Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Cineva poate recomanda ceva filme (seriale) horror, thriller ce îți dau fiori de merită să te uiți?
Știe cineva când apare mia si cu mine eroul din centopia dublat in romana
Vă salut, cu rugămintea de rigoare am și eu o întrebare: caut un film de prin anii 80 sau 90 SF, unde o familie sta multi ani intr- un buncar crezand ca a cazut o bomba atomica sau asa ceva. Cand...? (mai mult)
O să apară și sezonul 8 la The 100? Sau s-a terminat la sezon 7?
Pe Netflix sunt serialele Lectii de viata si Adela?
Stie cineva cum se numea filmul aseara difuzat pe pro tv unde Coreea de Nord a invadat America iar un grup de tineri fura o valiza ca sa poata elibera tara de invadatori?
Ce filme, seriale, animeuri sau documentare de calitate imi recomandati de pe Netflix? Prefer filmele politiste, de actiune, thrillere ( nu horror! ), romantice, comedie, mindfuck! Ce ati vizionat...? (mai mult)
Salut TPU, știe cineva/își amintește cineva de cine a fost tradus și adaptat povesti din folclorul maghiar? Episodul semnele din nastere ale printesei. DAU FUNDĂ
Ce credeti despre serialul "Supernatural", merita sa il urmaresc? Vreau sa va aud si parerea voastra. https://www.imdb.com/title/tt0460681/
Salut! Acum câțiva ani am văzut un film horror și nu prea tin minte mai nimic din el dar ce=mi amintesc este ca erau 2 fete și un bărbat într=o rulota si prima fata a omorât- o pe a 2 a și după...? (mai mult)
Bună seara lume, vreau să vă întreb şi eu ceva. Am văzut mai de mult un film horror cu două fete una brunetă şi cealaltă blondă care s- au dus intr- o seară să se distreze prin cluburi ...? (mai mult)
Salut TPU, Am găsit pe Instagram un clip. Sper să vă apară ce vă trimit pe link: https://www.instagram.com/reel/CnwJHEVPNrE/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR3w_8zTJm8djYe7h1oRhpMKG8rRSIcqBqjcH9xrwogAY9tF_jbPa12Kdqg ...? (mai mult)
Buna seara! Am și eu o întrebare. Dacă mă puteți ajuta. Mai știți filmul acela de desene animate, cu Scooby doo și cu cățelușa aceea pe nume Amber și cu fata aceea pe nume Cristal de care ...? (mai mult)
Salut, când va apărea continuarea a lui avatar korra?
Intrebare serioasa ma jur. II MAI E CUIVA frica de actorul lui Isus din "Iisus din Nazaret" ARATA ASA DE UNCANNY efectiv ma sperie de parca ceva inuman poarta piele de om EFECTIV? pup
Era o telenovelă (spaniolă sau mexicană) în care el era pirat și ajunge la închisoare, iar ea preia conducerea piraților și îl salvează
Cum credeți că ar arata un film cu Zorro adaptat la vremurile noastre, un Zorro modern?
Mai e cineva care s-a uitat la iubiri secrete? Sau m-am uitat doar eu? Greu găsesc fete care s-au uitat
Hei! Deci, când eram mai micuță, mă uitam la o emisiune de modă, doar că nu- mi mai amintesc cum se numește misiunea.O fată primea un plic cu o sumă de bani, și avea câteva ore la dispoziție...? (mai mult)
Când va apărea continuarea din Boruto?
O sa mai apară al doilea sezon din serialul Luna Nera? M-am uitat la el și e foarte tare și aș vrea să știu dacă o să mai apară un al doilea sezon
Diego de la Vega (Zorro), Clark Kent (Superman), Peter Parker (Spiderman) sau Bruce Wayne (Batman)? Care credeți că e cel mai inteligent și abil erou dintre ei care știe să disimuleze, ascunzandu-...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva filme gen Thirteen? Mi-a placut foarte mult si mi-ar placea sa mai vad filme de genul.
S-a uitat cineva la serialele lord of the power si the house of the dragon? Ce nota ii dati? Iar mendalarion sezonul 2 si 3 cum vi s-a parut?
Caut un film care a fost pe Netflix și nu mai stiu cum se numea, era vorba despre o fata care a fost internata la psihiatrie de tatăl sau, in urma cu ceva timp ea a dat foc casei unde se afla mama ...? (mai mult)
Ce filme poti vedea unde sa inveti chestii utile in viata?
