Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Ceva filme cu magicieni sau gen Harry Potter.
Stiti cumva filme cu calatorii in timp? Dar nu gen Terminator. De exemplu cineva care din zilele noastre se duce din greseala in '60 de exemplu sau ceva de genul asta. Multumesc!
Cate filme din Harry Potter sunt si cum se numesc?
Unde pot vedea filmul Time framed?
caut sezonul 3 din Diabolik loveres as vrea sa stiu unde il gasesc sau daca este. Multumesc.
Buna, TPU! Acum cativa ani am vazut un film si nu reusesc sa- mi aduc aminte titlu. Imi amintesc ca era vorba despre doi agenti care trebuiau sa vaneze un fel de monstri sau spirite care umblau liberi ...? (mai mult)
Cand incepe "Isus din Nazaret"?
Buna TPU dati-mi va rog toate dramele coorene cu muzica care este vb despre muzica..Inafara de Heartstrings,the musical,Beautiful you,dream high, legend music.
Hei! Nu prea am chef sa caut asa ca va intreb pe voi. Aaparut cumva vreun alt sezon din mirrai nikki sau din elfen lied sau vreun alt anime de genul asta.(stiti voi otaku)
Filme cu ceva magicieni sau ceva cu animati gen stapanul inelelor, harry potter ceva frumos :D
Cum se numeşte arcasul din s.h.i.e.l.d? Mulțumesc
Filme de dragoste frumoase?
Cate episoade are iserialul romanesc "Cand mama nu-i acasa"?
Vizioneaza cineva serialul turcesc Bahar: Viață Furată? Am citit o noutate ca actorii principali sosesc la o intalnire cu fanii la Chisinau, la mall, in 11 aprilie la 17:00. Cica e cel mai vizionat...? (mai mult)
Stie careva cateva filme cu poveste cat de cat asemanatoare ca in The Last Of Us? Adica ceva post-apocalyptic.
Cum gasesc filmul Sarmana Maria in reluare substitrat toate episoadele?
Puteti sa imi dati niste animeuri ca Makbe kun no revenge? Dau funda
Cum fac sa gasesc in reluare filmul Numai iubirea toate episoadele?
Am vazut Urzeala Tronurilor in urma cu ceva timp. Iar in sezonul 4 episodul 8, cand Jon merge sa negocieze cu liderii, era o femeie capetenie care accepta oferta lui Jon. Cine imi poate ...? (mai mult)
Hei eu urmaresc The Originals si am ajuns la ep 3 sezonul 4 si caut ep 4 si nu il gasesc! Stie cineva de ce?
Caut un film de ceva vreme si nu- l gasesc. Era un film legat de un razboi, in care, daca nu ma insel, un copil care dadea informatii unei parti, in dimineata unei zile, un soldat ii spune sefului...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film horror în care s-a folosit piesa bye,bye, baby-- the bay city rollers. poate cineva sa-mi spună numele filmului? k nu îmi amintesc și as vrea sa îl revad
Vreau sa fac un intr-o la un serial si am nevoie de o meldie care sa te tina in suspans. Dau funda la cel mai bun raspuns dintre 5.
Cand incepe serialul acela religios cu personaje biblice si Iisus la Kanal D si la ce ora? In ce zile?
In Prison Break Michael Scofield moare?
Heiii, deci vreau si eu sa ma uit la serialul "Shameless" si nu pot, peste tot cand intru scrie ceva de genul ca trebuie sa platesti sau d- astea...Are cineva un site sau un program unde pot sa ma uit?...? (mai mult)
Cate seriale Stargate sunt? In ce ordine sa ma uit?
Are idee cineva cand ar aparea trailerul la World War Z 2?:))
Cum a fost creat Ten-Tails? Dau funda celui mai bun raspuns. Mersi!
Vizioneaza cineva serialele romanesti "Ai nostri" (ProTV) si "Cand mama nu-i acasa" (HappyChannel)?
niste seriale bune de vazut, ma intereseaza ceva cu mister ceva gen the walking dead, dar sa fie deja terminate, nu conteaza anul.
Câte episoade are anime-ului Blade?
Stie cineva serialul Grimm? Ma poate ajuta cineva unde as putea gasi acele citate de inceputul fiecarui episod?
Unde pot urmari (Serial: The flash season 3x8) Invasion part 3-a? Funda cel mai scurt si bun rasp.
În film de dragoste cu adolescenti cu adolescenti? Dar nu comedie. Sau funda
Vreau sa vad un film gen fata noua la liceu de indragosteste de cel mai popular baiat si ajung împreună sau invers Dar nu comedii
vreau sa stiu si eu cate episoade si cate serii are Gintama?
Unde pot vedea aventurile lui sarah jane smith in romana? Dau funda *
As dori seriale de dragoste cu adolescenti. Cine m-ar putea ajuta?
Ce aplicații/site-URI bune, fara plata, Cunoaște-ți pentru seriale.Chiar imi doresc sa încep niste seriale bune.Am IPhone.
Stie careva in ce luna si in ce zi revine serialul Prison Break?
Știți cumva când se va mai difuză Titanic la TV? Sau dacă se va mai difuza
Nu mai imi amintesc cum se numeste un film, foarte fain din punctul meu de vedere. In film era vorba despre doi soti, un psihiatru, iar tipa cred ca era actrita, o blonda. Nu am vazut filmul...? (mai mult)
Filme care merită văzute?
Sallll TPU cine imi poate recomanda un anime super gen: actiune, comedie, romantic, superiputeri? Dau funda! A da, asta e lista mea personala : 1. akame ga kill 2. zero no tsukaiama 3. toradora ...? (mai mult)
Bună TPU! As vrea un site sigur unde sa pot viziona episoadele din soy luna, sa nu fie cu ferestre pop-up.
care ar fi top 10 anime vazute de voi?
Cum se numeste filmul in care sunt 4 mici storyuri? Una este cu un om care are un audi si conflict cu un mecanic.Un alt story este despre un baiat care a calcat un om si tatal lui trebuie sa rezolve....? (mai mult)
Vreau si eu un serial/film cu adolescenti care sa fie la scoala, in care sa fie un baiat simplu sa inceapa sa aiba peste noapte niste puteri supranaturale, ori sa devina vampir, varcolac etc. ...? (mai mult)
De ce credeti ca a aparut genul de film comedie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?