la The Walking Dead si Supernatural. Alte sugestii?
Salut, cine a vazut serialul Dexter? E bun de ceva sau nu? Imi puteti spune si alte seriale?
Am o întrebare și sper să mă puteți ajuta. Acum în jur de 2 ani m- am uitat un anime. În acesta era vorba despre o echipă care trebuia să plece în spațiu pentru exterminarea unui virus. Virusul...? (mai mult)
Tocmai ce am terminat de vizionat anime-ul "Ao no Exorcist" (Blue Exorcist) si nu stiu ce anime sa mai incep =)) Imi puteti da cateva nume de anime care chiar ar merita sa fie vizionate?
Am văzut odată un film in care apărea un corvette negru pe care polițiștii trebuiau sa il opreasca...imi aduc aminte o scena in care a trecut corvette ul pe langa polițiștii care stateau...? (mai mult)
Care e diferenta dintre Cinema City si T Max, Afi Bucuresti? Cat costa fiecare?
Imi spuneti niste filme si seriale mai noi? Ceva interesant?
imi puteti da niste animeuri gen dxd,kampfer, highschool of the dead, gulity crown, in genul asta sa aiba si actiune sa fie si fete ) etc. cred ca stiti la ce ma refer
Hei! Îmi explicați si mie seria Boruto? Pls
Vreau sa stiu daca filmul Fallen ( Ingerul noptii ) are sau o sa aiba partea a doua?
Era un film pe Disney cu un băiat cu parul saten si mama lui era elf si ambii începeau sa se micsoreze din ce in ce mai mult si aveau trăsături de irlandezi. Aveau un bunic scund iar acesta era bunicul...? (mai mult)
este cineva fan la animul Kampfer exista sezonul 2? daca stiti si la dxd daca o sa mai apara sezonul 4? sau la highschool of the dead?
Când apare episodul 10 din Riverdale?
Cum se numeste filmul care s-a terminat acum cateva minute pe TNT?(00:49) Era ceva cu finalul epocii samurailor in Japonia.
Cum fac rost de cont Netflix moca?
Stie cineva cate filme din seria final destination, un film horror care imi place la nebunie sunt? Le- am vazut pe toate pana la final destination 5. E si 6? Am vazut ceva pe net cum ca ar fi aparut ...? (mai mult)
Vreau sa vad toate episoadele din NARUTO (Nu shippuden) Iar site- urile pe care le gasesc nu sunt toate episodele, si la site- uri care sunt, nu merg videoclip- urile. As dori si eu un...? (mai mult)
Stiti ceva filme cu adolescenti de comedie, gen "in sexcursie" sau " virgina la 18 ani"?
Am vazut pe Youtube un anime cu niste fete care au urechi si coada de pisici dar nu stiu cum se numea si era cu comedie si romance stie cineva un anime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!