Stie cineva serialul Vikings, cand apare sezonul 5?\ Dau Fundaa!
pe ce canal este wrestling? Stiu ca inainte era pe sport.ro, de 2 ani nu a mai fost, chiar mai mult. Va rog spuneti-mi pe ce canal si de la cat incepe.
Acum 10 ani era un desen serial pe pro tv dupa pokemon cu un baiat care era pe pamant iar in galaxie era un razboi cu nave spatiale, cu alte lumi... si nu mai stiu cum se numea... (Stiu ca in primul episod...? (mai mult)
Ce parere aveti de episodul 1 sezonul 2 din AoT? Cand credeau ca stiu ceva despre titani apar de astia vorbitori si care poseda inteligenta. Opening- ul a fost ok si ma intreb care e faza cu dinozaurii....? (mai mult)
acum in jur de 5 ani+ am vazut un film legat de 2 tipe care umbla prin cimitir si gasesc o carte ciudata (un fel de death note) si una dintre ele scrie in ea si stiu ca intr- o secventa i- a spus...? (mai mult)
Un film horror? Pliss!
am vazut in film acum vreun an jumate si nu- mi aduc aminte cum se numeste. Era vorba de o lume in alb si negru, despre niste tineri care la varsta cuvenita primesc anumite slujbe, bine definite...? (mai mult)
As dori si eu sa gasesc un film care il caut de ceva timp din ce imi aduc aminte era vorba de niste adolescenti care erau la o petrecere si se jucau cu sticluta si jocuri din astea filmul acesta l- am ...? (mai mult)
De ce Sakura(din Naruto)e urata de fanii anime-ului?
Buna! Am si eu o intrebare in legatura cu un fillm. Din cate imi amintesc era vorba de un viking sau ceva de genul, care se indragosteste de printesa Islandei, cred... si la final el moare si ea se...? (mai mult)
Cum se numea filmul acela, cand un baiat a devenit doctor si s-a dus sa fie doctor intr-o tara mica?
Heii TPU! Tocmai m- am uitat la primul film Harry Potter: Harry Potter si piatra filozofala si as vrea sa- l urmaresc si pe al doilea. Nu am citit inca cartile si nu stiu cum se numeste. Daca puteti ...? (mai mult)
Recomandati-mi ceva filme si seriale de genul comedie-drama, sa includa atat elemente de comedie, cat si drama.
La ce episod o sa ii spună lui Kemal motivul căsătoriei cu Emir din filmul Dragoste infinita?
Salut, imi puteti spune cate-va seriale cu vampiri?
Stie cineva unde pot gasi postere cu Shakti Arora sau personajele din serialul indian Totul pentru tine?
Un film de dragoste trist? Gen Endless love...
The Fate of the Furious cine merge la premiera?
Bună TPU, Știți vreun anime bun? De preferat High School Supernatural sau ceva de genul, si sa fie mai lung. Am vazut deja: Naruto One Piece SAO Fairy Tail Bleach Another HighSchool DXD HunterxHunter ...? (mai mult)
Cand pot vedea fast and furious 8 la cinema city in BRAILA, după 23 aprilie? Dau funda. Pa: nu știu să caut.
vi s- a intamplat vreodata cand terminati o serie dintr- un anime si nu se stie daca are o continuare sa fiti mai tristi ca ati fi vrut o continuare sa vedeti mai mult?(eu am urmarit sword ...? (mai mult)
- Spuneti- mi si mie ce sa mai filmez pentru Youtube pentru telefon!(P.S.Sunt Gamer nu Vlogger) - Ziceti- mi o aplicatie pentru telefon, cu, efecte speciale(Din alea cu explozi si cu Inpuscaturi) ...? (mai mult)
de vreo 5-6 ani era pe postul Acasa un serial cu doctori (indian) cu o fata (Ridhima) si un baiat (Armaan) ei doi se indragostesc iar el isi pierde menoria sau ceva de genu. Cum se numea?