Salut, am văzut ieri un trailer de film pe Netflix, de comedie în care gen era un băiat și a întrat într- o cabina foto și sa întors în trecut la balul de absolvire ceva de genul, și tot încearcă...? (mai mult)
Buna! Am mai pus intrebarea, poate acum gasesc raspunsul. Am vazut un trailer al unui film in care era vorba despre rapirea unui barbat, sotul ideal, tatal perfect, colegul perfect, fiul, vecin, ...? (mai mult)
Buna tuturor! Nu- mi amintesc cum se numeau niste desene animate care se transmiteau pe minimax cand eram copil. Vorbesc de perioada 2007- 2013. Era vorba de cateva marionete de plus. Erau mai multe desene...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare, undeva prin 2019 am vizionat o serie de povești urbane, create de către o fata al cărui nume nu îl mai știu și chiar mi- aș dori să- l știu. Seria consta intre doi...? (mai mult)
Buna! Am vazut un film/serial mai de mult si nu mai stiu cum se numeste, tot ce mai tin minte e o secventa. Era o fata care spala catei in costume de baie in scopuri caritabile si nu avea voluntari, ...? (mai mult)
Film perioada 90- 2005 tin minte urmatoarele lucruri: filmul incepe cu o femeie si un barbat ambi divortati care au un bebelus, unul are o fata celalat un baiat. Iar in fiecare zi isi duc copii la...? (mai mult)
Buna. Era un film pe Netflix parca, tot ce imi amintesc era ca o fata trebuia sa cante sau sa danseze pe scena si nu putea ca nu stia, si fostul ei era in public. Atunci alt tip urca pe scena langa ea...? (mai mult)
Recomandați- mi și mie filme din astea cu demoni, Satana, spectrul ăsta. :) Oameni cu povești creepy. Apoi recomandați- mi și documentare cu criminali sau ceva cazuri care să dea cu virgulă....? (mai mult)
Bună, am văzut un film serial cu o fetiță mică răpită și salvată de un polițist și când fata s-a făcut mare a devenit polițistă. Stie cineva cum se numește filmul?
Daca stie careva numele unui film...este vorba despre 2 copii, unul mai instarit, care sunt prieteni, unul statea in oras, celalalt la periferie intr- o zona saracacioasa pentru ca era cu nazisti sau...? (mai mult)
Ce parere aveti de filmele blow mind? Ajuta la procese cognitive? La ce mai exact?
Buna. Caut si eu un film horror de mult timp pe care l- am mai vazut si nu mai am idee cum se numeste. Din cate imi aduc aminte filmul era cu o femeie ce ramasese vaduva recent, si o bantuia des sotul...? (mai mult)
Stie cineva filmul ala de comedie mai vechi putin parca, erau unu care trebuia sa faca sex cu mai multe fete la un moment dat era una grasa rau si din nu stiu ce motiv a trebuit sa faca si cu aia ca faceau...? (mai mult)
Ce filme ati vazut de unde ati invatat ceva? Documentarele sunt eficiente? Un film desore univers stiti?
Ce filme stiti genul mister cu suspans? Fara horror the wemen at window, triangle genul asta.
Am vizionat un film caruia vreau sa- i gasesc numele. Rezumat: Unui cuplu casatorit ( sot, sotie ) - i se face propunerea de catre un bogatas ca sotia sa intretina relatii sexuale cu acesta in schimbul...? (mai mult)
Salut! Cand eram mic mi- a aratat cineva un film horror dar nu mai tin minte ce film era. Ma puteti ajuta sa gasesc filmul. Tot ce imi amintesc este o scena in care un individ vine in spatele unei femei,...? (mai mult)
Care credeți că e cel mai reprezentativ film in care personajul principal e considerat las, fără abilități și stângaci dar se dovedește a fi de fapt contrariul: un expert, abil și inteligent?...? (mai mult)
Salut TPU! Ce preferati Netflix sau? Recent mi- au fost luat 12 euro de pe card pentru abonament, insa nu sunt prea multumit fiindca nu sunt la noi multe seriale/filme etc, voi ce platforma preferati...? (mai mult)
Salut, mi-am făcut abonament pe HBO MAX și îmi apare o bruiere cu tot felul de culori și nu se mai vede nimic.Ce să fie?
Daca in filme memorezi actiunea si personajele nu e logic ca ajuta la memorie?
Imi puteti recomanda filme horror bune? Eu din toate filmele horror pe care le- am vazut le consider cele mai ok pe :The conjuring; Annabelle; Candyman; Unfriended; Ouija: Origin of Evil. Daca imi...? (mai mult)
A vazut cineva the wire sau sopranos? Daca da, structurati pe sezoane, exemplu 1 foarte bun 2 slab.
Hey guiz,,, :D Deci, oare sitit niste anime-uri bune la care ma pot uita in timpul liber? Am 15 ani UwU :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!