Cat trebuie sa platesc daca vreau sa-mi activez pentru o luna HBO? Sunt pe Telekom Multumesc!
Vreau si eu filme de groaza
Heii Lydia din Teen Wolf este un benshe ce inseamna asta?
Care v-a placut mai mult, Boruto sau Naruto?
Naruto Shippuden s-a terminat?
Hei Știe cineva cine e ăsta? http://imgur.com/XNsuy3V
Buna dragilor, as dori si eu cateva filme. Imi plac comediile romatice,sf-urile, sau cele cu ceva mitic(zane,vrajtoare, dragoni...etc)
Am văzut un film mai demult și acum nu mai știu cum se numeste. Era cu 2 gemene care aveau părinții divorțați, ele se regăsesc intr- o tabăra și fac schimb intre ele ca sa- și reunească...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot viziona seriale frantuzesti? As prefera sa aiba subtitrarea in franceza, dar si in romana e bine. Nu gasesc, au doar filme iar de pe fil.e.list nu am gasit sa descarc decat ...? (mai mult)
Daca am cablu TV HDMI, dar nu am televizor, pot conecta receiverul la laptop in programul Filme și TV din Windows 10?
Hei. Stie cineva niste seriale japoneze si sa fie cu dragostea dintre adolescenti? M-am uitat la unul si am mai cautat si nu mai gasesc nimic ce sa-mi placa.
Ajutați va rog! Era un serial pe Disney Chanel care în mijlocul acțiunii erau 4 adolescenți care călătoreau în alte dimensiuni prin intermediul găurilor de vierme și îmi plăcea foarte...? (mai mult)
Cand va aparea un nou episod din Agents of S.H.I.E.L.D?
As dori o lista cu filme de acțiune mai recente. funda
Unde pot vedea Samurai Jack sezonul 5 cu subtitrari in romana sau fara, dau funda la raspunsul unde este link cu Samurai Jack Sezonul 5 subtitra in Romana
Faceti-mi va rog o lista cu filme in gen curse de masini. Funda☺
Salut, stie cineva un serial cu o tematica workout?
In urma cu vreo 3 ani vazusem un anime; nu- mi amintesc numele si chiar vreau sa aflu. Din cate imi amintesc, actiunea se petrece la liceu. Fiind obsedata de ideea ca nu are pe cineva ca si celelalte...? (mai mult)
În legătură cu Games of Thrones. Ştie careva un site de unde pot vedea toate sezoanele şi episoadele? Sau un link de unde le-aş putea downloada? Dau fundăă.
Faceti-mi si mie o lista cu filme horror mai recente din 2013 pana in 2016... Dau Funda :)
Salut, de mult timp tot îmi pun o întrebare:Contele Dracula provine din România? Adică ma rog legenda lui.Pai hai să o luăm cu începutul, Transilvani face parte din România, iar în toate poveştile...? (mai mult)
Nu știți când apare The Originals sezonul 4 episodul 1 subtitrat?
Deci vreau sa stiu cum se numeste un film nu mi'l mai amintesc. Este horor, este vorba despre 2 familii care vor sa cumpere o casa pont de la un strain. Mai este si o fata care are limba taiata...? (mai mult)
Stie cineva niste filme bune in franceza? Vreau sa ma obisnuiesc cu limba. Multumesc.
Cred că majoritatea dintre voi vă uitaţi la iubiri secrete, sau v- aţi uitat. Pentru cunoscători: De la sezonul 5, episodul 1, se vor rula în continuare personajele şi rolurile lor aşa?...? (mai mult)
Știe cineva când apare pe net sezonul 5 din Vikings? Mulțumesc.
Recomandati-mi si mie niste anime-uri in afara de Death Note ca pe ala l-am vazut,oarecum, si Naruto.
Pe ce site pot sa ma uit la Disney Channel?
Stie cineva din ce film face parte aceasta secventa? :D Mersi https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1781809168804105&id=100009251185880
Pentru cei ce au vazut filmul Titanic, cum vi s- a parut aceasta scena? http://youtu.be/xPlGPpS9hl0 Personal, pentru mine filmul "Titanic" ramane cel mai bun film facut vreaodata, o adevarata ...? (mai mult)
deci dupa ce am terminat Fairy Tail 2 am inceput sa ma uit la manga si e prea tare si vreau sa stiu cand. daca se mai face si un sezon 3?
Salutare! Saptamana asta m-am uitat la filmele "Suicide Squad" si "Deadpool" Pana apare Deadpool 2 imi puteti recomanda niste filme SF si actiune asemanatoare cu cele mentionate mai sus?
Imi poate recomanda si mie cineva niste filme de aventura, gen "The Huntsman Winter War"? Multumesc! Dau funda pentru cele mai multe si faine.
din ce capitol din manga la fairy tail este continuarea la episodul 102 din sezonul 2 (cand s-a terminat anime-ul si a continuat doar manga)?
Ce nume sa-mi pun la Youtube?
Deci, eu ma uit la seriale coreene pe site- ul Viki. Nu inteleg de ce pana acum m- am putut uita si la seriale noi, episoadele noi care apareau...si acum nu mai pot face asta.Saptamana trecuta ...? (mai mult)
știe care va cand apare filmul the raid 3?
Îmi puteți recomanda niște filme de comedie romantice?
Salut,TPU.Stie cineva unde pot vedea sez 3 din El Barco? Nu il gasesc cu subtitrare, l-am tot cautat cu subtitrare dar nu gasesc!
Buna TPU cum se numeste bara aceea de la un film unde apar minutele si butonul de full screen. Deoarece imi apare la fiecare 5 secunde si e enervant.
Buna lume! Am citit de curand primul volum din seria" Fortele raului absout "(Invocarea) de Kelley Armstrong si am cautat filmul, n- am gasit nimic concret decat un trailer uitat de vreo 7 ani. Daca sunteti...? (mai mult)
Eminem - Till I Collapse cum se numeste filmul?
Salutare! Poate cineva sa imi recomande un film asemanator cu Straight Outta Compton? Cu exceptie 8 Miles. Multumesc Anticipat. Bineinteles, dau funda!
SPN, pentru cunoscatori, din ce episod este scena de la 2:40? https://www.youtube.com/watch?v=2_3_a9IvGMo
Imi recomandati niste musicaluluri (filme)? Dar nu prostioare cu adolescenti, ceva cu muzica buna si o poveste cat de cat interesanta.
Imi spuneti si mie va rog cele mai tari filme comedy? Cateva denumiri, va rog?
Cine știe un serial horror pentru adolescenți înafară de : The vampire diares,Teen wolf,the secret circle,Supernatural, American horror story.
Imi spuneti va rog cateva seriale gen Riverdale?
Am o intrebare legata de boruto ce ma framanta foarte mult. Am auzit ca Naruto si cu Hinata mor in boruto. Unii zic ca e fals altii ca e adevarat si nu stiu ce sa cred. PLS SPUNETI- MI CE CREDETI...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de Boruto : Naruto next generation. Am vazut pe internet cum ca Naruto si cu Hinata mor in boruto. Vreau sa stiu daca e adevarat sau e doar un chapter fake. FUNDA...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?