De unde pot sa downloadez filme sau seriale?
Salut, cine imi poate spune numele unui film dat fiind faptul ca, cunosc doar o secventa din acesta, si anume: un profesor pune o intrebare iar un student da un raspuns scurt si sintetizat, profesorul...? (mai mult)
Unde pot vedea the brazilian job?
Vreau filme horror! Filme cu adolescenti,oameni care pleaca in excursii la munte, mare ..etc si sunt atacati de :Criminali,Teroristi,Ursi, lupi ..etc.
Stie cineva daca Trei Metri Deasupra Cerului partea a 3-a o pot gasi subtritrata in romana?
Se uită cineva la anime-ul japonez Bleach?
Este ceva ciudat dacă un băiat de 15 ani se uită pe canale de desene animate. Gen Cartonn Network.
Salut, am nevoie ca studiu pentru un rol intr- o piesa de teatru de cateva filme, tema filmului ar trebui sa fie despre relatia copil parinte dar nu genul ala de film cu o familie fericita si happy ending,...? (mai mult)
Spuneti niste seriale cu varciolaci gen teen wolf
50 shades of Grey si 50 shades darker sunt aceleasi filme sau sunt diferite Sau daca sunt diferite la care ar trebui sa ma uit prima data Imi puteti spune toate filmele din seria Grey si ordinia in ...? (mai mult)
Cum ii cheama pe actorii din Lectii de Viata sezonul 3 episodul 54?
Salutare lume exista vreun fan al filmelor din seria The Crow si daca da as fi recunoscator daca ati putea sami lasati niste filme cu o poveste asemanatoare
Dau fundita la cine stie! Am vazut un film acum vreo 3 ani cred si nu- mi amintesc cum se chema. Stiu ca era vechi si era vorba despre un suflet care folosea corpurile pentru 2 zile si dupa le schimba,...? (mai mult)
as dori niște filme gen narcos, il capo dei capi
Salut,dati-mi va rog filme tari an-2016-2017-in rusa-romana
Salut, voi puteţi viziona acest videoclip sau apare ecran gri http://sforii.ro/romania2/video/147309 Cum l-aş putea viziona?
Imi puteti recomanda filme in genul: Divergent, Hunger Games, The Maze Runner, The 5th wave, The thinning, Fallen etc? Mai pe scurt, filme tip fantasy, de dragoste si cu actiune. Multumesc!
Doar eu il vreau din nou pe Mihai Petre la Romanii au talent?
Stie cineva cum pot sa ma dezabonez de la Antena Play? Va rog
Unii vlogeri filmeaza ce se afla in telefon si pun ecranul pe filmare cum fac asta?
Cand apare Teen Wolf sezonul 6 B?
Știți cumva când (re)apar la TV filmele: -Twilight -Red Riding Hood -Răpirea
As vrea si eu niște anime- URI gen naruto, fairy tail sau one punch man. Sa aibă chestia aia de forța, bine in one punch stiu ca nu e, dar la naruto si fairy tail este prietenia sau nervii...? (mai mult)
Filme similiare cu Patient seven?
Puteți sa îmi spuneti câteva site-uri pe care as putea sa vad filme cu o subtitrare buna? Am gasit câteva site-uri, dar nu mi-a plăcut subtitrarea... Mulțumesc frumos! :)
TPU! Aveti idee unde pot vedea Degrassi junior high si restul care urmeaza dupa ele? Am cautat si pe net si pe Netflix si nimic. Va multumesc muult!
Filme in gen cu filmele Edge of Tomorrow si Source Code?
Buna TPU In ce data are loc finala Iumor?
Dati-mi denumiri de filme/seriale sau paginile unde pot sa le gasesc. Interesante!
Era un film cu un negru la un magazin care va fi jefuit și luat ostatic de hoți, când vine poliția o babă și un moș se pun pe scaun și mănâncă popcorn uitându- se cum se ceartă poliția ...? (mai mult)
Niste filme romantice? As prefera sa fie din 2015 incoace.
Niste filme cu elfi? Adica actiunea sa se concentreze pe elfi am vzt lord of the rings si hobbitul
Cine stie unde pot gasi High school musical 3 in romana.Dau Funda.Va rog.
Salut TPU,tinand cont ca astazi e sambata vreau sa ma uit la un film dar nu stiu ce film, ce imi recomandati? Preferabil gen Comedie.Mersi.
Cine îmi spune și mie actorii din "Capcana pentru parinti"? Vreau numele real și numele din film. Funda.
Stiti cumva daca acest gif este dintr- un film sau e doar un gif? :)) Si daca este dintr- un film, cum se numeste filmul? * las aici link- ul cu gif- ul...? (mai mult)
Ba deci nu inteleg: cum naiba poate Han din Fast and furious sa moara de doua ori? Odata in tokyo drift si odata in Furious 7? Am inteles ca ordinea cronologica este furious 4, 5, 6 este inainte de ...? (mai mult)
Filme gen : Patient seven?
Vreau si eu filme de groaza care sa te fsca sa te sperii foarte mult! Dar fara the ring pentru ca l-am vazut ..si fara filme cu exorcizari pebtru ca nu ini plac!
Hei, TPU! As fori sa vad filmul selfie 69 dar nu-l gasesc pe net. Cine imi da un link bun primeste funda!
Ce James Bond v-a placut cel mai mult?
Hei! Am vazut un film acum 5- 6 ani... Actiunea a început intr- un magazin unde părinții unui copil au foast ucisi cu sange rece chiar sub ochii lui. Apoi criminalii au dat foc magazinului lasandul ...? (mai mult)
Buna TPU Imi puteti spune unde se filmeaza iumor? si cum as putea cumpara bilete?
Imi puteti spune un film in care sa joce in special elfi? Dau funda
Filme de dragoste cu adolescenti, baieti rai si fete bune(cuminti)? Pls!
Am o curiozitate. Cum procedează marile studiouri de filme (gen alea de la Hollywood) ca să mărească rezoluția unui film din anii '60 la Full HD (1080i)? Adică nu prea are sens, cum pot...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sezonul 5 din Vikings? Multumesc!
Lasati-mi niste filme in limba germana cu subtritatre tot in limba germana. Am nevoie ca sa pot invata.
O sa apara sezonul 4 din El Barco? Dau funda
Va mai aparea El Barco sezonul 4? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.