Care e cel mai horror film vazut? vreau sa ma uit la unu cu demoni/fantome (am vazut counjouring,insidious,evil dead, tarata in iad si inca cateva)
Hei, mai știe careva cum se numea un serial care începea la ora 14:00 sau 14:30 pe TVR2 prin 2005 cam așa. Era vorba despre doi studenți care printr- un accident devin genii. Tipul era personajul ...? (mai mult)
Cand va aparea King Arthur : Legend of the sword in Romania?
Sword Art Online Ordinale Scale (filmul) a aparut? adica tradus?
vreau sa stiu (de la cei care au urmarit seria) despre Sword art online aproape am terminat sezonul 2 (mai am vreo 2 episoade.) si vreau sa stiu va mai aparea un sezon 3? ...cand apare acel...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu un site romanesc de stiri de anime adica despre discuntii in legatura cu cand apare un anime sau se va mai face vreun sezon. ceva de genu(un site mai popular daca se poate)Dau...? (mai mult)
Am vazut si eu Ghost in the Shell(filmul nu animeul). Cum vi s-a parut?
Pe ce site pot vedea x-men logan?
TPU, m- am uitat la why him? si mi- a ramas o melodie in cap, la scena petrecerii era o melodie trap de craciun, incepea cu "ho ho ho... merry f**king christmas" cum se cheama? Am cautat- o si nu am gasit-...? (mai mult)
Jessica Rabbit este personaj Disney? Întreb asta pentru ca: 1.Are un ochi acoperit (cred ca știți la ce mă gândesc) 2.Personajul cât si filmul au o tenta PREA SEXUALĂ (scuzați dar nu se...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu Hackeri
Buna Am 2 site de filme online si nu vreau sa sta degeaba stiti pe cineva care este interesat sa le administreze? Sau sa cumpe domeniul sunt platite pe 1 an de zile si daca este careva interesat poate...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme de dragoste, iubire cu final nefericit
M- am uitat acum ceva timp la un film cu dinozauri dar nu mai stiu cum se numeste.Era vorba despre viitor in care aerul nu mai era bun de respirat datorita poluarii si oamneii au fost nevoiti...? (mai mult)
Ce filme regizate de Tim Burton îmi recomandați?
Era un film horror cu niște oameni "manipulați" să zic așa. Un barbat trebuia sa- si salveze prieteni si era lipit de scaunul masinii și trebuia să- și traga pielea ca sa- i salveze. Nu a reusit...? (mai mult)
La ce oră apare episodul 8 din RIVERDALE? E URGENTTTT
Am mai pus odata intrebarea asta, dar nu m- a raspuns nimeni: Ma uitam la Kanal D si am vazut o reclama cu un film care va fi pe Kanal D. Tin minte ca era ceva cu Biblia, parca era:, , Biblia continua"....? (mai mult)
Hey! Ma uitam la Kanal D si am vazut o reclama cu un film care va fi pe Kanal D. Tin minte ca era ceva cu Biblia, parca era:, , Biblia continua". Nu prea sunt sigura. Cred ca este ceva legat de Isus ...? (mai mult)
mai aveti ceva informatii despre sezonul 3 din serialul Lucifer?
Caut un film horror pe care l- am vazut acum cativa ani. Imi amintes c doar o scena in care protagonistul se uita pe gaura cheii si vede o femeie iar cand se uita a doua oara vede doar un fundal rosu. ...? (mai mult)
Acum am terminat so1 din Anime- ul Sousei no Omnyouji dar nu stiu de cea simt nasol că l- am terminat (apropo sunt sora mai mica a lui raul ) cum sa scap de senzația asta? si va mai apărea cumva încă...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme si seriale bune? La filme as vrea in principal sa fie 2015-2016 (puteti da si vechi, dar vreau si noi) si sa nu fie horror plz.
Sal, spuneti-mi un film frumos gen, collide sau patient seven ori ceva cu zombie ca war Z...dar de calitate.
Imi recomanda cineva, va rog, un film cu naufragiati sau ceva in genul?
Stiti unde pot vedea si eu iUmor sezonul 1 online? :D Funditaa
E calumea Akame ga kill, sa stiu daca merita sa-l vad sau nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!