despre serialul bates motel, stie careva daca va mai urma si sezonul 6 sau sezonul 5 e sfarsitul?, am intrebat pentru ca s-au intamplat prea multe. multumesc anticipat
Era un film cu un băiat care hackuia un joc cu un craniu era într- un labirint și intră sora lui peste el, apoi tată- l lui, îl pune să- și ducă sora la școală, el era exmatriculat și folosea...? (mai mult)
stie cineva un film (nu serial) unde e un baiat sarac si se indragosteste de o fata (saraca, bogata) nu conteaza, nu am vazut un asemenea fil dar as vrea sa vad, deci toti care stiti ceva de ...? (mai mult)
Filme de dragoste triste? Eventual despre o fata care iubea un baiat, si baiatul facea pe inaccesibilul, pana cand si- a dat seama ca de fapt, si el o iubeste...dar era prea tarziu pentru ca fata deja...? (mai mult)
Buna am vazut animeul neo angelique dar nu gasesc continuarea episodul 13 care se termina pe o stanca cu conacul in flacari si nu gasesc continuare cu sub in romana daca se poate! va rog rog link...? (mai mult)
As vrea sa vad ceva animeuri ca Death Note, Tokyo Ghoul, Attack on titan, Kuroshitsuji, Mirai Nikki. Ce imi recomandati?
Era un film cu un frate mai mare care hackuia un joc cu un craniu era într- un labirint și intră sora lui peste el, apoi tată- l lui, îl pune să- și ducă sora la școală, el era exmatriculat...? (mai mult)
Hey! Cine stie ce serialul e la 5:27 in care el o baga intr-un tomberon? https://www.youtube.com/watch?v=5YzJwExwewc&t=94s
Am vaszut mai de mult un film si nu mai stiu cum se numeste era cu o fata care a fost prinsa de niste barbati si au dus o intr o caban unde o violau si chinuiau in toate felurile iar dupa fata a scapat...? (mai mult)
Cand incepe o noua viata sezonul 2?
Buna dimineata tuturor! Unde pot vedea si eu episodul acela din "la bloc dupa 10 ani"? Am cautat pe google si imi da cateva chestii. Imi da unul care este pe site- ul dailymotion, dar acolo la minutul...? (mai mult)
Nu mai stiu un film care l- am vazut de mult si vreau sa ma ajutati sa il gasesc tot ce imi aduc aminte din el e ca niste prieteni erau pe un drum de tara si au trecut pe langa unu cu un camion si o fata...? (mai mult)
Am vazut o data un fulm era ceva gen, , stiu ce ai facut asta vara, , asa cred cu niste prieteni care sau dus la o casa sa petreaca si acolo erau macelariti de un criminal tot ce imi mai aduc aminte...? (mai mult)
Unde pot gasi un film cu povestea lui Iisus? as vrea sa fie bun filmul si cu toata poavestea, daca se poate sa fie si claritatea decenta
De ce se folosesc microfoane asa proaste in filmele romanesti? E abia inteleg ceva din ce spun.
Ceva seriale gen Ray Donovan?
Cand apare filmul The Maze runner 3?
In care emisiune TV apare actorul din iubiri secrete pe numele real de Bogdan Marchidan? In iubire interzisa? Stiu ca a jucat intr- un episod in care avea un frate iar fratele s- au s- a indragostit...? (mai mult)
Salut TPU,recomandatimi si mie niste anime interesante in afara de :Dragon ball,Hunter x Hunter,Bleach,Fairy Tail,One piece, Yu yu Hakusho, Attack of Titan, Ao no exorcist...
As vrea sa imi spuneti niste filme cu zombie sau filme de groaza-comedie si niste seriale tot de genul acela(nu vreau anime)
Buna TPU as vrea niste filme horror. urgent! cele mai bune primesc funda
Seriale coreene, taiwaneze, thailandeze, japoneze... Drame care sa te facă sa îți dorești sa le revezi... Ce im recomandati?
Cum se pronunță numele anime-ului Bleach?
Buna TPU am vazut mai de mult un amine cu 2 ingeri, unul alb si unul negru care la sfarsit se lupta, unul dintre ei era un adolescent care ducea o viata normala si la un moment dat si a dat seama ...? (mai mult)
Cine a vazut filmul? https://www.youtube.com/watch?v=_2D2W2hvbK4 pareri?
Cand se termina Naruto Shippuden?
Nu reusesc sa gasesc titlul unui film CHINEZESC/COREAN la care ma uitam acum cativa ani, ajutor! daca imi amintesc bine cam pe la inceput arata un baiat cu o geanta in care cred ca avea bani, si fuge...? (mai mult)
Bună seara! Va rog sa mă ajutați sa găsesc titlul unui film indian pe care l- am vizionat și nu mai știu cum se numește. Știu ca este un film drama, dragoste și ca personajul masculin care fusese...? (mai mult)
Hei TPU, era un film horror cu o familie care merge cu masina face accident si moare doar fata (am impresia ca o chema emili) apoi parintii se simt vinovati si ajung intr- o casa a unei batrane si nu mai...? (mai mult)
Ce parere aveti de noul Samurai Jack?
Salut TPU,ce parere aveti despre serialul game of thrnones, merita sa ma uit la el?
Cine stie niste filme apocaliptice misto? Plz o lista.
Salut, stie cineva cand va aparea boruto?
Cum se numea filmul acela indian 100 de pumni si un sărut sau cum
Buna,as dori sa imi spuneți cateva seriale ce merită văzute (de preferat horror/fantastic sau SF de exemplu Shadowhunters)
Recent mi- am amintit un film despre un anume rege al Angliei, care avea niste dificultati de vorbire datorita unor traume din copilarie, iar acum este nevoit sa vorbeasca la un post de radio,...? (mai mult)
Buna am vazut animeul neo angelique dar nu gasesc continuarea episodul 13 care se termina pe o stanca cu conacul in flacari si nu gasesc continuare rog link m-a lasat in aer
As vrea si eu niște anime- URI gen naruto, fairy tail sau one punch man. Adică sa aibă chestia aia cu nervii cum este in naruto sau fairy tail si sa fie tot cu puteri, chestiile de genu...? (mai mult)
Bună TPU va apărea Junjou Romantica sezonul 4?
Stie cineva ce serial e la 5:37? ( el o baga in gunoi =)))) )
Buna TPU am vazut mai de mult un amine cu 2 ingeri, unul alb si unul negru care la sfarsit se lupta, unul dintre ei era un adolescent care ducea o viata normala si la un moment dat si a dat seama ca...? (mai mult)
Imi poate face cineva un scurt rezumat al ultimului episod din serialul The Vampire Diaries?
puteti sa imi spuneti un film fain de actiune, sau comedia.
Imi puteti spune si mie niste filme istorice?
Care s-a uitat ieri seara pe national geografic la "pierdut printre straini"? Nu stiti ce nume avea ala ca sa ma informez mai mult de povestea aluia?
Vreau sa ma fac actrita, dar nu aici in Romania ci in Turcia, ajutati- ma! Nu stiu ce sa fac! Nici nu stiu daca acolo in Turcia iti trebuie ceva ca sa poata sa te angajeze...nu stiu ajutati.ma, ce sa...? (mai mult)
Ce anime-uri din 2016 v-au placut si credeti ca merita vizionate?
Buna,stie cineva cand incepe Tres Veces Tu (3MSC - Partea a 3-a)? Multuu :*
Filme de comedie 2010+?
Ce inseamna final epopeic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!